• Stránka 1 z 1
Problem z smskey.cz
Zdravim, mam takyto problem z http://www.smskey.cz, normalne som si chcel zohnat STEAM na cs 1.6, tak som videl v chate ze napiste /steam do chatu .. napisal som a sel se pak na tu stranku a tam ze counter strike steam ucet v hodnote 12e. tak som si to vybral poslal SMS, prisiel mi aj kod z toho pak sem to tam vozil , zobrazilo mi to taky dokument o counter striku, a uplne dole bol navod ako ziskat orginalni verzi counter strike, a tam bolo ze nech si stiahnem steam a zadam tam udaje co mi poslali , co som aj urobil , ale pise ze ucet neexisuje ze bad login, oni k tomu poslali este EMAIl od toho uctu na steamu, ale ten tiez neexistuje, ale zaujimavostou toho je ze prihlasovacie meno na steam ma e-mail yahoo.com a e-mail od toho uctu je ze hotmail.com ......MOZETE mi stym poradit Prosim....volal som aj na zakaznicku linku na smskey a ze nedostupna , volal som v pracovne hodiny...takze oni maju problem...a tak sa aj chcem spytat ci sa jedna o niaky druh podvodu ??????. Lebo mi tam nic nepsalo ze sa musim prihlasit na nieaky ucet a potom si na nom musim zmenit pirhlasovacie udaje..... Pisal som im aj na ich forum a nic.... Diky za odpoved 

„ Hľadám nájomného vraha čo zabije nudu -.-" “
Má tu niekto f4cking problem?
-
Neoo - Kolemjdoucí
Problem z smskey.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem z smskey.cz
Jsi udělal velkou chybu že si koupil od nich...no každopádně pokus se kontaktovat jejich podporu..zaspamuj FB a e-mail...a snad odpoví...jenom se nenech odradot jejich hodně špatným přístupem k reklamacím...v nejhorším případě trošku na ně zatlač...těch lidí podvedenejch..nebo co mají s nimi problémy je víc..takže se neboj pohrozit klidně i žalobou ^^
-
Borda91 - Amatér
Jo to sem si aj myslel , diky zato
len nechapu proc vam ta reklama spamuje na GAMESITES serverech ... odstate to nieako ..aspom :O

-
Neoo - Kolemjdoucí
Tiež sa mi to stalo
Kupila som od nich CS nešiel mi email ani heslo napísala som im na FB vyriešili to do týždňa ale aj tak o 2 týždne to zase nešlo a už neodpísali
takže im skús napísať.

-
Drobec - Pokročilý
Uz sem napsal
ale pochybujem ze to pojde vubec, pujdu si koupit CSKO do obchodu normalne ..xD lebo po tom co som im napisal tak pochybujem ze mi to spravia

-
Neoo - Kolemjdoucí
Nikdy nekupuj steam od SMSKEY
-
labancoff - Amatér
Presne aj mne toto sa stalo!
-
frEjak - Kolemjdoucí
Zvrtlo se to tu v debatní kroužek, proto uzamykám . Pokuď máte nutkavou potřebu psát tam, kam nemáte, pište si to do Volná Debata nebo do Soukromé zprávy .
Kontaktuj SMSKEY podporu, můžeš i telefonicky při potížích. Zašlou ti nový steam učet s originální hrou. Určitě se nemusíš bát že tě někdo okrade. Gamesites nespolupracuje s podvodníky.
Email : [email protected]
Tel : 777 500 055
(10:00 - 17:00)
Kontaktuj SMSKEY podporu, můžeš i telefonicky při potížích. Zašlou ti nový steam učet s originální hrou. Určitě se nemusíš bát že tě někdo okrade. Gamesites nespolupracuje s podvodníky.
Email : [email protected]
Tel : 777 500 055
(10:00 - 17:00)
-
Rodnys - Pokročilý
• Stránka 1 z 1