• Stránka 1 z 1
"ヒップ・ホップ・エクストラ!~パーティー・ボーリン!! (prosim o vyreseni vedeni)
Dobry vecer, tak hral jsem v roomkach pisnicku na teamspeaku atd no stezovali si ale prijde pan admin "ヒップ・ホップ・エクストラ!~パーティー・ボーリン!! a vyvali mi hned banan na 7 dnu a duvod cechovy hudebnik?? Prosim o vysetreni banu vedeni gamesites .. neni toto uz normalni aby mi za toto davali ban na 7 dni
<21:16:52> You were banned for 7 days from the server by "ヒップ・ホップ・エクストラ!~パーティー・ボーリン!!" (Čechový hudebník)
Ano jsem problemovy hrac a tedka sem nedelal bordel na teamspeaku jen sem tam hral tu hudbu a za toto urcite neni 7 dni .. (Kofola prosim nezamykej to ty)
<21:16:52> You were banned for 7 days from the server by "ヒップ・ホップ・エクストラ!~パーティー・ボーリン!!" (Čechový hudebník)
Ano jsem problemovy hrac a tedka sem nedelal bordel na teamspeaku jen sem tam hral tu hudbu a za toto urcite neni 7 dni .. (Kofola prosim nezamykej to ty)
- Joshuaxek123456
- Kolemjdoucí
"ヒップ・ホップ・エクストラ!~パーティー・ボーリン!! (prosim o vyreseni vedeni)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: "ヒップ・ホップ・エクストラ!~パーティー・ボーリン!! (prosim o vyreseni vedeni)
Presunute do spravnej sekcie, pockaj si na vyjadrenie kompetentnej osoby.

-
jamsY - Profesionál
Ahoj, opět známa firma joshuax, u minulého banu ti bylo řečeno, že budeš trestán přísněji než ostatní. Pouštět muziku ve veřejné roomce, kde chtějí ostatní hrát v klidu basebuilder ti příjde normální, pokud ano, tak mě tedy ne. Ban oprávněný a délka udělená správně, kvůli tvé problémovosti.
PS: Já v roomce byl celou dobu a přišel jsi ty a začal nám otravovat život pouštěním hudby.
Přítomen byl i BaseBuilder Admin Blazen.
PS: Já v roomce byl celou dobu a přišel jsi ty a začal nám otravovat život pouštěním hudby.
Přítomen byl i BaseBuilder Admin Blazen.

-
KOFOLA - Spamer
Prosim o vyreseni uz
- Joshuaxek123456
- Kolemjdoucí
Otravovat ve veřejné roomce hraním? Rly? nee to se nedělá. Ban ideální kvůli tvým již předešlým problémům. LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku