• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Steam
zdravím potřeboval bych pomoc, chtěl jsem se vrátit na csko 1.6 jako Furien 7 Hacker.. (Hacker je ironie.. jsem con$t@ntIne) skilla
prosim co stímhle?
Running Steam in Windows compatibility mode is not recommended. Please remove any windows compatibility settings for all users under file properties for Steam.exe and restart steam. Press cancel to permanently ignore this warning and continue

Running Steam in Windows compatibility mode is not recommended. Please remove any windows compatibility settings for all users under file properties for Steam.exe and restart steam. Press cancel to permanently ignore this warning and continue
-
munco - Zkušený
[Vyriešené]Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [RIeši sa]Steam
Podle toho co ti to píše máš špatnou kompatibilitu s windowsem asi... Klikni si pravým tlačítkem na Steam.exe, dej vlastnosti, záložka kompatibilita a tam dej Spustit program v režimu kompatibility pro: a vyber si svůj windows... Pokud to nepůjde, tak to políčko odškrtni a zkus to znovu spustit, pak dej vědět jestli to funguje
Nezapomeň po každé změně ten steam restartovat!
Nezapomeň po každé změně ten steam restartovat!

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
no tak jsem dal ty vlastnosti,dal jsem windows 7 a dal jsem použít a OK a teď jsem to zkusil zas spustit, a ono furt to vyskakuje že ta kompabilita
-
munco - Zkušený
a je to, děkuju
stačilo dát storno a už jen si zopakovat new heslo děkuju moc, a zítra zase nadávky na mě jůůů těším se
(furien 7 con$t@ntIne)

-
munco - Zkušený
LOCK......
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať