Vše ohledně kategorie serverů: Fun Servery

Navrhy na Paintball, diskusia

Příspěvekod Mimiman » 12 lis 2014, 15:00 VIP

Prepáčte že zakládam nový topic ale chcem aby sa sem vyjadril aj niekto iný so svojim názorom.

Navrhy na všetky servery:
1. Nahodil by som tam aspoň do začiatku roka tieto skiny: http://cs.gamebanana.com/skins/126853

2. Pridať gulomet, ale p90 niečo s viac ako 30 nabojmi proste.

4. Pridať padák, každé kolo zadarmo.

5. Pridať Lasermine minimálne pre VIP, hneď by sa žačali kupovať a zdvihlo by to úroveň.

6. Pridať možnosť hodiť granát na stenu, tak ako to je na zombie, ako laser, na pohyb atp, aktivovať by ho mohli obydva týmy, ale účinok samozrejme iba na nepriateľský tým. Pridať SMOKE granát, zmrazovací granát, a fire granát.

7. Pridať Botov, ak je na serveri pod 5 hráčov, tak 2vs2 botov tam dať.

Paintball 1:
Čisto paintball mapy, žiadne dust, rats, nič iba paintball mapy.
Neviem ake tam su mapy teraz, takže dávam tie ktoré by si mohli HLSA pozrieť a zvážiť.
http://cs.gamebanana.com/maps/174570
http://cs.gamebanana.com/maps/155012
http://cs.gamebanana.com/maps/152240
http://cs.gamebanana.com/maps/182993
http://cs.gamebanana.com/maps/180074

Paintball 2:
Mapy Hostages a Bomb (cs a de)
de_dust2
cs_assault
cs_estate
de_nuke
de_inferno
Na tomto serveri nahodiť viac botov 4vs4 minimálne.

Paintball 3:
Komplet prerobiť, začal by som zrušením gravitácie guličiek, a červenou farbou guličiek pre T a modrou pre CT. Guličky by zabíjali na jedne hit.
Nahodiť čisto rats mapy:
http://cs.gamebanana.com/maps/164439
http://cs.gamebanana.com/maps/163263
http://cs.gamebanana.com/maps/162319
http://cs.gamebanana.com/maps/163238
http://cs.gamebanana.com/maps/167409
http://cs.gamebanana.com/maps/166138

Navrhy su "narychlo" vymyslené. Samozrejme viem že tak ako som to napísal sa to nerozdelí, ale Spraviť Painttbal Only Rats by nemusel byť zlý nápad. Všetko je na vás. Treba Spraviť niečo čo hráči budú chcieť tak prečo neskúsiť vyskúšať čo budú hráči chcieť?
EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
Mimiman
Redaktor
Redaktor

Navrhy na Paintball, diskusia

od Rumcajz » 12 lis 2014, 15:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Navrhy na Paintball, diskusia

Příspěvekod Forst » 12 lis 2014, 18:12

Když chceš můj názor tak ok :P
Takže s m4 a ak nesuhlasim podle mě to je hovadina, když momentalni zbraň má též 30naboju v hl. Zasobniku a hlavně tu ty kuličky nestřílejí přímo, ale zalitavaji ako v real paintballe takže zbytečnost.
Pak nesouhlas stim padákem taky kravina na paintballech jsou tak malé mapy, že by se tam ani nevyužil.
Jinak některé ty mapy jsou pěkné a nebyli by na škodu ba naopak. Ty laser granáty podle mě blbost na paintball avšak ty flash by byli pěkný keby to rozprsklo kolem sebe barvu.
Paintball 3 zrusit gravitaci? Sak to je nej vyhoda stejne ako sprint
Jinak ke zbytku nemam ani nic moc co napsat
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod KureJB » 12 lis 2014, 19:05

Já jsem pro i se AK a M4 a santu, změnit mapy by bylo taky supr. Ale padák je opravdu blbost. Myslím si że smoke by nebyl špatý ale zamrazovací/hořící (taky blbost). Určitě by to přišlo vhod před Vánoci a třeba by to i nějaký hráče přilákalo a přece za pokus to stojí:) Kdyžtak se to po Vánocích muže dát zpět do normálu :)
KureJB
Amatér
Amatér

Příspěvekod TheShreek » 12 lis 2014, 19:27 VIP

Tak já jsem taky hodím post, jak to vidím já ;)

Za prvý pochvala za tento topik, doufám, že se zapojí co nejvíce lidí ať máme nad čím přemýšlet

Ale teď už k mému postoji k jednotlivým návrhům:

Ta M4ka je blbost, jsme přece na PaintBalle a paintball má kopírovat real "paintball" a tam si nemyslím, že není nějaký extra sortiment zbraní.

