• Stránka 1 z 1
Demonicek/Furien2
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem DeMoNiCeK.
[AMXBans] Zbyva jeste 29 minutes and 7 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Tie zebracky uje*ali 3km drotu
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Kemp] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1080851890 '
[AMXBans] Tva IP : ' XXX '
[AMXBans] =======================================
Opis: Dojdem na server a pripojím sa počas hry a spawne ma to, rýchlo teda vyberám zbraň a išiel som hrať. Kedže za mnou hneď bolo cca 8 furienov tak na chviíľku som sa šiel skryť po cca 3 sekundách keď furieni preleteli som išiel hneď von a admin Demonicek ma hodil o zem a nasledne hned som dostal ban na 30 minút.
Podľa mňa by za to malo byť nejaké upozornenie a nemyslím si, že cca 2 alebo 3 sekundy sú kemp.
Takíto človek nemá čo mať práva, keď sa niekto nový pripojí na server a takto sa adfmin zachová Gamesites pojde s prepáčením do pi*e.
Niesom vip
Screen nie je podľa mňa potrebný
Chcem to použiť ako sťažnosť kedže keď sa to vyrieši ban dávno vyprší, Prajem pekný zvyšok dňa.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem DeMoNiCeK.
[AMXBans] Zbyva jeste 29 minutes and 7 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Tie zebracky uje*ali 3km drotu
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Kemp] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1080851890 '
[AMXBans] Tva IP : ' XXX '
[AMXBans] =======================================
Opis: Dojdem na server a pripojím sa počas hry a spawne ma to, rýchlo teda vyberám zbraň a išiel som hrať. Kedže za mnou hneď bolo cca 8 furienov tak na chviíľku som sa šiel skryť po cca 3 sekundách keď furieni preleteli som išiel hneď von a admin Demonicek ma hodil o zem a nasledne hned som dostal ban na 30 minút.
Podľa mňa by za to malo byť nejaké upozornenie a nemyslím si, že cca 2 alebo 3 sekundy sú kemp.
Takíto človek nemá čo mať práva, keď sa niekto nový pripojí na server a takto sa adfmin zachová Gamesites pojde s prepáčením do pi*e.
Niesom vip
Screen nie je podľa mňa potrebný
Chcem to použiť ako sťažnosť kedže keď sa to vyrieši ban dávno vyprší, Prajem pekný zvyšok dňa.
-
patrik11 - Amatér
Demonicek/Furien2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Demonicek/Furien2
Admin je povinen hrace nejdriv upozornit v podobe Slay/kick a nemel by hned banovat
navic by me zajimalo jak se k tomu vyjadri banujici admin tak se zatim vyhni spamu
navic by me zajimalo jak se k tomu vyjadri banujici admin tak se zatim vyhni spamu

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ahoj chvilku potom co jsem se připojil jsem tě viděl na CT spawnu kempit , tak jsem ti dal šanci, a když šlo po tobě několik Furienu a ty si zalezeš pod schody u okénka na B , tak jsem zakročil a dal jsem ti ban.
-
lukan99 - Amatér
Zdravím,
Unban už dávno máš jak vidím, ale admin pochybil. Admin má první upozornit hráče na daný prohřešek aby neopakoval. Admin banoval hned bez váhání, ban je neoprávněný a admin bude poučen.
Lock.
Unban už dávno máš jak vidím, ale admin pochybil. Admin má první upozornit hráče na daný prohřešek aby neopakoval. Admin banoval hned bez váhání, ban je neoprávněný a admin bude poučen.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1