• Stránka 1 z 1
nizli hns
nizli něco ti řeknu, můžeš mi víš co, protože takový imbecil co nebanuje porušování pravidel a pak když někdo otevře hubu na tebe, že jsi retard a nebanuješ porušovaní pravidel hodně lidi na serveru souhlasilo stým co jsem řekl a myslím si, že nejsem jediní člověk co si myslí, že přímo ty jsi úplná troska co si hraje na drsného admina
-
B4N4N - Kolemjdoucí
Re: nizli hns
Pokud si chceš stěžovat na admina tak dodej důkazy demo,scr.
-
segiman15 - Drbna
kdybych měl důkaz už by tu byl. nic nemám, ale nizliho nemám rád z několika důvodů když někdo poruší pravidla maximálně ho grabne to je všechno a za fish by mel byt ban a když mu řeknu ať dá určitému člověku ban možná trocha sprostě, protože admin ignoroval zabanování hrače i když ho grabnul přímo při činnu
-
B4N4N - Kolemjdoucí
Dívej.. Jeden hráč tě fishnul. Grabnul jsem ho a napomenul kickem ze serveru. Ty si mi poté do voice chatu začal nadávat. Taktéž jsem tě napomenul kickem. Připojil ses a začal si nadávat ještě víc. Nadával si nejen mě, ale vůbec všem adminům z jump sekce. Měl by sis to dat v hlavě dopořádku. A když něco chceš řešit, tak slušně a s chladnou hlavou.
[The]=-*!N1zL!*-=
-
BrankOGrankO - Amatér
ano nadával a víš proč??? ,protože když dám např. já fish hned dostanu ban nebo když někdo fishne admina hned mu nastřelí ban, ale jak je admin trocha mimo tak dá jen slay/kick a to se mi nezdá spravedlivé když za stejný přestupek dostane každý hráč jiný trest
-
B4N4N - Kolemjdoucí
Pokud vím, mělo by se nejdříve napomenout. Pokud je to však problémový hráč, který ty pravidla porušuje častěji, může se přitvrdit.
[The]=-*!N1zL!*-=
-
BrankOGrankO - Amatér
ne no za tohle porušení pravidel je hned ban!!!!
i když jsem s hns začínal hned jsem dostával bany i když jsem nevěděl proč tak neříkej a za druhé to byl VIP takže to nebyl žádný nováček
i když jsem s hns začínal hned jsem dostával bany i když jsem nevěděl proč tak neříkej a za druhé to byl VIP takže to nebyl žádný nováček
-
B4N4N - Kolemjdoucí
Prvně upozornit pak banovat
Stížnost bez důkazů
Lock
Stížnost bez důkazů
Lock
-
segiman15 - Drbna
• Stránka 1 z 1