• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] Pantheon - build
Ahoj, mohl bych se zeptat na nejakej slusnej build na Pantheona ?
Amazing[img][code][/code][/img]
-
amazingik - Pokročilý
[Vyřešeno] Pantheon - build
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pantheon - build
Ahoj, a kde přesně by jsi ho chtěl hrát?
Pantheon je unikátní tím, že dokáže zahrát na všech lajnách. Není problém s ním být i mobilní support. Tím je myšleno to, že nepřátelé spamuješ svým Q a musím říct, že to je velice otravné, ale hlavní poentou je tvá ulti, kterou když správně využiješ (gank mid, sebrání eblue,...), dokážeš být nejen dobrým supportem, ale i druhým junglerem
Dále se dá jezdit i jako counter midařem na mnoho AP champů. Takže kdyby jsi měl zájem, mohu ti popsat i tyto pozice, ale očekávám, že ses tázal na top, tak zde to je:
Masterky bych jel klasicky 21:9. Runy - AD/Armor/Magic resist.
Kouzla - Maxovat samozřejmě Q, dále E, potom W.
Itemy - Začátek můžeš jet několika způsoby. Já nejraději jezdím s flaškou na manu/AP + potíky. Díky tomu můžeš spamovat své Q hodně dlouho na to, aby jsi ho umlátil. Ovšem pokud si věříš dost na to, že by jsi ho dokázal zabít snadněji, kup si Dorans blade nebo long sword. A když si picknou na tebe countera? Cloth armor nebo Dorans shield proti AD ranged.
Dále bych postavil Brutalizer (nedostavuješ na Black cleaver v early game!) Můžeš si dále postavit buď Maw of Mauritius, začít stavět Warmog nebo si postavit hydru.
Dostavíš si jeden z těch tří itemů, postavíš si Black Cleaver a pak je to na tobě. Nepotřebuješ už víc tanky itemů? Postav si Last Whisper nebo Bloodthrister. Chceš víc tanky? Máš tu Omen nebo Sunfire/Frozen Heart. Je možný i Guardian, ale ten bych moc nedoporučoval. A boty samozřejmě podle situace.

Masterky bych jel klasicky 21:9. Runy - AD/Armor/Magic resist.
Kouzla - Maxovat samozřejmě Q, dále E, potom W.
Itemy - Začátek můžeš jet několika způsoby. Já nejraději jezdím s flaškou na manu/AP + potíky. Díky tomu můžeš spamovat své Q hodně dlouho na to, aby jsi ho umlátil. Ovšem pokud si věříš dost na to, že by jsi ho dokázal zabít snadněji, kup si Dorans blade nebo long sword. A když si picknou na tebe countera? Cloth armor nebo Dorans shield proti AD ranged.
Dále bych postavil Brutalizer (nedostavuješ na Black cleaver v early game!) Můžeš si dále postavit buď Maw of Mauritius, začít stavět Warmog nebo si postavit hydru.
Dostavíš si jeden z těch tří itemů, postavíš si Black Cleaver a pak je to na tobě. Nepotřebuješ už víc tanky itemů? Postav si Last Whisper nebo Bloodthrister. Chceš víc tanky? Máš tu Omen nebo Sunfire/Frozen Heart. Je možný i Guardian, ale ten bych moc nedoporučoval. A boty samozřejmě podle situace.
www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
Myslím, že tohle ti pomůže víc než souvislý text který obsahuje milion věcí avšak není ani popsaný proč stavět dané itemy: http://www.lolking.net/guides/191272
- Standartně rozepsané match upy, itemy atp. rozklikni read autor notes a máš vše vysvětleno
- Standartně rozepsané match upy, itemy atp. rozklikni read autor notes a máš vše vysvětleno
-
Fantastic - Kolemjdoucí
Tu šlo o to, že nemá moc velkou znalost v angličtině, jinak by si to našel sám na google a chtěl radu spíše z vlastních zkušenností, jak tak hádám. No ale i takto to jde
Pokud by jsi měl jakýkoliv dotaz ohledně toho, že by jsi něčemu v tom odkaze od Fantastica neporozumněl, ozvi se a rád ti všechno vysvětlím.

