• Stránka 1 z 1
Re: vip web
Ptal jsem se Dwandyho:
Dwandy píše:je nový WEB - jakoby nový server. Jsou jiné výhody, jiný systém, jiné podmínky. Ze starýho webu se to bude přehazovat pouze adminům.
-
Tesko - Spamer
Tesko píše:Ptal jsem se Dwandyho:Dwandy píše:je nový WEB - jakoby nový server. Jsou jiné výhody, jiný systém, jiné podmínky. Ze starýho webu se to bude přehazovat pouze adminům.
Tak toto mluví za vše, jen mi nesedí jedno, když byl zrušen knife server, tak byli VIP výhody přendány na libovolný knife server.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:Tesko píše:Ptal jsem se Dwandyho:Dwandy píše:je nový WEB - jakoby nový server. Jsou jiné výhody, jiný systém, jiné podmínky. Ze starýho webu se to bude přehazovat pouze adminům.
Tak toto mluví za vše, jen mi nesedí jedno, když byl zrušen knife server, tak byli VIP výhody přendány na libovolný knife server. :)
Tohle je webová stránka, herní server a jeho vip výhody se naprosto liší. Pokud si Dwandy stanovil takové podmínky, tak to takhle bude. Odpověď na tvůj dotaz tu máš, zamykám.
-
Hoolder - Spamer
MaxwellCZE píše:Tesko píše:Ptal jsem se Dwandyho:Dwandy píše:je nový WEB - jakoby nový server. Jsou jiné výhody, jiný systém, jiné podmínky. Ze starýho webu se to bude přehazovat pouze adminům.
Tak toto mluví za vše, jen mi nesedí jedno, když byl zrušen knife server, tak byli VIP výhody přendány na libovolný knife server.
rozhodně se ale nejednalo o povinnost. Asi to přestanu dělat, protože pak jsem ještě ten špatnej? Při zrušení serveru zaniká i VIP viz podmínky. To, že dám všem, kteří mi napíšou ihned po zrušení serveru nové VIP je moje dobrá vůle ... ach jo
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1