• Stránka 1 z 1
Public mini / Frank / Termixx
Dobrý den.
1. Server: Public Mini Admin: Frank Můj nick: AWP|Termixx
2. Výpis z konzole:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Frank
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheating [Aimbot]'
[AMXBans] Delka: 'permanently'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:1127513640'
[AMXBans] Tva IP: '89.176.6.202'
[AMXBans] ====================================
3. Co se stalo: Hrál jsem na serveru "Public Mini" byl jsem na serveru přibližně 30min(Fakt jen odhad)Když jsem zabil cca 4 hráče najednou tak se admin "Frank" dal do spectu.Když dal byl přibližně 10min tak se připojil do hry a já se zeptal:" Franku...Ty jsi admin nebo jen vip ?"Když jsem adminovi položil tuto otázku tak mi přibližně odpověděl :" To poznáš zachvilku, jinak ahoj." Když jsem se admina "Franka" zeptal:jak myslí ahoj, tak mi udělil ban za AB.
4.VIP nemám, chtěl jsem si ho koupit, když jsem před banem psal na serveru že bych chtěl pomoc od VIP/ADMINA (Nikdo se mi neozval) Ještě dodám to zabití cca 4 hráčů nebylo jsem do hlavy...
Cheaty jsem neměl a cheaty mít nebudu. Na těchto serverech hrávám protože se tam najdou fajn hráči a rád snimi pokecám.
Snad jsem na nic nezapomněl pokud ano napište mi to sem, já vše dodám.
Hezký den.
Termixx
1. Server: Public Mini Admin: Frank Můj nick: AWP|Termixx
2. Výpis z konzole:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Frank
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Cheating [Aimbot]'
[AMXBans] Delka: 'permanently'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:1127513640'
[AMXBans] Tva IP: '89.176.6.202'
[AMXBans] ====================================
3. Co se stalo: Hrál jsem na serveru "Public Mini" byl jsem na serveru přibližně 30min(Fakt jen odhad)Když jsem zabil cca 4 hráče najednou tak se admin "Frank" dal do spectu.Když dal byl přibližně 10min tak se připojil do hry a já se zeptal:" Franku...Ty jsi admin nebo jen vip ?"Když jsem adminovi položil tuto otázku tak mi přibližně odpověděl :" To poznáš zachvilku, jinak ahoj." Když jsem se admina "Franka" zeptal:jak myslí ahoj, tak mi udělil ban za AB.
4.VIP nemám, chtěl jsem si ho koupit, když jsem před banem psal na serveru že bych chtěl pomoc od VIP/ADMINA (Nikdo se mi neozval) Ještě dodám to zabití cca 4 hráčů nebylo jsem do hlavy...
Cheaty jsem neměl a cheaty mít nebudu. Na těchto serverech hrávám protože se tam najdou fajn hráči a rád snimi pokecám.
Snad jsem na nic nezapomněl pokud ano napište mi to sem, já vše dodám.
Hezký den.
Termixx

-
Termixx - Kolemjdoucí
Public mini / Frank / Termixx
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1