• Stránka 1 z 1
only D2 server1 FEDOROV, BAN, NO DEFUZE
Zdravim Vas...
Ani upozornenie ani nic.Najskor je slap, slay, kick a az nakoniec BAN pokial viem.
Je mi uplne jasne ze si ho budete zastavat a o objektivnosti sa nemusime ani bavit(vid. ostatne prispevky)
To ze niekedy museli mat admini aky taky "skill" co sa dnes neda povedat, staci ze je non-stop pripojeny
a WB alebo AB videl akurat tak na youtube.
Akonahle pride tento zamindrakovany jedinec konci hra, rozdava banany bez uvazenia!
A.
Ani upozornenie ani nic.Najskor je slap, slay, kick a az nakoniec BAN pokial viem.
Je mi uplne jasne ze si ho budete zastavat a o objektivnosti sa nemusime ani bavit(vid. ostatne prispevky)
To ze niekedy museli mat admini aky taky "skill" co sa dnes neda povedat, staci ze je non-stop pripojeny
a WB alebo AB videl akurat tak na youtube.
Akonahle pride tento zamindrakovany jedinec konci hra, rozdava banany bez uvazenia!
A.
-
AlpinePro - Kolemjdoucí
only D2 server1 FEDOROV, BAN, NO DEFUZE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: only D2 server1 FEDOROV, BAN, NO DEFUZE
Urcite si pamatas legendarnu relaciu Joza Procka: Jozo Procko pokusa... Ja si poziciam 3 zaciatocne pismena. JPP teda jedna pani povedala... Stazujes sa ty, ale ziadny dokaz o adminovom pochybeni tu nevidim. Ak mas dokazy dodaj ich.
LOCK
LOCK
-
Roxtedy - Mistr
Re: only D2 server1 FEDOROV, BAN, NO DEFUZE
Takze takto. Ty si bol slapnuty a kicknuty odomna uz nespocetne vela krat. Ak by si 1 krat nesiel defuse ten bann nedostanes. Mam dost velku trpezlivost. Ale ked niekoho napomeniem a este je drzi tak sa potom nediv. A tu nehraj slusacika.
Ak hovoris o skille uz nad tym netravim 12 hodin denne ako ked som mal 20 rokov takze sa ti ospravedlnujem za moje zrucnosti ktore su stale lepsie ako tvoje. Ak tu chces klamat skus to.
Ak hovoris o skille uz nad tym netravim 12 hodin denne ako ked som mal 20 rokov takze sa ti ospravedlnujem za moje zrucnosti ktore su stale lepsie ako tvoje. Ak tu chces klamat skus to.
-
f3d0rov - Amatér
• Stránka 1 z 1