Laser mina se do PaintBalu též nehodí, už je tu dost VIP výhod a jsou zde i lepší návrhy, jak obohatit VIPko

Mapy zatím neřešíme, to se bude řešit po Updatu dodatečně

Skiny a další návrhy, jak přerobit PB se mi zdá pro tuhle chvíli zbytečné, protože zatím bych chtěl udělat z PB stabilní servery a by to vše imitovalo real (plánuje se přidat skiny, opravit bugy ...) - prostě takový ten základ, který mám už sepsanej.

Co se mi nejvíc líbí je přidat ten smoke (flash ... blbost), ale tam by se muselo vymyslet, jakým způsobem a kolik lidí dostane ten smoke, protože když to bude mít 5 lidí, tak mužem rovnou hrát na schovku u malých map :)

PS: Návrhy jsem dávejte klidně, zde i dikutujte ..., ale zatím bych to viděl, že je vše "zmrazené" do té doby než se nahodí ty základní úpravy ;)
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.

"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo

Ex CS 1.6 HLSA
TheShreek
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Mimiman » 12 lis 2014, 20:28 VIP

Frisko píše:Takže s m4 a ak nesuhlasim podle mě to je hovadina, když momentalni zbraň má též 30naboju v hl. Zasobniku..
Návrh čisto teoretický, chce to pridať nové zbrane, preto by ste mohli aj vy niečo navrhnúť, a nie len kritika atp:) ked tam je brokovnica a jedna normal gun, nebolo by naškodu pridať niečo ako sniperku pre NOvip a podobne.

Frisko píše:Paintball 3 zrusit gravitaci?

Takto, gravitaciu guličiek by som zmenil aby nepadali na zem ale leteli ako naboje proste, hrával som kedysi na takom serveri a bolo to super, tak prečo nevyskúšať to čo sa hráčom môže páčiť ?

Frisko píše: Pak nesouhlas stim padákem taky kravina na paintballech jsou tak malé mapy, že by se tam ani nevyužil.

Využije sa, priklad assault, skočiš zo strechy doletiš na druhu, v lete strielaš, môj oblubeny manever v minulosti. Radšej to tam mať a môcť ponúknuť hráčom tuto funkciu, ako keď ju chcú použiť zistia že tam nieje. Nič sa tým nestratí.

KureJB píše: Myslím si że smoke by nebyl špatý ale zamrazovací/hořící (taky blbost).

No tie granaty sú blbosť, ale zaviesť smoke, by sa hodilo, Napríklad že by to dávalo ked su 4 na serveri, každé kolo dvom z jedneho tymu.

TheShreek píše:Ta M4ka je blbost, jsme přece na PaintBalle a paintball má kopírovat real "paintball" a tam si nemyslím, že není nějaký extra sortiment zbraní.

Hráčov tam nieje dosť, treba zmenu, takže treba začať aj zbraňami, ktorých na výber je málo.

TheShreek píše:Laser mina se do PaintBalu též nehodí, už je tu dost VIP výhod a jsou zde i lepší návrhy, jak obohatit VIPko
Zaviesť EVIP by sa mohlo tiež. To je jedno. Ale Lasermina sa hodí, stačí to dať na jeden server tak ako to je na publicu myslím.

TheShreek píše:Co se mi nejvíc líbí je přidat ten smoke (flash ... blbost), ale tam by se muselo vymyslet, jakým způsobem a kolik lidí dostane ten smoke, protože když to bude mít 5 lidí, tak mužem rovnou hrát na schovku u malých map :)

Smoke by mohol mať aj iné sfarbenie ako sivé, ak sa to dá, tak podľa farby týmu ktorý to hodil.

