• Stránka 1 z 1
Počítač-help
Ahoj, včera jsem normálně zapl počítač a zůstala černá obrazovka a svítila zeleně kontrolka která obvykle nesvítí, počítač nenaskočí ani do BIOSu, zkoušel jsem restartovat, vypojit ze sítě a všechny možný možnosti který napadli mě.Jednou jsem už s počítačem měl problém a to byl HDD, teď mám takový pocit že to je grafická karta, jedině že by byl problém s obrazovkou na jiné pc jsem nezkoušel.Pokud někdo ví co s tím nebo aspoň tuší a ví o nějakých radách, sem s nimi, pokud budete chtít natočím vám video, jak zapínam pc a co to dělá, ale stručný jednoduchý popis : Zapnu pc rozsvítí se kontrolka a nic víc, občas když to vypnu 'natvrdo' tak to udělá tůtůtut a takhle to 3x tůtne a furt dokola, tak to musím vypnout nebo restartovat.Fakt vás moc prosím o jakoukoliv radu a o jakýkoliv nápad, dotazy pište sem, díky.
- ilnearrr
- Kolemjdoucí
Počítač-help
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Počítač-help
Integrovaná grafika?
Pokud nemáš integrovanou tak to grafikou nebude, naskočil by ti tam alespoň ten bios.
Kouknul jsi se na zákadovku, či se ti tam něco neodpojilo?
Natoč prosím to video, ten popis je takovej zmatenej
- nechápu jestli ten komp jede, ci se jen rozsvítí kontrolka a je down..
Pokud nemáš integrovanou tak to grafikou nebude, naskočil by ti tam alespoň ten bios.
Natoč prosím to video, ten popis je takovej zmatenej

Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
eSKoCzech píše:Integrovaná grafika?
Natoč prosím to video, ten popis je takovej zmatenej- nechápu jestli ten komp jede, ci se jen rozsvítí kontrolka a je down..
co to meleš? pokud nemá integrovanou grafiku, tak se mu to prostě nezobrazí, pokud ano, tak mu to automaticky naskočí na igpu...
ilnearrr píše:Ahoj, včera jsem normálně zapl počítač a zůstala černá obrazovka a svítila zeleně kontrolka která obvykle nesvítí, počítač nenaskočí ani do BIOSu, zkoušel jsem restartovat, vypojit ze sítě a všechny možný možnosti který napadli mě.Jednou jsem už s počítačem měl problém a to byl HDD, teď mám takový pocit že to je grafická karta, jedině že by byl problém s obrazovkou na jiné pc jsem nezkoušel.Pokud někdo ví co s tím nebo aspoň tuší a ví o nějakých radách, sem s nimi, pokud budete chtít natočím vám video, jak zapínam pc a co to dělá, ale stručný jednoduchý popis : Zapnu pc rozsvítí se kontrolka a nic víc, občas když to vypnu 'natvrdo' tak to udělá tůtůtut a takhle to 3x tůtne a furt dokola, tak to musím vypnout nebo restartovat.Fakt vás moc prosím o jakoukoliv radu a o jakýkoliv nápad, dotazy pište sem, díky.
zkus vyndat paměťový modul a zpátky ho zastrčit, máš-li jich víc, prozkoušej je postupně... každý s každým...

-
KOF - Profesionál
KOF píše:eSKoCzech píše:Integrovaná grafika?
Natoč prosím to video, ten popis je takovej zmatenej- nechápu jestli ten komp jede, ci se jen rozsvítí kontrolka a je down..
co to meleš? pokud nemá integrovanou grafiku, tak se mu to prostě nezobrazí, pokud ano, tak mu to automaticky naskočí na igpu...
Však já to myslel jako jestli ji má na primárce..

Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
eSKoCzech píše:KOF píše:eSKoCzech píše:Integrovaná grafika?
Však já to myslel jako jestli ji má na primárce..
na jaký primárce?

1, pokud se neumíš vyjádřit, nepiš sem
2, pokud nemáš o tématu páru, nepiš sem
zde dávám lock, pokud si problém nevyřešil, komtaktuj mě pm, dořešíme to

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1