• Stránka 1 z 1
Admin Ilko
Dobrý den,
Chtěl bych podat stížnost na admina Ilka.
Popis situace: hrála se mapa greytown, byli jsme dvě vdčka... já a ten Ilko. Ilko šel na políčko náhody a čekal jestli mu to tlačítko zmáčknu. Samozřejmně mi to nedalo a stlačil jsem tlačítko. Do asi 10 vteřin jsem od něj dostal ban za FK/TK.
Pokud se nemýlím tak za toto co jsem udělal se dává ban jen při hromadném VD. Navíc bych chtěl podotknout, jen to, že to snad byla jeho demence že schválně stál na tom černém políčku + nepočítám to, že ctčka měli stražit vdčka, což nedělali jinak bych dostal kill za mačkání ct tlačítek.
Pokud se mýlím tak se omlouvám jak těm co si to přečtou tak Ilkovy za moji neznalost pravidel
Chtěl bych vidět důkaz banu.
Děkuji
SteamID VALVE_0:0:1094630790
SteamCommunity ID 76561200149527308
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla [FreeKill/TeamKill]
Zabanován dne 28.10.2014 - 18:40:37
Vyprší dne 28.10.2014 - 20:40:37 (již vypršel)
Zabanovaný od Dr.Ilko
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1 (jail_greytown)
Celkem obdržených banů 0
Chtěl bych podat stížnost na admina Ilka.
Popis situace: hrála se mapa greytown, byli jsme dvě vdčka... já a ten Ilko. Ilko šel na políčko náhody a čekal jestli mu to tlačítko zmáčknu. Samozřejmně mi to nedalo a stlačil jsem tlačítko. Do asi 10 vteřin jsem od něj dostal ban za FK/TK.
Pokud se nemýlím tak za toto co jsem udělal se dává ban jen při hromadném VD. Navíc bych chtěl podotknout, jen to, že to snad byla jeho demence že schválně stál na tom černém políčku + nepočítám to, že ctčka měli stražit vdčka, což nedělali jinak bych dostal kill za mačkání ct tlačítek.
Pokud se mýlím tak se omlouvám jak těm co si to přečtou tak Ilkovy za moji neznalost pravidel

Chtěl bych vidět důkaz banu.
Děkuji

SteamID VALVE_0:0:1094630790
SteamCommunity ID 76561200149527308
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla [FreeKill/TeamKill]
Zabanován dne 28.10.2014 - 18:40:37
Vyprší dne 28.10.2014 - 20:40:37 (již vypršel)
Zabanovaný od Dr.Ilko
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1 (jail_greytown)
Celkem obdržených banů 0
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Admin Ilko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Ilko
Ahoj , bolo to prestne ako píšeš mali sme VDčka (mapa jail_greytown) , išiel som na čierne políčko a zrazu ty prídeš ku tlačítku a zmáčkneš ho.
prečo by to mala byť moja demencia ? ked ja mám Volný den. VD može isť kde chce (okrem CT zón).to snad byla jeho demence že schválně stál na tom černém políčku
[CS 1.6 Admin] - All Jailbreak´s
-
Ilko - Kazatelův učeň
Re: Admin Ilko
Nie, nevieš..
Sťažnosť zamietnuta.
Sťažnosť zamietnuta.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1