• Stránka 1 z 1
Pomoc
Dobrý den, omlouvám se že to píšu sem nevím jak toto mám napsat jedná se o pomoc s Valve Hammer editorem 3.4
Všechno nastavím jak má být,ale když potom dám File/New tak se mi tam oběví Map1 a taková tabulka černá s kostíčkama, ale jen 1 a jak já vím tak by se mi měli oběvit oba 4 pohledy a bohužel jen 1 přes celou tu tabulku.. prosím o rady děkuji.
Všechno nastavím jak má být,ale když potom dám File/New tak se mi tam oběví Map1 a taková tabulka černá s kostíčkama, ale jen 1 a jak já vím tak by se mi měli oběvit oba 4 pohledy a bohužel jen 1 přes celou tu tabulku.. prosím o rady děkuji.
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Re: Pomoc
ToMmY1 píše:Dobrý den, omlouvám se že to píšu sem nevím jak toto mám napsat jedná se o pomoc s Valve Hammer editorem 3.4
V hornim menu Window->Cascade
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
Klikni na ten název camera a přesvědči se, že ji máš na3d textured. Jinak ji asi nevidíš proto, že na ni nemáš nastavený pohled té camery, takže najed myší na okno s camerou a tam se zkus klávesami WSAD a pohyb. šipkami porozhlédnout.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
ToMmY1 píše:P.S? poradíš mi Luthere svími slovy jak udělat jakoby tu podlahu to rozumím přetáhnout a odeslat entrem ale já tam nevidím na té camere tu kostkujako na tom SS
Klikneš na bielu kocku a blok spravíš v jednom z 2D okien. Ak ho nevidíš v tom 3D okne tak hore v ľavo v tom okne si daj 3D textured
-
WARNING - Mistr
Doporučujem prečítať si tutorial zaciname-2-cast-prehled-funkci-t997.html
-
WARNING - Mistr
ToMmY1 píše:NJN de, aaa... nevíš jak mám ješte změnit tu texturu mám tam základní podlahu ale je fialová
Jak psal uživatel výše, nebylo by špatné si pročíst pár tutoriálů ale...
v okně camera si označ stěnu, kterou chceš otexturovat (klikni na ni) a pak zmáčkni klávesy Shift a A a v Browse si vyber texturu jakou chceš pak stačí na ní dvakrát kliknout a vše dokončíš tlačítkem Apply. Snad je to jasné.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1