• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Cs 1.6 Problem Logo
Windows 7 64 byt
Steam
Problem cs 1.6 logo
Dobrý deň mám problém s Counter Strike 1. Spray logo všetko robím presne a logo mi nedá
1) nahral som obrázok
2) Potom som klikol na adjust image klikol na auto size potom this is tol a aply changer
3) potom som dal save tag a export to wad
4) potom som napisal tempdecal.wad a uložil
5) potom som na subor klikol pravim dal na citanie použit a ok
6) potom som dal program files steam steam apps comom half life cstrike a tam som to hodil a potom ešte 1 subor som dal preč pozeral som vo vydeach
7)idem na cs 1.6 a toto mám s logom všetko som robil dobre [img=http://www.nahraj-obrazek.cz/dt-15141581800214.png]http://www.nahraj-obrazek.cz/dt-15141581800214.png [/img]
Steam
Problem cs 1.6 logo
Dobrý deň mám problém s Counter Strike 1. Spray logo všetko robím presne a logo mi nedá
1) nahral som obrázok

2) Potom som klikol na adjust image klikol na auto size potom this is tol a aply changer

3) potom som dal save tag a export to wad

4) potom som napisal tempdecal.wad a uložil

5) potom som na subor klikol pravim dal na citanie použit a ok

6) potom som dal program files steam steam apps comom half life cstrike a tam som to hodil a potom ešte 1 subor som dal preč pozeral som vo vydeach
7)idem na cs 1.6 a toto mám s logom všetko som robil dobre [img=http://www.nahraj-obrazek.cz/dt-15141581800214.png]http://www.nahraj-obrazek.cz/dt-15141581800214.png [/img]

-
VanTy - Pokročilý
[Vyřešeno]Cs 1.6 Problem Logo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cs 1.6 Problem Logo
odstranil si custom.hpk ked si dal tempdecal.wad do cstrike zlozky?
ukaz ritku
-
Gaiden - Zkušený
Toto znám musíš si dat větší obrázek, máš ho moc maly i mě se to stalo. Zkus si dat jiny obrazek
[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
-----------------------------------------------------------------------------------------
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
-----------------------------------------------------------------------------------------
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
Ještě bych chtěl. Dělal jsem to jinak jak ty. A vždycky mi to šlo zkus to podle mě.
Jak si to budeš uložovat např. na plochu pojmenuj si to pldecal.wad, na to potom na te ploše klikni pravym a dej kopirovat. To vlož do složky cstrike->logos a zaškrtni Iba pro čteni a ''ok'' (Použít nedávej). Potom jak máš stále na te ploše tu složku ''pldecal.wad'' tu přejmenuj na ''tempdecal.wad'' a tu vlož do složky cstrike. Potom na ni klikni pravym a dej Iba pro čteni a ok (Tady taky nedávej použít). A mělo by ti potom všechno fungovat.
Ale jak jsem psal už minule zkus to z jinym obrazkem a o něco větším. Máš ho asi maly, protože ja měl tež obrazek tež jsem si dělal přes ten program a to stejne mi tež na sprejovalo, potom jsem si změnil obrazek a bylo to Oukey

Jak si to budeš uložovat např. na plochu pojmenuj si to pldecal.wad, na to potom na te ploše klikni pravym a dej kopirovat. To vlož do složky cstrike->logos a zaškrtni Iba pro čteni a ''ok'' (Použít nedávej). Potom jak máš stále na te ploše tu složku ''pldecal.wad'' tu přejmenuj na ''tempdecal.wad'' a tu vlož do složky cstrike. Potom na ni klikni pravym a dej Iba pro čteni a ok (Tady taky nedávej použít). A mělo by ti potom všechno fungovat.
Ale jak jsem psal už minule zkus to z jinym obrazkem a o něco větším. Máš ho asi maly, protože ja měl tež obrazek tež jsem si dělal přes ten program a to stejne mi tež na sprejovalo, potom jsem si změnil obrazek a bylo to Oukey

[EVIP] Warcraft 1
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
[EVIP] furien 2
[EVIP] Zombie chronic 1
[VIP] furien 1
VIP Gamesites WEB
-
capi - Pokročilý
Také mi to dělalo ale pak sem si koupil steam a přestalo , tak nevím 

"Přátelé jsou jako HLSA , když je nasereš tak tě vyhodí." 
[MC Supporter]

[MC Supporter]
-
IceManCZE - Amatér
Ahoj, tento problém jsem zažil též, pomohlo mi zkusit jiný program respektive HLC (Halflife Logo Creator), automaticky ti obrázek zvětší/zmenší dle potřeby, pokud ti nepomohlo to co píší kolegové výše, zkus toto.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support