TheShreek píše:Mapy zatím neřešíme, to se bude řešit po Updatu dodatečně
Práve mapy môžu byť veľký krok vpred na paintballe.

TheShreek píše:Skiny a další návrhy, jak přerobit PB se mi zdá pro tuhle chvíli zbytečné, protože zatím bych chtěl udělat z PB stabilní servery a by to vše imitovalo real (plánuje se přidat skiny, opravit bugy ...) - prostě takový ten základ, který mám už sepsanej.
Skiny by sa mohli nahodiť tie santovské, do vianoc, za skúšku nič nedáš, a PB nikdy nebudu stabilné serveri. Hraje tam mladšia generácia hráčov z 95% NS a tý tam nebudu večne, preto ich treba upútať na vipko, lebo ked tam to vipko máš, tak tam aj takzvane "musíš" hrať.
Mimiman
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod KureJB » 12 lis 2014, 21:17

Je pravda že teď tam hráče nepřilákáš, chce to něco hodně nového a když tam dáme jen santu a třeba ten smoke tak si myslím że by to nebylo až tak viditelné na to aby přišli nový hráči, takže bych určitě zkusil i ty zbraně, přeci se nemusíme držet reality paintballu. Jak vidíme relaita moc hráču nepřiláká a jak psal Mimi: Většinou jsou to hráči mladší (odhadem ve věku 10-15 let) a ti přeci realný paintball neřeší chtěji ai to užít a brokovnice, rychlopalka a HE nestačí.
KureJB
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nardy » 13 lis 2014, 16:22

Zdravím,

1) Se skinem problém nemám k vánoční tématice se hodí a pro hráče by to byla zase určitá změna nicméně jedná se jen o dočasnou věc a tudíž zbytečnou se s ní nějak zatěžovat, jak píše Shreek
TheShreek píše:zatím bych chtěl udělat z PB stabilní servery a by to vše imitovalo real (plánuje se přidat skiny, opravit bugy ...) - prostě takový ten základ, který mám už sepsanej.

2) M4 a AK47 je na paintball v celku blbost kdybych měl možnost nějak upravit sortiment zbraní určitě bych dal pryč "odstrělovačku" nikdo s ní skoro nehraje a právě na malých mapách je naprosto nepoužitelná, místo toho by se hodil např. nějaký kulomet s vyšším počtem nábojů, rychlejší palbou a větším rozptylem kuliček.

3) Padák i lasermina nemá nic s paintballem společného myslím si, že si toto viděl na jiném portále kde toto mají zavedené, určitě proto tam taky nikdo nehraje :D

4) Granát v podobě smoku se mi líbí asi nejvíce možnost použít i tento typ granátu kromě normálního bych určitě na paintballu uvítal.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support

#KNIFER SINCE 2012
Obrázek
Nardy
Drbna
Drbna

Příspěvekod Mimiman » 13 lis 2014, 18:51 VIP

3) Padák i lasermina nemá nic s paintballem společného myslím si, že si toto viděl na jiném portále kde toto mají zavedené, určitě proto tam taky nikdo nehraje :D

4) Granát v podobě smoku se mi líbí asi nejvíce možnost použít i tento typ granátu kromě normálního bych určitě na paintballu uvítal.
Nardy píše:1) Se skinem problém nemám k vánoční tématice se hodí a pro hráče by to byla zase určitá změna nicméně jedná se jen o dočasnou věc a tudíž zbytečnou se s ní nějak zatěžovat,
Treba ich tam prilákať ,tak aj krátkodoba zmena je zmena !

Nardy píše:2) M4 a AK47 je na paintball v celku blbost kdybych měl možnost nějak upravit sortiment zbraní určitě bych dal pryč "odstrělovačku" nikdo s ní skoro nehraje a právě na malých mapách je naprosto nepoužitelná, místo toho by se hodil např. nějaký kulomet s vyšším počtem nábojů, rychlejší palbou a větším rozptylem kuliček.
Super nápad s tým guľometom. som za.

