• Stránka 1 z 1
Furien #6 | Jon Snow | .FaMoUsE^
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Jon Snow.
[AMXBans] Zbyva jeste 29 minutes and 36 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : .FaMoUsE^
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky[Na ukludnenie] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1960299280 '
[AMXBans] Tva IP : ' 85.135.176.171 '
[AMXBans] =======================================
Kickuje ako sa mu zachce a myslí si že je frajer. Makaj, chcem vidieť dôkaz ako dávaš kick za nič... Všetci vieme že adminom dlho nebudeš, ale to vieš aj ty sám...
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Jon Snow.
[AMXBans] Zbyva jeste 29 minutes and 36 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : .FaMoUsE^
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky[Na ukludnenie] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1960299280 '
[AMXBans] Tva IP : ' 85.135.176.171 '
[AMXBans] =======================================
Kickuje ako sa mu zachce a myslí si že je frajer. Makaj, chcem vidieť dôkaz ako dávaš kick za nič... Všetci vieme že adminom dlho nebudeš, ale to vieš aj ty sám...
-
FakeGameCZ - Kolemjdoucí
Furien #6 | Jon Snow | .FaMoUsE^
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien #6 | Jon Snow | .FaMoUsE^
Tak začnime...
Keď si bol dead, napísal si toto:
Hneď na to si začal spamovať:
Spam --> kick
Za spam si dostal kick.. keď si sa vrátil, prvé čo si urobil si napísal:
Urážky na admina --> kick
Zase si sa vrátil, zaspamoval bind s Furien a napísal
Spam --> kick
Na to sa jeden hráč sťažoval, že ich v neprítomnosti admina urážaš.
Tvoja reakcia:
Bol si upozornený viackrát aby si si svoju chybu uvedomil a pretože som mal dobrú náladu. Ale po tomto si už dostal ban na 30 minút.
Trochu som ti to skrátil a spísal formou osnovy. Tvoje správanie na servery je nevhodné.
Teraz vidno, že som nekickoval ako sa mi zachcelo. Frajer som lebo mám všetky potrebné dôkazy a keď sa nazlostím ban ti predĺžim (sú tam nadávky do rodiny aj na admina). Dôkazy tu máš, ak bude treba dodám aj demo/screeny. Neviem či niekto vie ako dlho ešte adminom budem
Ale ja neklesnem na tvoju úroveň a urážať ťa nebudem. Prepáč za miernu aroganciu, ale to čo tu ukazuješ je smiešne.
That's all
eX
Keď si bol dead, napísal si toto:
2014-11-18 19:30:01 Wanish nominujem na na zmazanie Cska, ked to nesplnis pridem ti jepat mater.
Hneď na to si začal spamovať:
Wanish, nominujem ta na zmazanie CSka, ked to nesplnis zmazem ti cely PC....
Spam --> kick
Za spam si dostal kick.. keď si sa vrátil, prvé čo si urobil si napísal:
Hah jaky kreten zase.
Priznaj sa ty frajer co si ma vyhodil...
Urážky na admina --> kick
Zase si sa vrátil, zaspamoval bind s Furien a napísal
Idem tocit?.
Spam --> kick
Na to sa jeden hráč sťažoval, že ich v neprítomnosti admina urážaš.
Tvoja reakcia:
Drz hubu ty gramatik.
Bol si upozornený viackrát aby si si svoju chybu uvedomil a pretože som mal dobrú náladu. Ale po tomto si už dostal ban na 30 minút.
Trochu som ti to skrátil a spísal formou osnovy. Tvoje správanie na servery je nevhodné.
FakeGameCZ píše:Kickuje ako sa mu zachce a myslí si že je frajer. Makaj, chcem vidieť dôkaz ako dávaš kick za nič... Všetci vieme že adminom dlho nebudeš, ale to vieš aj ty sám...
Teraz vidno, že som nekickoval ako sa mi zachcelo. Frajer som lebo mám všetky potrebné dôkazy a keď sa nazlostím ban ti predĺžim (sú tam nadávky do rodiny aj na admina). Dôkazy tu máš, ak bude treba dodám aj demo/screeny. Neviem či niekto vie ako dlho ešte adminom budem

Ale ja neklesnem na tvoju úroveň a urážať ťa nebudem. Prepáč za miernu aroganciu, ale to čo tu ukazuješ je smiešne.
That's all
eX
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
"Zase si sa vrátil, zaspamoval bind s Furien a napísal" ... Ako si mám asi podľa teba ty inteligent nastaviť item, kúpiť zbraň a vypnúť skiny zbraní? Kickoval si ma tam bezdôvodne a teraz si to aj napísal. - NEZMYSEL!
"Na to sa jeden hráč sťažoval, že ich v neprítomnosti admina urážaš." ... Odkiaľ vieš že si nevymýšľa a že hovorí pravdu..? - NEZMYSEL!
"Za spam si dostal kick.. keď si sa vrátil, prvé čo si urobil si napísal: Hah jaky kreten zase
Priznaj sa ty frajer co si ma vyhodil..." ... Toto sú podľa teba nadávky na admina? Možno som trochu viac drzo, ale kick?! - NEZMYSEL!
"Dôkazy tu máš, ak bude treba dodám aj demo/screeny. Neviem či niekto vie ako dlho ešte adminom budem
" ... Poviem ti to ja, dlho to nebude..
"Frajer som lebo mám všetky potrebné dôkazy a keď sa nazlostím ban ti predĺžim (sú tam nadávky do rodiny aj na admina)." ... Si frajer, máš práva a teraz si robíš čo chceš a ešte sa hráčom aj vyhrážaš, áno?
PS: Ušetríte mi prosím trochu času, ktorý by som vynaložil na hodenie tohto admina do "Stížnosti na Adminy"...
"Na to sa jeden hráč sťažoval, že ich v neprítomnosti admina urážaš." ... Odkiaľ vieš že si nevymýšľa a že hovorí pravdu..? - NEZMYSEL!
"Za spam si dostal kick.. keď si sa vrátil, prvé čo si urobil si napísal: Hah jaky kreten zase

"Dôkazy tu máš, ak bude treba dodám aj demo/screeny. Neviem či niekto vie ako dlho ešte adminom budem

"Frajer som lebo mám všetky potrebné dôkazy a keď sa nazlostím ban ti predĺžim (sú tam nadávky do rodiny aj na admina)." ... Si frajer, máš práva a teraz si robíš čo chceš a ešte sa hráčom aj vyhrážaš, áno?
PS: Ušetríte mi prosím trochu času, ktorý by som vynaložil na hodenie tohto admina do "Stížnosti na Adminy"...
-
FakeGameCZ - Kolemjdoucí
Admin se tu vyjádřil vše je i v hlstats. Dostal si ban na uklidnění.
UB, stížnost zamítám. Lock.
UB, stížnost zamítám. Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1