• Stránka 1 z 1
[CS 1.6]Bind+text
Čau potřeboval bych radu jak udělam bind aby když smáčknu písmeno např. Y aby mi to samo to slovo napsalo do chatu ve hře aby to nemusel psát pořád do kola? a předem děkuju za odpověď

-
Randy - Pokročilý
[CS 1.6]Bind+text
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bind+text
Ahoj , do configu alebo console napises toto: bind "y" "say To co chces aby napisal tento bind" 

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Ale když dám tenhle bind tak mi to píše do konsole to nechápu
místo aby to psalo do say chatu 

-
Randy - Pokročilý
Randy píše:Ale když dám tenhle bind tak mi to píše do konsole to nechápumísto aby to psalo do say chatu
Nesmíš mít u toho otevřenou konzoly popř. resetni hru.
A různé příkazy najdeš zde : http://www.soe.cz/navod/bindovani-v-counte-strike/ . Pokud by jsi to chtěl do podrobna tak zde : http://headshot-4ever.webnode.cz/bindovani/

-
Taygete - Mistr Yoda
vše se píše do konzole - vyvoláš ji klávesou pod Esc
nejprve pro jistotu odbinduj klávesu na kterou chceš nabindovat -> unbind k
pak na kterou klávesu chceš nabindovat a co -> bind "k" "say Ahoj, zdravím vás" nebo se taká dá napsat příkaz na otevření menu dle herního modu bind "k" "say /furien" nebo bind "k" "say /ctf"
nejprve pro jistotu odbinduj klávesu na kterou chceš nabindovat -> unbind k
pak na kterou klávesu chceš nabindovat a co -> bind "k" "say Ahoj, zdravím vás" nebo se taká dá napsat příkaz na otevření menu dle herního modu bind "k" "say /furien" nebo bind "k" "say /ctf"

-
KOF - Profesionál
[url][/url]
Ještě jedna malá rada ve složce cstrike maáš config.cfg otevřít ve wordpadu nebo poznákovým bloku a tam si to muzes napsat a nemusis pres consoli
)
Randy píše:Čau už mi to funguje já to psal blbě teď už mi to jde a děkuju. Můžete to uzavřít
Ještě jedna malá rada ve složce cstrike maáš config.cfg otevřít ve wordpadu nebo poznákovým bloku a tam si to muzes napsat a nemusis pres consoli

-
coRY - Amatér
• Stránka 1 z 1