• Stránka 1 z 1
steam
cavte chcel som sa spitat ci by ste mi nepomohli :
mam taky problem ze ked ma uz steam a pusti cs-ko a idem hrat server Jail Break3 tak nepocujem ostatnyhc hracov a daval som si ja vsetko naplne ale nepocujem co hovoria CT ale vsetko ostatne pocuje napr.:strielanie ale neviem ako to nastavit aby som ich pocul
vopred : DAKUJEM
mam taky problem ze ked ma uz steam a pusti cs-ko a idem hrat server Jail Break3 tak nepocujem ostatnyhc hracov a daval som si ja vsetko naplne ale nepocujem co hovoria CT ale vsetko ostatne pocuje napr.:strielanie ale neviem ako to nastavit aby som ich pocul
vopred : DAKUJEM

-
Tomanky - Kolemjdoucí
Re: steam
Ahoj, přesně vím, čím to je zapřičíněno: Tak upřeně čti, něboť ti to 100% opraví tvůj steam:)
návod zde:
Otevřete si
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Smažte Half-Life
Stáhněte toto : http://ulozto.cz/xCa16Pt/counter-strike-rar
(Jmenuje se to counter-strike) přejmenujte to na Half-Life a dejte to do common.
1. Takže první složku staženou common/Half-Life smažete
2. Stáhnete to co jsem napsal, tu složku přejmenujete na Half-Life (má název counter-strike)
3. Tu složku kterou jste přejmenovali z counter-strike dáte do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Zapnete csko, možná to bude pomalu načítat, zorientovat se v steamu se to musí, prostě chvíli počkáte, dáte new game,
načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a mělo by vám to všem jet.
návod zde:
Otevřete si
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Smažte Half-Life
Stáhněte toto : http://ulozto.cz/xCa16Pt/counter-strike-rar
(Jmenuje se to counter-strike) přejmenujte to na Half-Life a dejte to do common.
1. Takže první složku staženou common/Half-Life smažete
2. Stáhnete to co jsem napsal, tu složku přejmenujete na Half-Life (má název counter-strike)
3. Tu složku kterou jste přejmenovali z counter-strike dáte do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life
Zapnete csko, možná to bude pomalu načítat, zorientovat se v steamu se to musí, prostě chvíli počkáte, dáte new game,
načte se vám server, bude to tak 30 sekund cca. Napojíte se, vypnete csko, dáte si cfg, a mělo by vám to všem jet.
-
Hambovi - Zkušený
Re: steam
Ještě něco. Jestli jsi STEAMer, tak budu kolem 19:00 hodiny na TeamSpeaku, tak si mě tam najdi. Jmenuji se tam ´_yEa.H^.
Jestli jsi NS tak zkus tyto příkazy:
voice_scale "0.750000"
voice_modenable "1"
voice_enable "1"
sv_voiceenable "1"
Jestli jsi NS tak zkus tyto příkazy:
voice_scale "0.750000"
voice_modenable "1"
voice_enable "1"
sv_voiceenable "1"

(steam acc - gravity888)
-