• Stránka 1 z 1
Spinnie / JB 5 / Zneužívanie práv
Dobrý deň
Hral som si na servery JB 5 a potom tam prišiel admin: "Spinnie", zo začiatku bol celkom v pohode ale potom sa to zvrtlo, ked som písal do team chatu že idem urobiť vzburu nech sa pripravia tak on si to samozrejme prečítal a označil si ma ako hráča VD, kdežto já už som mal kúpenú neviditeľnosť a tak po mne začal strielať, a hovoriť aby som sa vrátil do klietky, já som tam šiel ale ešte som mu písal ako si to dovoľuje atd... Potom ma zabil a niekoľkokrát kickol keď som sa snažil vynutiť z neho odpoveď ako si dovolil to dovolil. Mimo toho na neho nadáva skoro každý hráč na servery ale to je už o inom ... Myslím si že je to oprávnené kazenie hry ale počkám si na odpoved od niekoho z vedenia.
Viem že ho nevyhodíte tak prosím aspoň o upozornenie, ďakujem.
Hral som si na servery JB 5 a potom tam prišiel admin: "Spinnie", zo začiatku bol celkom v pohode ale potom sa to zvrtlo, ked som písal do team chatu že idem urobiť vzburu nech sa pripravia tak on si to samozrejme prečítal a označil si ma ako hráča VD, kdežto já už som mal kúpenú neviditeľnosť a tak po mne začal strielať, a hovoriť aby som sa vrátil do klietky, já som tam šiel ale ešte som mu písal ako si to dovoľuje atd... Potom ma zabil a niekoľkokrát kickol keď som sa snažil vynutiť z neho odpoveď ako si dovolil to dovolil. Mimo toho na neho nadáva skoro každý hráč na servery ale to je už o inom ... Myslím si že je to oprávnené kazenie hry ale počkám si na odpoved od niekoho z vedenia.
Viem že ho nevyhodíte tak prosím aspoň o upozornenie, ďakujem.
Nečakám od nikoho nič, ale akceptujem všetko! 

-
Piqqo - Amatér
Spinnie / JB 5 / Zneužívanie práv
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spinnie / JB 5 / Zneužívanie práv
Simon může označit hráče který dělá vzpoury, pro lepší orientaci CT.
Stížnost zamítnuta
lock
Stížnost zamítnuta
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1