• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]admin
1. Nick: gumgoo
2. Věk: 15
3. Originální MC: ano mám
4. Primární server : 93.91.250.108:27785
5. Denní aktivita : 3hodky každý den
6. Přestupky na Gamesites : žádné
7. Přestupky mimo Gamesites : vůbec žádné
8. Něco o sobě (minimálně 20 slov) :Jmenuji se jakub bydlim v Mladé Vožici a rád hraju fotbal.Také rád chodim ven a vecer si vlezu na pc.To je asi vše.
9. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) :No s adminem mám zkušenosti a to jen proto že sem měl svůj vlastní server myslim že se vám hodím.Moc toho nevymslim protože už dál nevim.
10. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.): Já mám jen jeden nápad na event a to útěk z vězení plných nastražených pastiček skákačky a malý bludiště.
2. Věk: 15
3. Originální MC: ano mám
4. Primární server : 93.91.250.108:27785
5. Denní aktivita : 3hodky každý den
6. Přestupky na Gamesites : žádné
7. Přestupky mimo Gamesites : vůbec žádné
8. Něco o sobě (minimálně 20 slov) :Jmenuji se jakub bydlim v Mladé Vožici a rád hraju fotbal.Také rád chodim ven a vecer si vlezu na pc.To je asi vše.
9. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) :No s adminem mám zkušenosti a to jen proto že sem měl svůj vlastní server myslim že se vám hodím.Moc toho nevymslim protože už dál nevim.
10. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.): Já mám jen jeden nápad na event a to útěk z vězení plných nastražených pastiček skákačky a malý bludiště.
-
duch1999 - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admin
Tému si založil ako ADMIN, ale podľa žiadosti žiadaš o Event Mastera..
Musíš si vybrať.
Musíš si vybrať.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1