• Stránka 1 z 1
Textura-ZM CPL MILL CAMP
Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli tohle -> http://leteckaposta.cz/594497191 je Textura
Protože milion lidí když mě tam uvidí tak hned píšou "txt,ban,kick atd." .. Ale já za to nemůžu,oni mě tam vyhodí budto zm kick bombou nebo že blízko mě odbouchnou minu,sám tam totiž nevyskočim
Sám eXi říkal že to textura není,když se tam zm mohou dostat a to sem viděl že dají .. Prosím aby se tohle přidalo do zombie-pravidla-navody-textury-faq-t61726.html protože někteří hráči toto tam neuvidí a hned že to je txt tak chci aby to věděli že není .. Dekuji
DeadJoy
Protože milion lidí když mě tam uvidí tak hned píšou "txt,ban,kick atd." .. Ale já za to nemůžu,oni mě tam vyhodí budto zm kick bombou nebo že blízko mě odbouchnou minu,sám tam totiž nevyskočim
Sám eXi říkal že to textura není,když se tam zm mohou dostat a to sem viděl že dají .. Prosím aby se tohle přidalo do zombie-pravidla-navody-textury-faq-t61726.html protože někteří hráči toto tam neuvidí a hned že to je txt tak chci aby to věděli že není .. Dekuji

DeadJoy
-
DeadJoy7 - Amatér
Textura-ZM CPL MILL CAMP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Textura-ZM CPL MILL CAMP
Neni to textúra a keby si si pozrel pár topicov nižšie tak myslím že to tam aj bolo spomenuté vie tam vyliezť Climb a teoretický by ho vedel ztiahnuť z tadiaľ i smoker a to doplnenie je už na hlsa 

-
Kamikadzee - Spamerův sluha
Kamikadzee píše:Neni to textúra a keby si si pozrel pár topicov nižšie tak myslím že to tam aj bolo spomenuté vie tam vyliezť Climb a teoretický by ho vedel ztiahnuť z tadiaľ i smoker a to doplnenie je už na hlsa
Keď, som sa na to pýtal ja tak mi bolo vysvetlené, že to textura je!

-
N3mO - Mistr
Jakmile to není v tutoriálu, neexistuje, že bys za to měl být trestán.
zombie-kompletni-novy-tutorial-t64567.html
zombie-kompletni-novy-tutorial-t64567.html
-
Xter - Spamerův sluha
Poprosim nech si ide zahrat ten co vymyslel tuto hovadinu mapu cpl_mill s hracom ktory celu mapu tam kempi s terminatorom - iny human sa tam ani nedostane. Toto vase climb sa tam dostane a smoker ho vie stiahnut - ta plosina je taka velka a tak daleko ze smoker je uplne neskodny climb dokym vylezie je mrtvy. A verte mi ze hraci nebudu chodit ak je 10 zm po tom hracovi - ale az na konci, totiz nie kazdy hrac si dava na zaciatku climba(jedine infom sa ho da zostrelit a ked nie je posledny dokonca vie aj liecit takze tam moze znovu kempit). Pytal som sa admina exi ... proste on s tym nevie nijak pohnut bohuzial ... tak vas prosim zruste tuto cast alebo celu prebugovanu mapu dakujem.
-
Georgeton - Amatér
Georgeton píše:Poprosim nech si ide zahrat ten co vymyslel tuto hovadinu mapu cpl_mill s hracom ktory celu mapu tam kempi s terminatorom - iny human sa tam ani nedostane. Toto vase climb sa tam dostane a smoker ho vie stiahnut - ta plosina je taka velka a tak daleko ze smoker je uplne neskodny climb dokym vylezie je mrtvy. A verte mi ze hraci nebudu chodit ak je 10 zm po tom hracovi - ale az na konci, totiz nie kazdy hrac si dava na zaciatku climba(jedine infom sa ho da zostrelit a ked nie je posledny dokonca vie aj liecit takze tam moze znovu kempit). Pytal som sa admina exi ... proste on s tym nevie nijak pohnut bohuzial ... tak vas prosim zruste tuto cast alebo celu prebugovanu mapu dakujem.
Máte tam upravenou cpl_mill ale ta se vám nechce hrát. Proč? Protože vy hráči máte rádi bugy viz tenhle problém s txt

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Mame tam upravenu cpl_mill v ktorej je zabugovany takmer kazdy kemp. Dik
-
Georgeton - Amatér
Georgeton píše:Mame tam upravenu cpl_mill v ktorej je zabugovany takmer kazdy kemp. Dik
Kecy. I u staré verze tě v eLku (šikmé), Učku a dalších kempech můžou dostat zombie, když lezete k vnější straně kempy.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Osobne som si bol toto miesto overit a nieje to textura. Velmi zriedka sa stane, že tam niekto je, pretože o tom málo kto vie a aj ked to vie, tak tam nechodí, lebo nemá velku šancu sa tam udržat. je to otvorene priestranstvo a može tam byt aj hannibal, stačí dobrá kombinácia 2 zm a je dole.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Keby tam hráči nezačali chodiť každé kolo tak tu ani nepíšem ale to že tam sú stále uz je na nervy. Doteraz o tom nikto nevedel, nikto tam nechodil, akonáhle sa začalo o tomto diskutovať už všetci len tam utekajú.
-
Georgeton - Amatér
Georgeton píše:Keby tam hráči nezačali chodiť každé kolo tak tu ani nepíšem ale to že tam sú stále uz je na nervy. Doteraz o tom nikto nevedel, nikto tam nechodil, akonáhle sa začalo o tomto diskutovať už všetci len tam utekajú.
Máš několik způsobů, jak se jich zbavit.

-
Xter - Spamerův sluha
Tak co teda bude ? Bude to zařazený mezi textury a půjde to do novýho Tutoriálu nebo to necháte jako texturu ? HLSA ..
-
DeadJoy7 - Amatér
DeadJoy7 píše:Tak co teda bude ? Bude to zařazený mezi textury a půjde to do novýho Tutoriálu nebo to necháte jako texturu ? HLSA ..
Samozřejmě, že to nepůjde do tutoriálu. Textura to není.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1