• Stránka 1 z 1
JakeLong / Dust 2 only #4
Dobrú večer, prajem.
Mám otázku.
Pred pár minútami som išiel si zahrať na server, až zrazu zistím že mi nefunguje eVip. Chcem sa teda spýtať či to môže mať na svedomí to, že dnes (nedeľa) krátko po obede som s mojím eVip hral na notebooku, na ktorom bolo aktivované to eVip prvý krát. Hral som tam len chvíľku a prvý a posledný krát. A išiel som teraz na môj pc, zadal kód a píše: (to čo je vidieť na screenshote v leteckej pošte)
Chcem sa spýtať, či je to v poriadku, a či to znamená že teraz budem musieť počkať ešte dva dni kým si zahrám?
Díky s pozdravom JakeLong ;)
http://leteckaposta.cz/598777892
Mám otázku.
Pred pár minútami som išiel si zahrať na server, až zrazu zistím že mi nefunguje eVip. Chcem sa teda spýtať či to môže mať na svedomí to, že dnes (nedeľa) krátko po obede som s mojím eVip hral na notebooku, na ktorom bolo aktivované to eVip prvý krát. Hral som tam len chvíľku a prvý a posledný krát. A išiel som teraz na môj pc, zadal kód a píše: (to čo je vidieť na screenshote v leteckej pošte)
Chcem sa spýtať, či je to v poriadku, a či to znamená že teraz budem musieť počkať ešte dva dni kým si zahrám?
Díky s pozdravom JakeLong ;)
http://leteckaposta.cz/598777892
-
DUDKOO - Amatér
JakeLong / Dust 2 only #4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JakeLong / Dust 2 only #4
Berie sa to ako požičiavanie VIP.
Máš Steam alebo Nonsteam
Ak máš NS tak sa to berie ako požičiavanie VIP lebo na Notebooku a na Kompe máš rozdielne SteamID
Máš Steam alebo Nonsteam
Ak máš NS tak sa to berie ako požičiavanie VIP lebo na Notebooku a na Kompe máš rozdielne SteamID
[EVIP] Basebuilder #1 | JailBreak #5 | Furien#4
-
MuDrRainbowdash - Pokročilý
Notebook je NS, a z počítaču hrám cez Steam.
Ale nemyslím si, že sa to ráta ako požičiavanie Vip. Keďže, blokuje to Vip iba keď sa pripojím naraz na ten istý Vip z dvoch rozličných strojov. A ja som mal medzi tým pripájaním pauzu tak 8 hodín.
Ale nemyslím si, že sa to ráta ako požičiavanie Vip. Keďže, blokuje to Vip iba keď sa pripojím naraz na ten istý Vip z dvoch rozličných strojov. A ja som mal medzi tým pripájaním pauzu tak 8 hodín.
-
DUDKOO - Amatér
Tak počkaj 48hodín ak ti to pojde tak napíš ak nie tak je to brané ako požičiavanie.
[EVIP] Basebuilder #1 | JailBreak #5 | Furien#4
-
MuDrRainbowdash - Pokročilý
Napiš na tento Email : [email protected]
Napiš jim tam tvůj nick, jméno serveru, a tvůj kod. Zjistí jestli není zablokované.
Nebo už ti to jede ?
Napiš jim tam tvůj nick, jméno serveru, a tvůj kod. Zjistí jestli není zablokované.
Nebo už ti to jede ?

Potřebuješ poradit ? Napiš =) / Nebo mě kontaktuj. (Dole najdeš kontakty.)
[Email] - [email protected]
[TS3] - ~T0n1^
Skype & Steam - Nedávám
[Email] - [email protected]
[TS3] - ~T0n1^
Skype & Steam - Nedávám
-
T0n1 - Kolemjdoucí
Musíš hrát buď na NS nebo Steamu, jinak ti to bude furt blokovat na 48 hodin. Dávám LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1