• Stránka 1 z 1
CS nábor adminů ?
Zdar, chci se zeptat GS vedení nebo lidí, kteří nabírají adminy proč zadali do podmínek přijetí min. nahlášení 5 cheatrů, příjde mi to nerealné i podstatně zbytečné na GS serverech hraju témeř každý den pod nickem (in dA vocal trance) a to konkétně na Dust 1 a opravdu se nesetkávám s hráčama, kteří by používali cheaty, (za poslední měsíc se mi podařilo natočit POUZE jednoho týpka, při mojí vysoké aktivitě) - tím spíš jsou na serveru hráči, kteří se neřídí pravidlama serveru - camp, vyhazování na textury, aj... Velmi rád bych se zde stal adminem, protože tu hraju opravdu často, žádost už jsem dal, ale výše uvedený zmiňovaný požadavek mi to neumožňuje, díky za přečtení případnou konstruktivní reakci s pozdravem arman. 

in dA vocal trance
-
arman - Kolemjdoucí
CS nábor adminů ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS nábor adminů ?
Jestli se ti to zdá zbytečný teď tak co budeš dělat jako admin? Admini také musí cheatery natáčet, můžeš do pp nahlasovat i jiné prohřešky. Nejspíš se tato podmínka dala, aby HLSA viděli, že dotyčný něco pro práva dělá, snaží se a má o ně zájem.
Zkus chodit i na jiný public servery je jich mraky.. neni jen ten, na kterém hraješ.
Zkus chodit i na jiný public servery je jich mraky.. neni jen ten, na kterém hraješ.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Jak psal Frisko. Na D2 jsou kámo dost cheaterů. Je tam vždy plno. + Nějaké podmínky musí být..
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Tak za prvé tím chceme vidět, zda má hráč opravdu zájem o práva, zda sleduje fórum, umí se v něm vyznat (ano, jsou tací, kteří nenajdou ani příslušnou sekci) a za druhé si tím ověříme i schopnost rozeznávat cheatery. Kolikrát nám někdo dodal demo s "jasným AB" a nic tam nebylo... Navíc pokud chce být člověk admin, stejně se tomu fóru nevyhne. Práva by chtěl každý, ale na forum a věci kolem pak každý dlabe. V podstatě to nahlášení cheaterů je dost podobné jako práce admina. Natáčíš demo, koukáš na ID. Nemusíš hlásit cheatery jen ze serveru kde hraješ. 

-
freeky - Zkušený
• Stránka 1 z 1