• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Admin na GameCrafte :)
1. Vek: 14 rokov
2. Nick v hre: TheSasek2013
3. Originálny MC: Mám
4. Primárny server: GameCraft
5. Denná aktivita: 2-4 hod.
6. Priestupky na gamesites: Žiadne
7. Priestupky mimo gamesites: Taktiež žiadne
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Tak volám sa Natanael Varjan. Mám 14 rokov. Chodím do 9 ročníka. Hrám futbal, volejbal, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive ale zahrám si aj Minecraft. Ten už hrám 5 rokov. Hry hrám len vo voľnom čase. Ako asi každý vie, že prednosť má škola. Gramatiku ovládam aj na Slovenčine mám samé jednotky niekedy sa nájde aj dvojka
Bývam v Humennom na Slovensku. To je asi všetko čo by ste mali o mne vedieť. 
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Admin chcem byť pretože nemám rád keď niekto niečo ničí, hackuje atď. Veľa krát vidím, že po sebe nadávajú ale strašne. To by som chcel opraviť. Hrajú tu aj deti tak nechcem aby už taký mladí takto rozprávali. Chcem spraviť tomu serveru dobré slovo. Admin príkazy ovládam. Mal som už asi 3 serveri. Teraz už nemám žiadny, pretože som sa musel veľa pripravovať do školy. Preto chcem byť adminom na tomto serveri. Dúfam, že sa mi niekto ozve a dostanem Dobré a možno aj nejaké Zlé odpovede.
2. Nick v hre: TheSasek2013
3. Originálny MC: Mám
4. Primárny server: GameCraft
5. Denná aktivita: 2-4 hod.
6. Priestupky na gamesites: Žiadne
7. Priestupky mimo gamesites: Taktiež žiadne

8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Tak volám sa Natanael Varjan. Mám 14 rokov. Chodím do 9 ročníka. Hrám futbal, volejbal, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive ale zahrám si aj Minecraft. Ten už hrám 5 rokov. Hry hrám len vo voľnom čase. Ako asi každý vie, že prednosť má škola. Gramatiku ovládam aj na Slovenčine mám samé jednotky niekedy sa nájde aj dvojka

9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Admin chcem byť pretože nemám rád keď niekto niečo ničí, hackuje atď. Veľa krát vidím, že po sebe nadávajú ale strašne. To by som chcel opraviť. Hrajú tu aj deti tak nechcem aby už taký mladí takto rozprávali. Chcem spraviť tomu serveru dobré slovo. Admin príkazy ovládam. Mal som už asi 3 serveri. Teraz už nemám žiadny, pretože som sa musel veľa pripravovať do školy. Preto chcem byť adminom na tomto serveri. Dúfam, že sa mi niekto ozve a dostanem Dobré a možno aj nejaké Zlé odpovede.
-
TheSasek2013 - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Admin na GameCrafte :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin na GameCrafte :)
Ahoj jsem sice jen hráč ale jak píšeš tu o aktivitě 2-4 hodiny ja tě tam neviděl ani 1. a to hraji v průměru 3 hodiny denně. Dále přestupky jinde se asi najdou. žádný hráč není nevinný. To že chceš být adminem má i svá rizika, chápu měl jsi 3 servery ja měl taky server. Ale ty píšeš že chceš upravit server od nadávání. Jediný způsob je všechny zabanovat což asi není dobrý nápad. A na admina je docela dobré aby jsi na serveru pomáhal hráčům já měl taky žádost a neprošel jsem. A je mi to jedno hráčům pořád pomáhám, někdy se kvůli tomu pohádám s adminy.
Za mě ne
Za mě ne
-
fugasek222 - Kolemjdoucí
Néédoporučuji
- Aktivita
- Nepomáhá
btw. Fugasi někdo může být čistej, mysli pak piš
A jinak, výchovu dětí nezměníš za to můžou jejich rodiče
- Aktivita
- Nepomáhá
btw. Fugasi někdo může být čistej, mysli pak piš

A jinak, výchovu dětí nezměníš za to můžou jejich rodiče
-
Stefiik - Pokročilý
Stefik ok souhlasím ale jako u každého se něaký problém najde buď na tomto serveru nebo na jiném.
-
fugasek222 - Kolemjdoucí
Suhlasim tuto s kolegom, NEDOPORUCUJEM
aktivita, ci uz na hre alebo v chate, tym je zrejme ze hracom nepomaha..
PS: ak chces pomahat nemusis byt admin. Ako ty pises, ze nechces aby deti v tak malom veku nadavali, uz to napisal Stefik, toto nezmenis, ani nikto z nas. je to na rodicoch ktorim je casto lahostajne co ich deti robia vo volnom case. Toto si zober k srdcu aj do realneho zivota - svet bohuzial nezmenis. Akokolvek sa budes snazit, ked si sa sam je to len vykrik do tmy. Pametaj, ze na to aby si pomahal nemusis mat hodnost/postavenie, nemusi ta nikto prosit, sprav to sam. Ak chces naozaj tak pomahat, nic k tomu nepotrebujes.
Je to tak lahke
...
PS2: fugasek, ako pisal stefik, da sa to. Len musis vediet ako k tomu pristupovat a vediet co si mozes dovolit a co nie.
aktivita, ci uz na hre alebo v chate, tym je zrejme ze hracom nepomaha..
PS: ak chces pomahat nemusis byt admin. Ako ty pises, ze nechces aby deti v tak malom veku nadavali, uz to napisal Stefik, toto nezmenis, ani nikto z nas. je to na rodicoch ktorim je casto lahostajne co ich deti robia vo volnom case. Toto si zober k srdcu aj do realneho zivota - svet bohuzial nezmenis. Akokolvek sa budes snazit, ked si sa sam je to len vykrik do tmy. Pametaj, ze na to aby si pomahal nemusis mat hodnost/postavenie, nemusi ta nikto prosit, sprav to sam. Ak chces naozaj tak pomahat, nic k tomu nepotrebujes.
Je to tak lahke
...
PS2: fugasek, ako pisal stefik, da sa to. Len musis vediet ako k tomu pristupovat a vediet co si mozes dovolit a co nie.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
NEDOPORUČUJÍ vůbec jsem tě ani jětě jednou neviděl na serveru ... a pokud vidíž někoho strašně nadavat nafoť natoč a dej nám to jsem na forum do určeneho topicu ..
DarkSithLord
McEM Suit man :3
BH666 nejlepší co gamesites potkalo

BH666 nejlepší co gamesites potkalo
-
DarkSithLord - Pokročilý
Zamietam!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-