• Stránka 1 z 1
KOF, TY namatovany -_-
Takže chcem sa stažovať na admina KOF z all furienov, takže som na f2 a je na servery mapa de_aztec a každý prechádza cez katy, pride si zabiju ho a hned grabuje (bolo ich asi 6,7 (za kolo))
Potom dá ďalšiemu BAN za kemp a keď ho zabanoval tak si napíše že jáááááj sorýýýý tam bol aj drop? to som si nevšimol... a hral ďalej, (dôkazy--> Banlist (nejdem mi otvorit chyba GS) a chat tiež ne (vhyba GS) prosím admini pozrite si jeho chat
Potom dá ďalšiemu BAN za kemp a keď ho zabanoval tak si napíše že jáááááj sorýýýý tam bol aj drop? to som si nevšimol... a hral ďalej, (dôkazy--> Banlist (nejdem mi otvorit chyba GS) a chat tiež ne (vhyba GS) prosím admini pozrite si jeho chat
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
KOF, TY namatovany -_-
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KOF, TY namatovany -_-
Mimo vzor: bez důkazů !!!
lock
e. KOF! Jen jsem k tomu hodil vyjádření
lock
e. KOF! Jen jsem k tomu hodil vyjádření
Spettro^
-
Spettro - Zkušený
Re: KOF, TY namatovany -_-
takže mé vyjádření je takové, že jsi dostal ban za nadávky, k čemuž mám samozřejmě důkaz (pokud by jsi chtěl ub), dále za grab jsem se omluvil tobě a dalším 2lidem, neviděl jsem že je drop, všichni omluvu přijmuli a hráli v pohodě dál, ovšem ty sis jel dál to své... s takovejma týpkama jako jsi ty věběhnu ani nemrkneš... mimo to jedinej tvlůj důkaz by byl, že si v logu najdeš, že jsem tě granul, ale ani to jsi neudělal 

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1