• Stránka 1 z 1
[Vyřešené]PROBLEM S CS
Non-steam
Windows 8
Stiahnute z tejto stranky. No takze ked si zapinam Csko tak mi naskoci ze nieco take stiahnite si novu verziu 1.4 ale ked si nainstalujem novy Counter tak sa mi vymazu lvly
Windows 8
Stiahnute z tejto stranky. No takze ked si zapinam Csko tak mi naskoci ze nieco take stiahnite si novu verziu 1.4 ale ked si nainstalujem novy Counter tak sa mi vymazu lvly
Meno na serveroch: "Smolko"
-
Daniel466 - Zkušený
[Vyřešené]PROBLEM S CS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PROBLEM S CS
Ahoj,
Ano pokud nainstaluješ nové csko budeš hrát od prvního lvlu. Doporučuji si pořídit steam tento problém a spoustu jiných spojené s NS nemohou nastat.
Ano pokud nainstaluješ nové csko budeš hrát od prvního lvlu. Doporučuji si pořídit steam tento problém a spoustu jiných spojené s NS nemohou nastat.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

-
Nardy - Drbna
Re: PROBLEM S CS
CS od nás by mělo mít nějaké zabezpečení, aby se ti SID jen tak lehce nezměnilo a nemusel jsi hrát od znovu. Říkám mělo by mít, protože to není 100%, že se ti SID nezmění, může, ale nemusí...
Jak psal Nardy
Myslím, že dále není co řešit, kdyby něco ozvi se do PM, lock.
Jak psal Nardy
Nardy píše:Doporučuji si pořídit steam tento problém a spoustu jiných spojené s NS nemohou nastat.
Myslím, že dále není co řešit, kdyby něco ozvi se do PM, lock.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1