• Stránka 1 z 1
Zase blower !
Admin: Blower
Server: Furien 3
Když jsme normálně hrál na mapě de_dust2009 tak mně admin Blower kickl, když jsem se ho ptal za co tak řekl: za přehoz do enemy team, ale adminovi asi nedošlo že to bylo dorovnávání týmů když to bylo 11 na 8.
Takže už mně nebaví co Blower dělá chci aby to hezky objasnil.
Důkaz jak mně kickl. http://leteckaposta.cz/740738154
Konzole jak psal že mně kickl za přehoz, ale jak říkám dorovnávání týmu tak nevím co si o sobě už ten (admin) myslí http://leteckaposta.cz/621515165
Server: Furien 3
Když jsme normálně hrál na mapě de_dust2009 tak mně admin Blower kickl, když jsem se ho ptal za co tak řekl: za přehoz do enemy team, ale adminovi asi nedošlo že to bylo dorovnávání týmů když to bylo 11 na 8.
Takže už mně nebaví co Blower dělá chci aby to hezky objasnil.

Důkaz jak mně kickl. http://leteckaposta.cz/740738154
Konzole jak psal že mně kickl za přehoz, ale jak říkám dorovnávání týmu tak nevím co si o sobě už ten (admin) myslí http://leteckaposta.cz/621515165
-
Enky555 - Amatér
Zase blower !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zase blower !
Příjemný podvečer, na serveru jsem byl přítomen a ban jsi dostal ode mě, nikoliv od Blowera.
1. věc - Zneužíváš bugů serveru. Tím myslím to, že na začátku kola jsi dostal kill od soupeře, tak jsi si dal reconnect, aby jsi se spawnul znovu v tom daném kole.
2. věc - Ty tvé nesmyslné stížnosti, které jsou v 99% neoprávněné začínají být směšné, akorát provokuješ ostatní členy AT. Ty tvé hloupé narážky ve stylu, že ti Blower neřekl, za co ti byl udělen kick akorát provokují ještě více. Blower ti jasně důvod napsal, nevím co jsi dál řešil. Dostal jsi ban na 10 minut, dle mého usouzení oprávněně.
1. věc - Zneužíváš bugů serveru. Tím myslím to, že na začátku kola jsi dostal kill od soupeře, tak jsi si dal reconnect, aby jsi se spawnul znovu v tom daném kole.
2. věc - Ty tvé nesmyslné stížnosti, které jsou v 99% neoprávněné začínají být směšné, akorát provokuješ ostatní členy AT. Ty tvé hloupé narážky ve stylu, že ti Blower neřekl, za co ti byl udělen kick akorát provokují ještě více. Blower ti jasně důvod napsal, nevím co jsi dál řešil. Dostal jsi ban na 10 minut, dle mého usouzení oprávněně.
-
Hoolder - Spamer
Hoolder to presne zhrnul keď dostaneš kick nemáš sa čo ohlášať že prečo ? ... nič som neurobil ..., len tak by som ti ho nedal !
-
BloWeR - Pokročilý
Hooldere ty si opět dokázal že nejsi žádný intelektuál nebo jenom neumíš číst, protože já jsem napsal že blower napsal za co mi dal kick a potom jsem shrnul tak jak to bylo.
Pokud nemáte ani důkaz tak ten kick byl neoprávněný
Pokud nemáte ani důkaz tak ten kick byl neoprávněný

-
Enky555 - Amatér
Nepřímé důkazy. Enky už se uklidni a nenaráže na admin team. Příště při dalším prohřešku po kontaktu s adminy může být tvůj ban i prodloužen.
Stížnost zamítám.
Lock.
Stížnost zamítám.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
Stížnost je tedy na Hooldera a rozhodně není neoprávněná!
Admin nemůže hráče zabanovat za reconnect! Ani když si to odůvodní takto jak to udělal Hoolder.
Nevím jaké další důkazy by HLSA chtěl, než to že se mu tady admin k banu za reconnect přiznal.
Reconnect se netrestá
Admin i HLSA budou poučeni co a jak mají dělat.
Stížnost oprávněná
Admin nemůže hráče zabanovat za reconnect! Ani když si to odůvodní takto jak to udělal Hoolder.
Nevím jaké další důkazy by HLSA chtěl, než to že se mu tady admin k banu za reconnect přiznal.
Reconnect se netrestá
Stížnost oprávněná
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Stížnost je tedy na Hooldera a rozhodně není neoprávněná!
Reconnect se netrestá
Stížnost oprávněná
jen dodám, že má Awee samozřejmě pravdu a děkuju mu, že si této stížnosti všiml.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1