I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na chování admina Acera

Příspěvekod Genes1s » 31 říj 2014, 21:40

Ahoj.Chtěl bych podat stížnost na "admina" Acera,který mě bezdůvodně nejprve Graboval poté kicknul a třešnička na dortu byla ban sice na 10 min ,ale nenechám si líbit bezdůvodné hraní si se mnou. Stál jsem s AWP na dustu před krabicí,abych viděl na spawn(roh jsem nebyl admin R4J3C mě viděl a nic na to místo neřekl ,že je špatně) ale pan admin Acer asi nemá dneska dobrou náladu a tak mě grabnul. Další kolo ,když mu píši co kdo a proč tak mi ještě do chatu píše ať nezdržuji a hraji . Stále opakoval ,že se mám ukldnit ( nic špatného jsem nenapsal viz. screeny) a jako odpověd na otázku co dělám špatně jsem dostal Banán (y) :)

Odkaz na screeny zde- http://leteckaposta.cz/957837679
Genes1s
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stížnost na chování admina Acera

od Rumcajz » 31 říj 2014, 21:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na chování admina Acera

Příspěvekod zZaru » 01 lis 2014, 09:26

R4J3C dlouho adminem není. Takže si myslím, že mám víc zkušeností než on. Stál jsi pod krabicí a přijde ti to normální? Stojíš a čekáš, až někdo vyleze, abys mu mohl dát hlavu? To není kemp? A jako bonus jsi stál pod krabicí = kemp jak vyšitý.

Pokud jsi normální člověk, tak jsi určitě mohl poznat, že tě grabuju za kemp a ne, že po mě začneš pyskovat. Já jsem dostal práva, abych dělal pořádek a ne si dělal z vás dobrý den. Nemám to zapotřebí, chci si zahrát na serveru, kde je klid. A to s kempem prostě nejde. Neustále psát, proč jsi dostal grab a pak kick. Musíš vědět co píšeš a když tě kicknu, tak se mi to logicky asi nelíbí.
PS: Každý admin řeší situace jinak.

Příště nekempi a drž se pokynů admina.
CS CHeatHunter, přístup do Banlistu

Steam : zzaru98

Máš otázku ?? Napiš mi :D
zZaru
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Genes1s » 01 lis 2014, 10:00

Když jsme u toho pořádku na serveru. Proč má tolik adminů práva na all furienech a na F4 se objeví admin jednou za den na 30 minut ? Když je vás zapotřebí tak tam nejste.Ano tak jako tobě tak mě se nelíbil nesmyslný ban sice na 10 min,ale dostal mě. Kempí tam deno denně dost lidí přijď si s náma zahrát častěji ať víš jak to tam chodí lépe ;)
Genes1s
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Axtrow » 01 lis 2014, 10:06

Byl jsi u CT nebo u T? Je totiž rozdíl jestli kempí T který má za úkol položit bombu a nesmí kempit ,ale jestli mepí CT např. na pokladišti tak to by se jako kemp považovat nemělo. Jen GS je natolik inteligentní že dává kick i za kempení CT na pokladišti což je všude jinde povoleno.
Axtrow
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod EnZiiK » 01 lis 2014, 10:18

Pokud vím tak kempit na pokladišti není zakázano (pokud to není txt nebo nepřístupné místo) ale kempit před pokladištěm už ano.. Zase kdyby si měl banovat každý kdo kempí před B za krabicí nebo před tak by se muselo vybanovat púl serveru..
EnZiiK
Amatér
Amatér

Příspěvekod AwPGamer » 01 lis 2014, 10:29

http://ctrlv.cz/shots/2014/11/01/IN65.png dust mapy -----> Krabice, kemp je tam to když je hráč v rohu pokuď je i tak pod krabicí a třeba uprostřed nebo trošku na pravo tak to kemp není.
Stížnost je oprávněna adminovi bude domluveno.
Lock.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy