• Stránka 1 z 1
Admin Jailbreak 4
Admin cs 1.6 JB 4 : Di-es
Ban neprávom Simon rekl: Spuste Klavesnicu a voni doplnovali a ja sem je zabil a následne sem dostal ban na 1d MFK Nevím vubec proč
Video záznam mi nejde skúšal sem max 9.10. xx:xx
Ban neprávom Simon rekl: Spuste Klavesnicu a voni doplnovali a ja sem je zabil a následne sem dostal ban na 1d MFK Nevím vubec proč
Video záznam mi nejde skúšal sem max 9.10. xx:xx
[eVIP] JailBreak 1
[eVIP] JailBreak 4
[eVIP] JailBreak 7
[eVIP] JailBreak 4
[eVIP] JailBreak 7
- FaceS
- Amatér
Admin Jailbreak 4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Jailbreak 4
Zdravím, já si nepamatuji že by simon říkal ať se nehýbeme. Poté co jsem ti dal ban, sem se dokonce zeptal i samotného simona na steamu jestli je to pravda. Napsal mi že jsme neměli nic pouštět a stále doplňovat.
Příště reaguj dříve než tě admin zabije a dá ti ban (říkej třeba něco do mikrofonu), protože jsem to pochopil jako nesmyslný MFK, i když asi šlo jen o několik FK-lů z omylu.
PS: Tady si ve stížnostech, kde musíš mít důkaz ty. Příště si žádej v sekci unban žádost
Příště reaguj dříve než tě admin zabije a dá ti ban (říkej třeba něco do mikrofonu), protože jsem to pochopil jako nesmyslný MFK, i když asi šlo jen o několik FK-lů z omylu.
PS: Tady si ve stížnostech, kde musíš mít důkaz ty. Příště si žádej v sekci unban žádost

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Re: Admin Jailbreak 4
Máš unban.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1