• Stránka 1 z 1
Sestaveni herniho PC
Ahojky hosi rad by jsem videl vase napady na sestavu meho PC
rozpocet mate max 70 tisíc
Ja se tez pote pridam:)

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Sestaveni herniho PC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sestaveni herniho PC
Hned ti můžu napsat, že skládat PC za 70 000Kč je blbost.
Být tebou udělám sestavu max za 40 000Kč a ten zbytek využiješ buď na výbavu, nebo si ty money necháš a za dva roky, tam zase něco vyměníš..
Být tebou udělám sestavu max za 40 000Kč a ten zbytek využiješ buď na výbavu, nebo si ty money necháš a za dva roky, tam zase něco vyměníš..
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:Hned ti můžu napsat, že skládat PC za 70 000Kč je blbost.
No a ?

-
MultiCrafer píše:MaxwellCZE píše:Hned ti můžu napsat, že skládat PC za 70 000Kč je blbost.
No a ?moje věc kolik sem si vyčlenil peněz ne ?
prosím nezávid mi
Víš co příště ti nemusím vůbec radit! Jde o to, že jestliže máš na účtu přes 200 000 Kč na útratu jen tak za věci jako je PC, tak si pro mě za mě třeba 70 000Kč na to dej, ale jestliže víš, že chceš hrát stále nové hry a nebudeš mít následně peníze na upgrade PC např.. za 3 roky, tak fakt gratuluji

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
MaxwellCZE píše:MultiCrafer píše:MaxwellCZE píše:Hned ti můžu napsat, že skládat PC za 70 000Kč je blbost.
prosím nezávid mi
Víš co příště ti nemusím vůbec radit! Jde o to, že jestliže máš na účtu přes 200 000 Kč na útratu jen tak za věci jako je PC, tak si pro mě za mě třeba 70 000Kč na to dej, ale jestliže víš, že chceš hrát stále nové hry a nebudeš mít následně peníze na upgrade PC např.. za 3 roky, tak fakt gratulujiJe to jen na tobě!
stop troll

-
KOF - Profesionál
mimo to, že vážně nemám pocit, že někdo, kdo se v tom tak pohybuje bude pořizovat pc za 70k
tak bych to viděl na toto... víceméně klasika, zvukovka pro kvalitní podání ve hrách, bedna klasicky dle stylu... disky taky dle potřeby, mechanika to samé... pak ty detaily jako jestli chceš ten raid, různé barevné podsvícení (osobně mu moc nefandím), tak si to vymazlit... postaveno na 5. generaci s podporou ddr4 pamětí, tak proč ne... určitě budu rád za připomínky, ať se něco přiučím 
základovka
procesor + chladič
paměti
gpu
case
zvukovka
zdroj
ssd + hdd

základovka
procesor + chladič
paměti
gpu
case
zvukovka
zdroj
ssd + hdd

-
KOF - Profesionál
MaxwellCZE píše:MultiCrafer píše:MaxwellCZE píše:Hned ti můžu napsat, že skládat PC za 70 000Kč je blbost.
prosím nezávid mi
Víš co příště ti nemusím vůbec radit! Jde o to, že jestliže máš na účtu přes 200 000 Kč na útratu jen tak za věci jako je PC, tak si pro mě za mě třeba 70 000Kč na to dej, ale jestliže víš, že chceš hrát stále nové hry a nebudeš mít následně peníze na upgrade PC např.. za 3 roky, tak fakt gratulujiJe to jen na tobě!
Dekuju dekuju KOFe podivam se

-
KOF píše:mimo to, že vážně nemám pocit, že někdo, kdo se v tom tak pohybuje bude pořizovat pc za 70ktak bych to viděl na toto... víceméně klasika, zvukovka pro kvalitní podání ve hrách, bedna klasicky dle stylu... disky taky dle potřeby, mechanika to samé... pak ty detaily jako jestli chceš ten raid, různé barevné podsvícení (osobně mu moc nefandím), tak si to vymazlit... postaveno na 5. generaci s podporou ddr4 pamětí, tak proč ne... určitě budu rád za připomínky, ať se něco přiučím
základovka
procesor + chladič
paměti
gpu
case
zvukovka
zdroj
ssd + hdd
Tak máš pravdu pohybuju se v tom

