• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mini Update [Aktualizace map]
Niekedy bola forest_remake oblubena lebo zombie neboli taky silny ... dnes uz sa zvyhodnuju velmi a je tazsie sa ukryt, kempy su male s dobrym pristupom pre zombie.
-
Georgeton - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Georgeton píše:Niekedy bola forest_remake oblubena lebo zombie neboli taky silny ... dnes uz sa zvyhodnuju velmi a je tazsie sa ukryt, kempy su male s dobrym pristupom pre zombie.
Ale ty nejsi zrovna jeden z těch, co kempí...

-
Xter - Spamerův sluha
Jsem si říkal, že mi ta zm_crossfire_ZyG příjde povědomá a ona to je as_airport, předělaná do zombie mapy.
U téhle mapy nechápu, proč je jedna z těch, co nejsou skoro hrané. Je sice malá ale ty kempy + možnost doplnění armoru je super. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
zm_crossfire_ZyG je předělávka mapy Crossfire z Half-Life. as_airport je jen port do CS 1.6 

-
stargate - Drbna
Luther píše:Jsem si říkal, že mi ta zm_crossfire_ZyG příjde povědomá a ona to je as_airport, předělaná do zombie mapy.U téhle mapy nechápu, proč je jedna z těch, co nejsou skoro hrané. Je sice malá ale ty kempy + možnost doplnění armoru je super.
Nevím kde není mapa zm_crossfire_ZyG hraná, ale na blood 2 je stále a já jsem zrovna ten co ji nemusí

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
stargate píše:zm_crossfire_ZyG je předělávka mapy Crossfire z Half-Life. as_airport je jen port do CS 1.6
HL jsem nikdy pořádně nehrál, tak jsem tohle nevěděl.

-
Luther - Spamerův sluha
Musím pochválit novou dd - zm_dd_evolution a biriozu
Moc povedené! Akorát zm_crossfire_ZyG mi přijde na ZM nevhodná, hráči se na ní ztráceli, taková zmatená, nic moc kempy, slyšela (četla) jsem i dost negativních reakcí, doplňování HP a AP na zm? Zbrojka? Chvilku jsem si myslela, že to je na JB
Ale to je jen můj pohled, někomu se určitě líbí 

-
rENNNA - Kolemjdoucí
Jak se někdo může ztratit v zm_crossfire_ZyG?
Jinak zm_birioza je typická old school mapa, kterou ale vůbec neumím hrát. Pokaždé mě nakazí first 

-
stargate - Drbna
Veľmi pekné mapy,niektoré sú fakt perfektné len tak ďalej.Pokrok čo sa týka Zombie Serveroch 

-
nika - Amatér
Chvilu som sa ucil hrat mapy a moj resultat je, ze su dobre okrem biriozy. Je to nevyvazena mapa, kde maju obrovsku vyhodu ludia. Treba ju vymazat a nerobit ziadny kompromis.
Pocas tych nespocetne vela kol, som tam nakazu videl urobit par krat. Neustale je to o par zombie, ktore nahana milion nadrzanych termov a hanibalov. Pretekat sa ,kto da viacej fragov na spawne je fakt na nic.
Dik.
Pocas tych nespocetne vela kol, som tam nakazu videl urobit par krat. Neustale je to o par zombie, ktore nahana milion nadrzanych termov a hanibalov. Pretekat sa ,kto da viacej fragov na spawne je fakt na nic.
Dik.
-
keron - Zkušený
keron píše:Chvilu som sa ucil hrat mapy a moj resultat je, ze su dobre okrem biriozy. Je to nevyvazena mapa, kde maju obrovsku vyhodu ludia. Treba ju vymazat a nerobit ziadny kompromis.
Dik.
I když je hrozně malá, tak mají větší šanci lidé než zombies. Divný paradox.

PS.: Nejenom, že first nemá šanci udělat nákazu ale ani ostatní hráči (lidé) nemají šanci na killy (hlavně ti bez VIP).

-
Luther - Spamerův sluha
naštěstí update, který mám v plánu opět výrazně pozmění hru a celkově její styl. Hra se během posledních let přesunula z kempů na volné prostranství, což se zase změní a lidi prostě nebudou mít šanci, pokud by chtěli hrát tak jak se to hraje teď. Ale to všechno se ještě uvidí 

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:naštěstí update, který mám v plánu opět výrazně pozmění hru a celkově její styl. Hra se během posledních let přesunula z kempů na volné prostranství, což se zase změní a lidi prostě nebudou mít šanci, pokud by chtěli hrát tak jak se to hraje teď. Ale to všechno se ještě uvidí
No jo.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
Dwandy píše:naštěstí update, který mám v plánu opět výrazně pozmění hru a celkově její styl. Hra se během posledních let přesunula z kempů na volné prostranství, což se zase změní a lidi prostě nebudou mít šanci, pokud by chtěli hrát tak jak se to hraje teď. Ale to všechno se ještě uvidí
Cize vlastne pises, ze sa znova bude musiet kempit a ti, ktori budu behat, nebudu mat sancu?

-
keron - Zkušený
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4