• Stránka 1 z 1
Stížnost na chování admina Acera
Ahoj.Chtěl bych podat stížnost na "admina" Acera,který mě bezdůvodně nejprve Graboval poté kicknul a třešnička na dortu byla ban sice na 10 min ,ale nenechám si líbit bezdůvodné hraní si se mnou. Stál jsem s AWP na dustu před krabicí,abych viděl na spawn(roh jsem nebyl admin R4J3C mě viděl a nic na to místo neřekl ,že je špatně) ale pan admin Acer asi nemá dneska dobrou náladu a tak mě grabnul. Další kolo ,když mu píši co kdo a proč tak mi ještě do chatu píše ať nezdržuji a hraji . Stále opakoval ,že se mám ukldnit ( nic špatného jsem nenapsal viz. screeny) a jako odpověd na otázku co dělám špatně jsem dostal Banán (y) 
Odkaz na screeny zde- http://leteckaposta.cz/957837679

Odkaz na screeny zde- http://leteckaposta.cz/957837679
- Genes1s
- Kolemjdoucí
Stížnost na chování admina Acera
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na chování admina Acera
R4J3C dlouho adminem není. Takže si myslím, že mám víc zkušeností než on. Stál jsi pod krabicí a přijde ti to normální? Stojíš a čekáš, až někdo vyleze, abys mu mohl dát hlavu? To není kemp? A jako bonus jsi stál pod krabicí = kemp jak vyšitý.
Pokud jsi normální člověk, tak jsi určitě mohl poznat, že tě grabuju za kemp a ne, že po mě začneš pyskovat. Já jsem dostal práva, abych dělal pořádek a ne si dělal z vás dobrý den. Nemám to zapotřebí, chci si zahrát na serveru, kde je klid. A to s kempem prostě nejde. Neustále psát, proč jsi dostal grab a pak kick. Musíš vědět co píšeš a když tě kicknu, tak se mi to logicky asi nelíbí.
PS: Každý admin řeší situace jinak.
Příště nekempi a drž se pokynů admina.
Pokud jsi normální člověk, tak jsi určitě mohl poznat, že tě grabuju za kemp a ne, že po mě začneš pyskovat. Já jsem dostal práva, abych dělal pořádek a ne si dělal z vás dobrý den. Nemám to zapotřebí, chci si zahrát na serveru, kde je klid. A to s kempem prostě nejde. Neustále psát, proč jsi dostal grab a pak kick. Musíš vědět co píšeš a když tě kicknu, tak se mi to logicky asi nelíbí.
PS: Každý admin řeší situace jinak.
Příště nekempi a drž se pokynů admina.
CS CHeatHunter, přístup do Banlistu
Steam : zzaru98
Máš otázku ?? Napiš mi
Steam : zzaru98
Máš otázku ?? Napiš mi

-
zZaru - Pokročilý
Když jsme u toho pořádku na serveru. Proč má tolik adminů práva na all furienech a na F4 se objeví admin jednou za den na 30 minut ? Když je vás zapotřebí tak tam nejste.Ano tak jako tobě tak mě se nelíbil nesmyslný ban sice na 10 min,ale dostal mě. Kempí tam deno denně dost lidí přijď si s náma zahrát častěji ať víš jak to tam chodí lépe 

- Genes1s
- Kolemjdoucí
Byl jsi u CT nebo u T? Je totiž rozdíl jestli kempí T který má za úkol položit bombu a nesmí kempit ,ale jestli mepí CT např. na pokladišti tak to by se jako kemp považovat nemělo. Jen GS je natolik inteligentní že dává kick i za kempení CT na pokladišti což je všude jinde povoleno.
-
Axtrow - Kolemjdoucí
Pokud vím tak kempit na pokladišti není zakázano (pokud to není txt nebo nepřístupné místo) ale kempit před pokladištěm už ano.. Zase kdyby si měl banovat každý kdo kempí před B za krabicí nebo před tak by se muselo vybanovat púl serveru..
-
EnZiiK - Amatér
http://ctrlv.cz/shots/2014/11/01/IN65.png dust mapy -----> Krabice, kemp je tam to když je hráč v rohu pokuď je i tak pod krabicí a třeba uprostřed nebo trošku na pravo tak to kemp není.
Stížnost je oprávněna adminovi bude domluveno.
Lock.
Stížnost je oprávněna adminovi bude domluveno.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1