• Stránka 1 z 1
pulz/KuK0/SkyBlock
Zdravím,
dnes jsem se připojil na server SkyBlock pod nickem pulz. Řešil jsem něco s Kukem, když se do mě začal hráč lecram navážet. Napsal mi...cituji: ,,Tak to musel byt (ten, kdo mi dal práva) slepi alebo kokod."
Já jsem reagoval, že slovo kokod neznám, když mi dal Kuk0 ban za nadávky.
Zdůrazňuji, že hráč lecram dostal předtím dva kicky a to, že přímo urážel bývalého SA, se obešlo bez postihu, zatímco když se já zeptám na význam ním vyřčeného slova, dostanu ban?
Screeny: http://leteckaposta.cz/553925207
dnes jsem se připojil na server SkyBlock pod nickem pulz. Řešil jsem něco s Kukem, když se do mě začal hráč lecram navážet. Napsal mi...cituji: ,,Tak to musel byt (ten, kdo mi dal práva) slepi alebo kokod."
Já jsem reagoval, že slovo kokod neznám, když mi dal Kuk0 ban za nadávky.
Zdůrazňuji, že hráč lecram dostal předtím dva kicky a to, že přímo urážel bývalého SA, se obešlo bez postihu, zatímco když se já zeptám na význam ním vyřčeného slova, dostanu ban?
Screeny: http://leteckaposta.cz/553925207
-
patamata - Pokročilý
pulz/KuK0/SkyBlock
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: pulz/KuK0/SkyBlock
Zdravím ... Na druhém snímku je videť že si napsal slovo co do chatu nepatří ... kick už si dostal tak pak následoval ban ...
a momentálně když jste se hádali tak jsem byl afk ..
screen mám stejný jak patamata .. a lecrama jsem kickl jen 1 že se do tebe navážel .
a momentálně když jste se hádali tak jsem byl afk ..
screen mám stejný jak patamata .. a lecrama jsem kickl jen 1 že se do tebe navážel .

-
KuK0 - Profesionál
Mě jsi také kick dal jen jeden, jinak, abych shrnul tvou filosofii, když ti napíšu, že jsi kokod, nemyslím to vulgárně?
-
patamata - Pokročilý
Tak jasné, že to neuráží od kida. Ale jde o princip, on "se snažil urážet", já ne.
Chtěl napsat "kokot" myslel to tak, jen to prostě napsal jeho gramatikou. Já jsem nenapsal urážlivého vůbec nic...
Chtěl napsat "kokot" myslel to tak, jen to prostě napsal jeho gramatikou. Já jsem nenapsal urážlivého vůbec nic...
-
patamata - Pokročilý
prostě si napsal slovo co do chatu nepatří a dostal si ban .. kick si už dostal ...
nechme to na Kovim či BH a nespamujme to tu zbytečně
nechme to na Kovim či BH a nespamujme to tu zbytečně

-
KuK0 - Profesionál
Žiaden UB nedostaneš.
Zamykám.
Zamykám.

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-