www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
Do jungle ho stav jako ostatní heavy ad. První Spirit Lizard a hned navaž Brutalizerem. Mezitím by jsi měl mít už 1st tier boty, je na tobě kdy je uděláš, ale měl by si je už mít. Po něm můžeš dokončit na Black Cleaver, ale je lepší se vydat na tank cestu protože dmg v této době mít budeš. Randium, Frozen Heart nebo Spirit Visage popřípadě Banshees pokud máš proti sobě heavy CC. Pokud by jsi chtět jet dál AD což není nejlepší, ale tvoje volba tak po Brutalizeru uděláš Hydru, dokončíš Cleaver a můžeš jet Infinitku nebo Last Whisper. Nezapomen, že build se musí odvodit podle progresu hry a podle obasazení obou týmů.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
Riven píše:Tu šlo o to, že nemá moc velkou znalost v angličtině, jinak by si to našel sám na google a chtěl radu spíše z vlastních zkušenností, jak tak hádám. No ale i takto to jdePokud by jsi měl jakýkoliv dotaz ohledně toho, že by jsi něčemu v tom odkaze od Fantastica neporozumněl, ozvi se a rád ti všechno vysvětlím.
Vlastní zkušenosti ? Mě více řekne rada od někoho kdo toho championa mainuje nebo je na vyšší úrovni v Solo Q, jinak tam jsou i obrázky, angličtinu má jako bonus, dokonce mu to třeba půjde lépe i v hodinách angličtiny.
-
Fantastic - Kolemjdoucí
Re: Pantheon Supr Jungle
jak ti tady radí to je fajn ale tedka bych řekl že pantheon je nejlepší do jungle jelikoš mužeš dobře dělat ganky na jaké koliv lince a tím ji hodně pomoct
-
McExxE - Kolemjdoucí
Re: Pantheon Supr Jungle
McExxE píše:jak ti tady radí to je fajn ale tedka bych řekl že pantheon je nejlepší do jungle jelikoš mužeš dobře dělat ganky na jaké koliv lince a tím ji hodně pomoct
Tady někdo má asi českej "dabing" nebo jak to nazvat co?

e.PauLiooN : můžeš tomu říkat jak chceš, ale já i pár lidí, co spolu hrajeme, tak to používáme uplně normálně:)
Every pro was once an amateur. Every expert was once a beginner. So dream big and start now.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
-
ElSabanerO - Pokročilý
Ahoj, jak tu padlo, jde o to, kde chceš hrát. Já ho nejčastěji hraji na topu a když jsem ho začal hrát, řídíl jsem se tímto
http://www.lolpro.com/guides/pantheon/1 ... ne-by-rhux. Není to vůbec špatné a s tímto buildem, runama a masterkama jsem se to naučil a dával jsem průměrně 10 killů za hru:)
Ale samozřejmně ti neřikám, že to tak máš dělat, jen mně tohle hodně pomohlo:)
http://www.lolpro.com/guides/pantheon/1 ... ne-by-rhux. Není to vůbec špatné a s tímto buildem, runama a masterkama jsem se to naučil a dával jsem průměrně 10 killů za hru:)
Ale samozřejmně ti neřikám, že to tak máš dělat, jen mně tohle hodně pomohlo:)

15.10.2012 - 24.6.2014
-
paulyonK - Pokročilý
Najlepší je na pantheona - The black cleaver, lasth whisper, omen, boty podľa situácie, the bloodtrisher, posledný podľa situácie ako vždy. To je build na top.
Jungle - to isté, ale prvý item si kúp feral flare.
Jungle - to isté, ale prvý item si kúp feral flare.
-
Figi - Pokročilý
ahoj
zalezi na tom,jaky mas proti sobe team a podle toho delas buildy,samozrejme pokud mas nejaky vlastni build se kterym jsi daval enemy tak proc ne ten svuj..
jinak do jungle, by jsi mel zacit botkama
jinak doporucuju pozret si tuto stranku
http://tryhard.cz/ a tam mas hodne rad jak na buildy,jak pro junglera tak i pro jine (TOP,MID,BOT)
zalezi na tom,jaky mas proti sobe team a podle toho delas buildy,samozrejme pokud mas nejaky vlastni build se kterym jsi daval enemy tak proc ne ten svuj..
jinak do jungle, by jsi mel zacit botkama
jinak doporucuju pozret si tuto stranku

-
GrooS - CS 1.6 Admin
GrooS píše:jinak do jungle, by jsi mel zacit botkama
To určitě ne. Nikdy nezačínej botama, nikdy.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Jestli můžu doporučit stránku s buildama tak TAHLE : http://www.mobafire.com 

Věrný hráč portálu GAMESITES !
|Evip| - Jailbreak 3
|Evip| - Basebuilder 2|
|Evip| - C.O.D. 3
|Evip| - War3FT
|Vip| - Furien 1
|Evip| - Jailbreak 3
|Evip| - Basebuilder 2|