Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

Už mi to lezie na nervy

Příspěvekod VanTy » 12 lis 2014, 18:59

Dobrý deň chcem podať 2 sťažnosť na hráča esiička ale toto už prekračuje hranice a ja už som naštvatý na tom a už neviem čo robiť totálne nezodpovedné a ešte aj ignorácie behá si PO Gsčku JB len tak s mojím nickom pomali 20 hodín nahraných a čo si udu o chvílu o mne myslieť zavolám Admina ked príde Admin hráč odíjde toto mne už to lezie nanervy a budem to riešiť ved to vyriešte upozornením alebo čím ne??

2. NICKNAME HRÁČE: Esiiičko

3. SID HRÁČE: jeho SID(status) STEAM_0:VALVE_0:0:1516426469

4. Datum a čas prohřešku: 12.11 2014

5. Popis situace (popř. vyčasování dem) Releácia totalácia už mi to lezie nanervy hráč esííčko furt kopíruje môj nick name volám Admina príde Admin a hráč je fuč nemám nič proti ale mne to lezie nanervy hráč si behá po gsčku a ma kopíruje vyriešte to upozornením banom aleboo si snim pohovorte omg

Obrázek

Obrázek

Koniec riešte ...

DRUHY PROHŘEŠKŮ:
1.)Pokud nahlásíte malý prohřešek, nejspíše hráč nebude zabanován.
Jedná se o spam, radění, malé nadávky př.(kokot), nejasný fk/tk, no simon, bugování, neohlášený mod a další prohřešky,
ovšem pokud by nějaký hráč opakoval své přehřešky, může být zabanován.
2.) Pokud nahlásíte větší prohřešek, hráč bude nejspíše zabanován. Jedná se o prohřešky 2hod FK/TK, kažení hry a větší nadávky, nadávky do rodiny, MFK, MTK (u CT!),...
3.) Pokud nahlásíte prohřešek, který se banuje navždy, tak hráč bude zabanován permanentně (pokud prohřešek bude prokázán).
Jedná se o SH, WH, AB, ...

Jak nahrát demo?
Ve hře do konzole (tlačítko pod escapem obsahující ; a ~ ), do políčka napíšete record nazevdema , až ho budete chtít vypnout napíšete stop . Demo najdete ve složce s demy pod jménem které jste dali místo názevdema.
Jak najít STATUS?
SS statusu = screenshot statusu = ve hře kliknete na konzoli (tlačítko pod escapem obsahující ; a ~ ), do políčka napíšete status, vyscreenujete a uploadnete na leteckoupoštu

PRO AKADEMIKY:
Samozřejmě, pokud to nahlásíte sem, tak body normálně získáte, pokud správně nahlásíte nějakého poškozovatele. Nemusíte nahlašovat do vašeho topicu v akademii, body vám budou normálně přičteny.

Príspevky mimo vzor a tie, ktoré nie sú na ban sa mažú aby to bolo prehľadnejšie!

DŮKAZ
Pokud nemáte vlastní důkaz, můžete využít Video záznam ze serveru (server je neustále nahrávaný) stačí jednoduše jít do detailu daného serveru zde na webu a zvolit možnost Video záznam. Po kliknutí se zobrazí seznam videí - stáhněte tedy to, které obsahuje důkaz (videa jsou rozdělená podle datumu a času)
Obrázek
Obrázek
VanTy
Pokročilý
Pokročilý

Už mi to lezie na nervy

od Rumcajz » 12 lis 2014, 18:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Už mi to lezie na nervy

Příspěvekod VanTy » 13 lis 2014, 19:11

Vyjadrenia , ? riešite to ?
Obrázek
Obrázek
VanTy
Pokročilý
Pokročilý

Re: Už mi to lezie na nervy

Příspěvekod PuNko » 13 lis 2014, 22:48 VIP

Take a break si môže dať do nicku hocikto, nemusí kopírovať naschvál.
lock
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin

Zpět na JailBreak Servery