-
aha, no díky za připomínku na 2011 zkušenosti tolik nemám, víceméně jen teorie... jinak od toho je právě ten vzor, který jsem napsal
abych věděl na čem to postavit... každopádně bych to tedy nechal na klasice 1150 a prachy vrazil do disků / 2x gpu do 2w sli.... jde o to, co na tom budeš dělat... pokud na tom budeš mít důležitá data, tak bych potom přemýšlel o raidu 01 nebo 5

-
KOF - Profesionál
http://www.czc.cz/bbd3p6nvcgir4b7979qhqqk8k7/seznam tak sice sem krapet presahl ale reknu vam proc
takze lga 2011 sem nevolil z prosteho duvodu je to asi nejdrazsi socket a ani 70 tisic na nej nestaci
takze je tam 32GB RAM adata volil jsem kvuli velice dobremu casovani
980gtx Asus Strike vhodna pro skvely OC i vodníka
I7 4790k (haswell refresh narozdil od haswell vymenena teplovodiva pasta pod IHC takze chladnejsi jadro a diky tomu lepsi OC)
Be quiet chlazení voleno díky tomu že i po OC ma na kamaradove PC 30 stupnu v zatezi
nevolil sem vodníka protože vodník za ty peníze není vodník 
Coirsair zdroj nejvyšší kvality myslím že do PC za 70k seasonic který patří do euro case proste nepatri jelikoz ty zdroje sou cim dal vic horší .
dále 2X 500GB WD edice black ( nejlepší magnetický disk od WD) proč 2 X 500GB ? budou umístěné v RAID 0 a RAID 1 a budou určeni vyloženě na data
potom 2X intel 520 ssd Intel je prostě kvalita a využívám je hojně v serverech za zmínku stojí to že je má např wedos ve svých serverech 2X opět díky RAID 0 a RAID 1 (raid 0 = jeste rychlejsi zapis a cteni )
A nakonec Coller master Strike skvela gamingova bedna sám jí mám doma .

takze je tam 32GB RAM adata volil jsem kvuli velice dobremu casovani

980gtx Asus Strike vhodna pro skvely OC i vodníka

I7 4790k (haswell refresh narozdil od haswell vymenena teplovodiva pasta pod IHC takze chladnejsi jadro a diky tomu lepsi OC)
Be quiet chlazení voleno díky tomu že i po OC ma na kamaradove PC 30 stupnu v zatezi

Coirsair zdroj nejvyšší kvality myslím že do PC za 70k seasonic který patří do euro case proste nepatri jelikoz ty zdroje sou cim dal vic horší .
dále 2X 500GB WD edice black ( nejlepší magnetický disk od WD) proč 2 X 500GB ? budou umístěné v RAID 0 a RAID 1 a budou určeni vyloženě na data

potom 2X intel 520 ssd Intel je prostě kvalita a využívám je hojně v serverech za zmínku stojí to že je má např wedos ve svých serverech 2X opět díky RAID 0 a RAID 1 (raid 0 = jeste rychlejsi zapis a cteni )
A nakonec Coller master Strike skvela gamingova bedna sám jí mám doma .

-
není na tom wd black podobně jako blue? + black je hlučnější - tedy alespoň u 1tb disků a vůbec, nebylo by lepší koupit 2x 1tb - raid 1 + 500gb ssd? pak proč tolik ram? v případě ssd ti swapování "nevadí", takže bych řekl, zbytečnýck 10k... na tu bednu jsem se díval ale přišla mi taková jalová... pak nevidím raid řadič... zvukovku?
to musí být ! 

-
KOF - Profesionál
KOF píše:není na tom wd black podobně jako blue? + black je hlučnější - tedy alespoň u 1tb disků a vůbec, nebylo by lepší koupit 2x 1tb - raid 1 + 500gb ssd? pak proč tolik ram? v případě ssd ti swapování "nevadí", takže bych řekl, zbytečnýck 10k... na tu bednu jsem se díval ale přišla mi taková jalová... pak nevidím raid řadič... zvukovku?to musí být !
Raid radic je v pripade serveru protozevtam je vykonejsi hw radic mohu se te zeptat ? Co mas kur*a porad s tema zvukovkama ?

-
když jsem se tím prokousal (tablet / mobil?
), tak já si potrpím na zvuk
no já to mám taky jako domácí kino - přepnu na tv kterou mam naproti monitoru, otočím se na židli a kino jak sviňa
no na hry / system máš ssd a to je dost rychlé, takže by tě tam to swapování právě nemuselo tolik trápit jako u hdd, tam je to jasné... jinak díky, nechtěl jsem umřít nevzdělaný

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1