• Stránka 1 z 1
Call of Duty : Ghosts
Těšíte se na COD Ghosts ? Já dost. Hlavně na MP, kdyz jsem videl ten trailer k tomu MP, nema to chybu. Mozna to prevalcuje BF 4. Uvidime no.
Proč všechny skvele hry maji vyjit kdyz je skola : BF4, COD Ghosts, GTA V, Watch Dogs, Assassins Creed Black Flag atd.
Proč všechny skvele hry maji vyjit kdyz je skola : BF4, COD Ghosts, GTA V, Watch Dogs, Assassins Creed Black Flag atd.
Ex SA Creative 3
-
TucMan8 - Pokročilý
Call of Duty : Ghosts
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Call of Duty : Ghosts
Nebudem sa rozpisovať, za čo stojí COD:G ... Malo by to byť skôr Dogs a nie Ghosts
Toto video hovorí o všetkom 
http://www.youtube.com/watch?v=KJIIgdSW6O4

http://www.youtube.com/watch?v=KJIIgdSW6O4
5800X3D | 6800XT
-
DaMaGE - Zkušený
RadeGast píše:Hater, čo má 13 rokov. GTFO

-
AwPGamer - Spamer
RadeGast píše:Hater, čo má 13 rokov. GTFO
Myslím si to isté čo ty, ale po 1. má 14 a po 2. koľko máš ty

Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Ne to je jedno koľko má rokov. BF má lepší engine, to je jasné jak lusk. CoD vytvorilo z 15 rokov starého engine zase niečo nové, bohužial, každý má rád iný gameplay, ja mám radšej CoD, idem - strielam a získavam killstreaky, to mne stačí. Pri BF nie je zase ten systém fragov, zameriava sa na objective a celkovo takto nejak by som to uzavrel. Video je odveci, ak by malo toto isté CoD (stačilo by len 85% ničitelné prostredie - vehicles nie, pretože to už by nebolo CoD) tak 95% ľudí, čo hrajú BF by prešlo na CoD.... BF má jednoznačne lepší MP z pohľadu enginu, ktorý dovoluje iné veci ako Quake 3. Proste a po tomto, mne to je totálne jedno čo kto napíše, beriem ako blud, lebo takto to je a je to pravda.
Btw. keď som tu bol HLSA, tak nemam 14 rokov asi. Ber to tak, že tohto roku maturujem, savana puma.
Btw. keď som tu bol HLSA, tak nemam 14 rokov asi. Ber to tak, že tohto roku maturujem, savana puma.
Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
Souhlasím s tebou Rade.
Z tak starého enginu udělat tak skvělou hru která má miliony fanoušku.
U mě je to jednoznačně nejočekávanější hra v roce 2013 a nějaký BF3/4 muže jít někam ...
Z tak starého enginu udělat tak skvělou hru která má miliony fanoušku.
U mě je to jednoznačně nejočekávanější hra v roce 2013 a nějaký BF3/4 muže jít někam ...
Kdysi dáávnoooo
Adminek: All Jb's, Public's, Furien's, Ctf's
Adminek: All Jb's, Public's, Furien's, Ctf's
-
Trekx3s - Amatér
Barman píše:RadeGast píše:Hater, čo má 13 rokov. GTFO
Myslím si to isté čo ty, ale po 1. má 14 a po 2. koľko máš ty![]()
14 rokov a moj avatar zo steamu na popise

Ale keby zalezalo na veku, tak chlapci ja by som nebol niekolko mesiacov hl. admin.
Btw. Diskutuje sa tu o CoD, nie o veku.

-
petherko - Zkušený
Pardon, sám vlastním COD4 a hrávam to.... Nie som žiadny "hater"
Sám som sa zastával COD asi pred pol rokom a to už som mal všetky BF3 (3, B2K a PREMIUM) .... A to, že mám 14 rokov nevadí. Sú tu aj 18+ roční, ktorí pobrali rozumu menej než ja ...
Super. Ako keby to bolo dôležité ... Radšej to vymažem, aby si nebol naštvaný ....

Petherko píše:Barman píše:RadeGast píše:Hater, čo má 13 rokov. GTFO
Myslím si to isté čo ty, ale po 1. má 14 a po 2. koľko máš ty![]()
14 rokov a moj avatar zo steamu na popise.
Ale keby zalezalo na veku, tak chlapci ja by som nebol niekolko mesiacov hl. admin.
Btw. Diskutuje sa tu o CoD, nie o veku.
Super. Ako keby to bolo dôležité ... Radšej to vymažem, aby si nebol naštvaný ....

5800X3D | 6800XT
-
DaMaGE - Zkušený
Vidím, že ťa rozhodili naše reči. Takže teraz máme vyjadrovať ľútosť? Urážať sa len preto, že som niečo napísal?
Daj sa dokopy...

-
petherko - Zkušený
Keď budem mať BF4 aj Ghosts, tak spravím recenzie. Nikdy nehovorím, že hra je zlá, pretože každá ma nejaký zmysel, ak je to robené pre takú masu ľudí. Ak by ľudia kašlali na Ghosts, tak nie je predsa viac predobjednávok ako na BF... a nemyslím si, že to je len kvôli engine a deštrukcie. Už len z princípu nemôžu byť mapy v CoD zničitelné úplne, pretože to by zničilo podstatu celej mapy ako v BFs pred BF3, kde na konci mapy neostala ani jedna budova a videl si len holú plochu s kopu zrúcaninami. Mnoho máp v COD máš ako v CSku Fy_maps, potom niektoré vačšie ..čiže to by nedávalo zmysel a grafika je takmer istá (áno, každý si potrpí na 1 pixel na obrazovke..)...
Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
Na ghosts sa teším aj si to stiahnem na PC ale aj tak ma najviac dojalo GTA V a hlavne ten open world koľko vecí poskytuje. Gta už mám objednané na xbox.
-
FreazoN - Pokročilý
Petherko píše:Vidím, že ťa rozhodili naše reči. Takže teraz máme vyjadrovať ľútosť? Urážať sa len preto, že som niečo napísal?Daj sa dokopy...
Ja som sa nijak neurazil... Len som povedal svoj názor, nemusíte tu hneď každého ukameňovať ...
5800X3D | 6800XT
-
DaMaGE - Zkušený
Jaky je cod ghost ?
-
dooktor - Amatér
• Stránka 1 z 1