• Stránka 1 z 1
[vyreseno] EVip na JB 3
Dobrý den,
Dneska jsem si chtěl koupit EVip na JB3.Když jsem poslal SMS ve tvaru GAMS 4 na číslo 9033399 tak mi to tam poslalo.Odečetlo mito kredit 99kč ale pak mi nepřišla druhá SMSka na další SMS.Příšla mi SMS že služba není dočasně dostupná.Takže se chci zeptat jestli mi se mi ten kredit vrátí nebo co mam dělat dál.
Děkuji za přečtení.
Dneska jsem si chtěl koupit EVip na JB3.Když jsem poslal SMS ve tvaru GAMS 4 na číslo 9033399 tak mi to tam poslalo.Odečetlo mito kredit 99kč ale pak mi nepřišla druhá SMSka na další SMS.Příšla mi SMS že služba není dočasně dostupná.Takže se chci zeptat jestli mi se mi ten kredit vrátí nebo co mam dělat dál.
Děkuji za přečtení.
-
Paulee - Profesionál
[vyreseno] EVip na JB 3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EVip na JB 3
Ahoj, k plné aktivaci VIP je potřeba zaslat řádně 2 sms, aby jsi získal aktivační kód. Jsi si jistý, že máš dostatečný kredit k tomu, aby jsi mohl odeslat další SMS na to samé číslo, stejný tvar sms?
-
Hoolder - Spamer
Re: EVip na JB 3
Dobry den uz je to v pohode misto aby me to napsalo abych poslal dalsi tak me to napsalo ze sluzba je nedostupna.Pak jsem se srandy poslal este jednu SMS a kod mi prisel.EVip uz mam takze muzete dat Lock.
-
Paulee - Profesionál
• Stránka 1 z 1