• Stránka 1 z 1
Ztráta Ranku
Změnil jsem si jméno a ztratil jsem rank na PB3 rank 59 pak jsem zkoušel dávat to jméno znova ale nic poradí mi někdo jak ho získat zpět ?
- Dibec
- Kolemjdoucí
Ztráta Ranku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ztráta Ranku
Rank nie je na meno ale zrejme na SID. Ak si NS tak sa ti môže hoci kedy len tak pre nič za nič zmeniť SID.
Preto doporučujem steam.
Preto doporučujem steam.
-
WARNING - Mistr
Re: Ztráta Ranku
Ahoj, jak je již napsáno o příspěvek výše. Rank se ukládá na steamid, je možné, že se to ukládá i na něco jiného.
Také je velká pravděpodobnost, že se ti změnilo SteamID, v tvém případě (VID). Také existuje další možnost - nenačtlo se ti SteamID (vypadalo by to jako valve_id_lan). Zkus počkat den, jestli se ti to nevrátí. V případě, že hraješ na NS a nemáš hru z GS stránky, tak ti ji doporučuji stáhnout a nainstalovat, poté by nemělo k těmto nepříjemnostem docházet.
Také je velká pravděpodobnost, že se ti změnilo SteamID, v tvém případě (VID). Také existuje další možnost - nenačtlo se ti SteamID (vypadalo by to jako valve_id_lan). Zkus počkat den, jestli se ti to nevrátí. V případě, že hraješ na NS a nemáš hru z GS stránky, tak ti ji doporučuji stáhnout a nainstalovat, poté by nemělo k těmto nepříjemnostem docházet.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1