• Stránka 1 z 1
Surne potrebujem pomoc prosím :(
Zdravím potrebujem súrne pomoc ...
Dnes som sa vrátil zo školy ,celý týždeň som nebol doma a brat mi povie že dnes keď zapol pc bolo už všetko zvačšené.Povedal mi že včera ešte stým nič nebolo len dnes ráno keď to zapol...Proste uplne všetko zvačšené hnusné a škaredé...
Screen...http://leteckaposta.cz/280092497 tu máte screen neviem či natom niečo uvidíte lebo to som len tak nejak odfotil ako to vyzerá ...Dúfam že mi pomôžete čo najskôr ...Diky dopredu :/
Dnes som sa vrátil zo školy ,celý týždeň som nebol doma a brat mi povie že dnes keď zapol pc bolo už všetko zvačšené.Povedal mi že včera ešte stým nič nebolo len dnes ráno keď to zapol...Proste uplne všetko zvačšené hnusné a škaredé...
Screen...http://leteckaposta.cz/280092497 tu máte screen neviem či natom niečo uvidíte lebo to som len tak nejak odfotil ako to vyzerá ...Dúfam že mi pomôžete čo najskôr ...Diky dopredu :/

-
triska - Drbna
Surne potrebujem pomoc prosím :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Surne potrebujem pomoc prosím :(
Na tom screenu vidím čistě plochu bez ikon atp.
Ale jednoduše stačí když klikneš pravým někam na plochu , dáš Zobazit - A tam máš výběr : Velké , Střední , Malé ikony apod. věci. stačí si odkliknout např. Střední ikony.
Ale jednoduše stačí když klikneš pravým někam na plochu , dáš Zobazit - A tam máš výběr : Velké , Střední , Malé ikony apod. věci. stačí si odkliknout např. Střední ikony.

-
Taygete - Mistr Yoda
Ja nemam zvacsene Len ikony ale uplne vsetko ..tu mate screen z mobilu http://leteckaposta.cz/267905895 podla mna bude nieco z grafikou alebo nwm...

-
triska - Drbna
Vtom případě klikni znova pravým na plochu a máš tam napsané : Rozlišení obrazovky asi budeš mít něco kolem 800x600 rozlišení , tak si dej co nejvíc můžeš

-
Taygete - Mistr Yoda
Primitívnejšiu odpoveď si ani už nemohol napísať čo som volaký debil že by som si nevedel prestaviť rozlíšenie...? -_- Vravím že nič neni prestavené proste mam dačo s grafikou alebo neviem a nepíš mi už nič také že zmeň velkosť ikon alebo rozlíšenie obrazovky...

-
triska - Drbna
triska píše:Primitívnejšiu odpoveď si ani už nemohol napísať čo som volaký debil že by som si nevedel prestaviť rozlíšenie...? -_- Vravím že nič neni prestavené proste mam dačo s grafikou alebo neviem a nepíš mi už nič také že zmeň velkosť ikon alebo rozlíšenie obrazovky...
Potom si ten problém vyřeš sám když nestojíš o pomoc.

-
Taygete - Mistr Yoda
Skus obnovit pocitac napr. do predvcerajskom proste do datumu kde si to este mal v poriadku
.

- lojdik
- Kolemjdoucí
Zkus kliknout pravím zobrazit ikony..
Zkus ctrl + alt + delete a dej procesy jestli tam vidíš někde zapnutý proces explorer.exe pokud ne zkus to zapnout ten explorer... Nová uloha a tam dáš explorer.exe
Grafikou toto není...
EDIT 1: Omluv mě.. neviděl jsem druhý screen zkus aktualizovat grafiku překontrolovat VGA kabel..
Zkus ctrl + alt + delete a dej procesy jestli tam vidíš někde zapnutý proces explorer.exe pokud ne zkus to zapnout ten explorer... Nová uloha a tam dáš explorer.exe
Grafikou toto není...
EDIT 1: Omluv mě.. neviděl jsem druhý screen zkus aktualizovat grafiku překontrolovat VGA kabel..
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Ak som si dobre všimol , Beži ti to na Vstavanej Grafickej Karte . Takže su tu 2 možnosti . Buď si ju odpálil a nefunguje , alebo si(sa) vymazali Ovladače . Takže , Skus si najskôr aktualizovať(Nainštalovať) Najnovšie ovladače svojej grafickej karty a skus ho potom reštartovať . Ak ti bude problém pretrvávať je treba dať Počitač do normálneho autorizovaného Servisu 

-
Host - Amatér
Host píše:Ak som si dobre všimol , Beži ti to na Vstavanej Grafickej Karte . Takže su tu 2 možnosti . Buď si ju odpálil a nefunguje , alebo si(sa) vymazali Ovladače . Takže , Skus si najskôr aktualizovať(Nainštalovať) Najnovšie ovladače svojej grafickej karty a skus ho potom reštartovať . Ak ti bude problém pretrvávať je treba dať Počitač do normálneho autorizovaného Servisu
No ty pičo.. Ty si fakt chytrý...

Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
super, problém vyřešen... příště poprosím nemístné komentáře nepsat, díky
lock
lock

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1