Re: Android VS iOS ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Android
-
Kamdor - Zkušený
Android
Bývalý CS 1.6 ADMIN #furien 
Bývalý CS 1.6 ADMIN #call of duty
Bývalý CS 1.6 ADMIN #Base builder

Bývalý CS 1.6 ADMIN #call of duty

Bývalý CS 1.6 ADMIN #Base builder

-
LesniDuch - Pokročilý
Kdybych v mobilu neměl Android tak bych ho radši neměl vůbec, Android jednoznačně! 

Procesor : Intel Core i7 / čtyřjádro / 8M Cache / 3.9GHz při přetaktování až 4.5 GHz
Operační pamět : 32GB / 1600 Mhz / DDR3
Disky : 3TB / 256GB SSD / Ot. 7 200
Grafika : NVIDIA GeForce GTX 780 / 3GB
Operační systém : Windows 10
Operační pamět : 32GB / 1600 Mhz / DDR3
Disky : 3TB / 256GB SSD / Ot. 7 200
Grafika : NVIDIA GeForce GTX 780 / 3GB
Operační systém : Windows 10
-
Maekon - Profesionál
V životě jsem IOS neměl ale vždy když mi kamarádka půjčí Iphona jsem rád za s5:-D
-
skywow - Drbna
Pro mě hodně těžká otázka. Ale rozeberu to tu, takže Warningu čti!!!!

iOS - Výborný systém, opravdu geniálně vymyšlený - Jednoduchý, nezatěžující pro HW a hlavně stabilní! (což se o androidu nedá říct).
Android - Přizpůsobení svým představám. Na tento systém jdou opravdu hodně vyráběné ramky pro jakékoliv mobily, takže toto je pro android z mého hlediska největší +. Spousta recovery, kodně velká komunita (když nevíte, Google 100% najde odpověď). A v poslední době se vyrábí mobily s už unlocklým bootloaderem, takže rootnete, flashnete recovery a jedete
Nemusíte se otravovat s nějakým unlockováním a když si nedáte root vyhnete se porušení reklamace
.
Shrnutí: Vzhledem k stabilitě, náročnosti na výkonu a celkově zpracováním u mě rozhodně vyhrává iOS, ale když se podíváme na tu temnou stranu rootování, nahazování nových romek, celkově i komunita atp. vyhrává android.
Takže kdybych měl prachy co bych si koupil? iOS
A proč? Protože mobil za velký prachy nebude unlocklý a unlockem bych porušil záruku a bum! Jednou se něco stane a mobil za 20k v pussynce.
Nějaký mobil za 5tku - volil bych android. (Zopo - výkon/cena + unlocklý bootloader
)

iOS - Výborný systém, opravdu geniálně vymyšlený - Jednoduchý, nezatěžující pro HW a hlavně stabilní! (což se o androidu nedá říct).
Android - Přizpůsobení svým představám. Na tento systém jdou opravdu hodně vyráběné ramky pro jakékoliv mobily, takže toto je pro android z mého hlediska největší +. Spousta recovery, kodně velká komunita (když nevíte, Google 100% najde odpověď). A v poslední době se vyrábí mobily s už unlocklým bootloaderem, takže rootnete, flashnete recovery a jedete

Shrnutí: Vzhledem k stabilitě, náročnosti na výkonu a celkově zpracováním u mě rozhodně vyhrává iOS, ale když se podíváme na tu temnou stranu rootování, nahazování nových romek, celkově i komunita atp. vyhrává android.
Takže kdybych měl prachy co bych si koupil? iOS
A proč? Protože mobil za velký prachy nebude unlocklý a unlockem bych porušil záruku a bum! Jednou se něco stane a mobil za 20k v pussynce.
Nějaký mobil za 5tku - volil bych android. (Zopo - výkon/cena + unlocklý bootloader

Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
Android :* je lepší 

-
skudce - Pokročilý
Android ! 

Ak máš problém,napíš mi,ak budem vedieť poradím!
Steam: Alt?!

Steam: Alt?!
-
GuMmE - Pokročilý
iOS jsem též nikdy neměl, takže android
-
Naiz - Profesionál