Nardy píše:3) Padák i lasermina nemá nic s paintballem společného myslím si, že si toto viděl na jiném portále kde toto mají zavedené, určitě proto tam taky nikdo nehraje :D
No môže byť že sme hrali na tom istom, ale čo si ja pamätám hralo tam dosť hráčov.
Mimiman
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Hele » 13 lis 2014, 20:14

Vyjádří se i Váš GS paintball miláček

Se santou absolutně nesouhlasím,chci vypadat dobře a né jak vůl.
Padák Em,em.. No taky jsem ho chtěl přidat,ale..no to je jedno.
Se zbraní souhlasím!
Boti tam sou ne ?
K ostatnímu nemám co říci.Bohužel hráče baví módy jako Jailbreak,Zombie,Furien a BaseBuilder a Paintball je moc nežere.Mně osobně paintball nejde,ale baví mě to.A nepřestane jsem skiller :twisted: :twisted:
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu ;)
Hele
Mistr
Mistr

Příspěvekod TheShreek » 13 lis 2014, 20:29 VIP

Jak jsem již psal, zatím bych pouze nahodil jen ten základ ... ostatní se od toho bude odvíjet

Zde je co bych chtěl - jak jsem již psal, chci z PB udělat "real" paintball bez zbytečných věcí navíc

TheShreek píše:Ahoj, rád bych provedl pár změn na PaintBallu, některé změny jsou důležité plynulí chod serveru, tak doufám, že se to opraví/upraví, co nejdřív :)

Základní opravy/úpravy

1) Opravit spect - Po napojení do spectu, tě to následující kolo hodí normálně do hry.
2) Přidat "Free pohled" - Hodí se při grabování
3) Umožnit alespoň adminům/VIP hráčům koukat se na obě strany, když si death
4) Při každém začátku kola "vyresetování" zbraní - Jednou za čas se to stane
-----

Zlepšení

1) Omezit počet granátometů v teamu
• Pokud je na serveru 8 a více hráčů -> 2 granátomety do teamu
• Pokud je na serveru 8 a méně hráčů -> 1 granátomet do teamu
2) Zvýšit DMG sniperky na 100 - Sniperka je tam teďkon uplně k ničemu, zvýšení DMG by zvýšilo její efektivitu

Nové věci

1) Přidání modrých skinů pro CT a červených pro T (VIP skiny ponechat stejné) - Myslím si, že by to bylo super oživení, přece na PaintBallech nehrajou proti sobě CTčka a Tčka, ale dva různé teamy (modří a červení)
2) Přidání menu pro výběr teamu -> Udělal bych menu, jako to je na Jailbreku akorát by místo T a CT bylo napsáno "Modrý team - CT" a "Červený team - T". Tohle by bylo za předpokladu, že by byl na server "Team balanc", aby nedocházelo k nevyrovnaným teamům.
3) Nemizení vystřelených kuliček - Kuličky by nemizely během kola - jenom při každém novém kole

Ještě pak doplním a přidám linky na skiny a třeba ještě něco přidám ;)

Pokud by se vše realizovalo, zkusil bych možná ještě trošku obměnit map list, ale to je zatím ve hvězdách :D

PS: Stejně si většinu udělá Dwandy sám ;)
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.

"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo

Ex CS 1.6 HLSA
TheShreek
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Mimiman » 26 lis 2014, 21:49 VIP

Po konzultácii so shrekom sme došli k tomuto možnému riešeniu.

Paintball 1,2:
ostal by tam "realny paintball"
s malými zmenami
Uprevena sniperka atp

Paintball ultimated:
Zabijanie na jeden hit
vypnuta gravitacia guličiek
farby guličiek podla tymu modre/červene
menu zbrani by sa doriešilo
laser mini pre VIP
padak

E 1: Opraviť chybu ked pri zadavani dovodu grabu pišem do chatu.

E 2: Prerobiť sniperku. Buď aby uberala 200 hp aby snou bolo možne zabiť na jeden hit aj VIP, alebo aby guľky nelietali vzduchom proste tak aby hned jak vystrelim doletela, tak jak s normal zbranami bez gravitacie bez všetkeho.
Mimiman
Redaktor
Redaktor

Zpět na Fun Servery