• Stránka 1 z 1
Chci si stěžovat na Admina Loksa lemur !
Je to admin na baterky
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: --!LOkSa!-- Lemur
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
[AMXBans] Delka: '30 min'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:91236037'
[AMXBans] Tva IP: '213.192.26.250'
Tohle je ban co mi dal ale že já sem si jen vlezl na krabici a on mi dá ban a tomu borcovi co tam kempil 5kol za s sebou nedá a to za další tam nebyla bomba tak co to je za admina .....Takovýho admina na baterky bych vyhodil pride na server 5do měsíce a stejně tam nic neudělá tak jako co to je a banuje ty nesprávné co nic nedělaj !!!!!!
[AMXBans] Zabanovan adminem: --!LOkSa!-- Lemur
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Kemp]'
[AMXBans] Delka: '30 min'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:91236037'
[AMXBans] Tva IP: '213.192.26.250'
Tohle je ban co mi dal ale že já sem si jen vlezl na krabici a on mi dá ban a tomu borcovi co tam kempil 5kol za s sebou nedá a to za další tam nebyla bomba tak co to je za admina .....Takovýho admina na baterky bych vyhodil pride na server 5do měsíce a stejně tam nic neudělá tak jako co to je a banuje ty nesprávné co nic nedělaj !!!!!!
-
DeMoNiUsCze - Kolemjdoucí
Chci si stěžovat na Admina Loksa lemur !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chci si stěžovat na Admina Loksa lemur !
Admin se vyjádří.
-
AwPGamer - Spamer
Tak ad se na tohle vyjádří to je ban skoro za nic ! hHavně když mu píšu neodpovídá.
-
Celý čas ma otravuješ s tým čo mám robiť, nie som admin 3 dni aby som to nevedel! písal si mi že mám banovať kemp.. a tak som banoval.. prilepil som sa na stenu a pozeral na teba, a keď toto bol "preskok cez krabicu" tak potom naozaj neviem.. a po druhé.. ešte aj klamať budeš.. bol drop?! hlavná vec že bombu som mal ja..
-
Lemur2 - Drbna
To co si odepsal je blbost ! To zaprvý nic sem ti nepsal ! A za další borec tam před tebou skákal a nic jo jasně tak to byl určitě nejakej ten tvůj kamarad a ja skočím na bednu a dostanu ban jojo hochu ty se spamatuj a za další ten borec tam byl 5 kol po sobě to je hodně divný ! tak jako ty máš co mluvit a hlavně to co píšeš hráčum ad držíjou huby nebo dostanou ban a a to co si napsal kámošovi :že je kokot a navážel se do něho ...
-
Jo sorry ale já nemyslel že byl drop ale že nebyl drop aby tam ten moula mohl kempit ! tak jako nevím jak chápeš a máš byt na servru a pomáhat hrráčum ale to utebe je pomlouvat atd... to znám u adminum....
-
Mohol by som poprosiť niekoho z vyšších, nech sa pozrú do logoch, že som niekomu nadával?
Rád by som sa na to pozrel.. 
A komu som napísal že nech drží hubu lebo mu dám BAN?!! Toto by som rád videl.. Stále mi len píšete že čo mám robiť, kto kde kempí..
Za 1. Aj ja si chcem zahrať a nie stále riešiť vaše výmysli..
2. Ak niekoho vidím že kempí, tak sa o to postarám a nepotrebujem na to vaše odborné rady.
Je vás na servery 20 a ja mám každého jedného mať pod dohľadom alebo čo?!
Aký ste tu majstry sveta všetci, všetko viete, tak prečo si nepožiadata práva aj vy?!

A komu som napísal že nech drží hubu lebo mu dám BAN?!! Toto by som rád videl.. Stále mi len píšete že čo mám robiť, kto kde kempí..
Za 1. Aj ja si chcem zahrať a nie stále riešiť vaše výmysli..
2. Ak niekoho vidím že kempí, tak sa o to postarám a nepotrebujem na to vaše odborné rady.
Je vás na servery 20 a ja mám každého jedného mať pod dohľadom alebo čo?!
Aký ste tu majstry sveta všetci, všetko viete, tak prečo si nepožiadata práva aj vy?!
-
Lemur2 - Drbna
To nemá cenu se hádat s Adminem kterej si myslí že je borec a že je king atd... prostě namachrovanej boreček, kterej si myslí že mu vše prijde nojo 15leté děcko ....
-
Koukal jsem se do HLSTATS admina, admin nenadával jenom tě upozorňoval. Přestaň tu urážet admina. Jinak stížnost je neoprávněna admin zakročil správně poprvé tě upozornil potom přešla druhá možnost po dalším upozornění ban.
Lock.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1