• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Jakej máte názor na Herdyna? :D
Jo, tak na Herdyna jsem se díval tak v sezóně 3.. Je to takový HotshotGG v českých poměrech. Nesedne mu meta a je úplně out. Je to streamer tak fakt jen pro naprosté začátečníky. Pořád nedokážu pochopit jak zrovna tohoto "spíš trapného" člověka může někdo podpořit donatem. Já ho používám spíš když chci nějakého čecha nazvat noobem
. Jediné na co se dalo dívat bylo jeho staré "WOLE - aneb půlrok legend", když ještě hrál za starou eSubu s WonderKidem nardeuskem <3..

Random "vyboostěnej" LoL a CS:GO hráč..
-
Wecko - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
To boli časy
Pametám si na hlášku Xnapyho na Copenhagen games: ,,Herdyn griluje"!

あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
On je just streamer, říkal to několikrát nehraje to proto aby byl dobrej, ale aby pobavil diváky 
každej ví že esuba je teď shit, v době kdy za ní hrál tak byla na vrcholu a titul mistra čr si zasloužil.
- to že většinou vyhraje je tím že se plno hráčů zalekne toho jeho offensivního přístupu, ale ligových hrách je to kničemu, víme to tady všichni ale on to tak prostě hraje a je to on a streamuje to a baví tím lidi, tak netřeba zbytečně hejtovat
- jako člověk je fajn, aspoň z krátké cesty vlakem, kdy se mi poštěstilo jet sním

každej ví že esuba je teď shit, v době kdy za ní hrál tak byla na vrcholu a titul mistra čr si zasloužil.
- to že většinou vyhraje je tím že se plno hráčů zalekne toho jeho offensivního přístupu, ale ligových hrách je to kničemu, víme to tady všichni ale on to tak prostě hraje a je to on a streamuje to a baví tím lidi, tak netřeba zbytečně hejtovat

- jako člověk je fajn, aspoň z krátké cesty vlakem, kdy se mi poštěstilo jet sním

Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
Hraje ze sebe šaška jenom kvůli fanouškům. Každý musí nějak zapůsobit a mu se to očividně podařilo. Přece jenom to je nejznámější osobnost z LOL scény.
-
Sarmi - Mistr
• Stránka 2 z 2 • 1, 2