Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Mini Update [Aktualizace map]

Příspěvekod Georgeton » 19 lis 2014, 11:13

Niekedy bola forest_remake oblubena lebo zombie neboli taky silny ... dnes uz sa zvyhodnuju velmi a je tazsie sa ukryt, kempy su male s dobrym pristupom pre zombie.
Georgeton
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 19 lis 2014, 11:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Xter » 21 lis 2014, 13:39

Georgeton píše:Niekedy bola forest_remake oblubena lebo zombie neboli taky silny ... dnes uz sa zvyhodnuju velmi a je tazsie sa ukryt, kempy su male s dobrym pristupom pre zombie.

Ale ty nejsi zrovna jeden z těch, co kempí... :D Tak nemel. :D
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Luther » 21 lis 2014, 22:52

Jsem si říkal, že mi ta zm_crossfire_ZyG příjde povědomá a ona to je as_airport, předělaná do zombie mapy. :D U téhle mapy nechápu, proč je jedna z těch, co nejsou skoro hrané. Je sice malá ale ty kempy + možnost doplnění armoru je super. :)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod stargate » 22 lis 2014, 13:19

zm_crossfire_ZyG je předělávka mapy Crossfire z Half-Life. as_airport je jen port do CS 1.6 :)
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

Příspěvekod MaxwellCZE » 22 lis 2014, 18:30

Luther píše:Jsem si říkal, že mi ta zm_crossfire_ZyG příjde povědomá a ona to je as_airport, předělaná do zombie mapy. :D U téhle mapy nechápu, proč je jedna z těch, co nejsou skoro hrané. Je sice malá ale ty kempy + možnost doplnění armoru je super. :)

Nevím kde není mapa zm_crossfire_ZyG hraná, ale na blood 2 je stále a já jsem zrovna ten co ji nemusí :(
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Luther » 22 lis 2014, 22:27

stargate píše:zm_crossfire_ZyG je předělávka mapy Crossfire z Half-Life. as_airport je jen port do CS 1.6 :)

HL jsem nikdy pořádně nehrál, tak jsem tohle nevěděl. :D Nicméně je to interesting, very interesting. :D :D Ne každá mapa má takovou historii. :)
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod rENNNA » 26 lis 2014, 17:40

Musím pochválit novou dd - zm_dd_evolution a biriozu :) Moc povedené! Akorát zm_crossfire_ZyG mi přijde na ZM nevhodná, hráči se na ní ztráceli, taková zmatená, nic moc kempy, slyšela (četla) jsem i dost negativních reakcí, doplňování HP a AP na zm? Zbrojka? Chvilku jsem si myslela, že to je na JB :D Ale to je jen můj pohled, někomu se určitě líbí :)
rENNNA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod stargate » 27 lis 2014, 11:51

Jak se někdo může ztratit v zm_crossfire_ZyG? :D Jinak zm_birioza je typická old school mapa, kterou ale vůbec neumím hrát. Pokaždé mě nakazí first :)
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

Příspěvekod nika » 29 lis 2014, 21:21

Veľmi pekné mapy,niektoré sú fakt perfektné len tak ďalej.Pokrok čo sa týka Zombie Serveroch :)
nika
Amatér
Amatér

Příspěvekod troublEe » 12 pro 2014, 20:30 VIP

Nové mapy su fakt super :D
ฯθθ
troublEe
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod keron » 20 pro 2014, 09:20

Chvilu som sa ucil hrat mapy a moj resultat je, ze su dobre okrem biriozy. Je to nevyvazena mapa, kde maju obrovsku vyhodu ludia. Treba ju vymazat a nerobit ziadny kompromis.

Pocas tych nespocetne vela kol, som tam nakazu videl urobit par krat. Neustale je to o par zombie, ktore nahana milion nadrzanych termov a hanibalov. Pretekat sa ,kto da viacej fragov na spawne je fakt na nic.

Dik.
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Luther » 20 pro 2014, 20:59

keron píše:Chvilu som sa ucil hrat mapy a moj resultat je, ze su dobre okrem biriozy. Je to nevyvazena mapa, kde maju obrovsku vyhodu ludia. Treba ju vymazat a nerobit ziadny kompromis.

Pocas tych nespocetne vela kol, som tam nakazu videl urobit par krat. Neustale je to o par zombie, ktore nahana milion nadrzanych termov a hanibalov. Pretekat sa ,kto da viacej fragov na spawne je fakt na nic.

Dik.

I když je hrozně malá, tak mají větší šanci lidé než zombies. Divný paradox. :D Já osobně ji taky moc nemusím ale je to jediná nejhranější nová mapa kvůli tomu. :D

PS.: Nejenom, že first nemá šanci udělat nákazu ale ani ostatní hráči (lidé) nemají šanci na killy (hlavně ti bez VIP). :(
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dwandy » 20 pro 2014, 21:17 VIP

naštěstí update, který mám v plánu opět výrazně pozmění hru a celkově její styl. Hra se během posledních let přesunula z kempů na volné prostranství, což se zase změní a lidi prostě nebudou mít šanci, pokud by chtěli hrát tak jak se to hraje teď. Ale to všechno se ještě uvidí :)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod MaxwellCZE » 20 pro 2014, 22:42

Dwandy píše:naštěstí update, který mám v plánu opět výrazně pozmění hru a celkově její styl. Hra se během posledních let přesunula z kempů na volné prostranství, což se zase změní a lidi prostě nebudou mít šanci, pokud by chtěli hrát tak jak se to hraje teď. Ale to všechno se ještě uvidí :)

No jo. ;) Náš tajemný kolega. Už dlouho se plánuje update na, kterém se pracuje, ale doufám, že už konečně vymyslíte něco geniálního. :D :D Jsem rád, že se pracuje ve velkém a není žádné ulívání. Sám si myslím, že na zombie servery je potřeba vyváženost mezi zombie a humany. Uvidíme s čím přijdete ;) Držím palce ať se vše podaří jak má a hlavně aby byl úspěch do nového roku!
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod keron » 20 pro 2014, 22:55

Dwandy píše:naštěstí update, který mám v plánu opět výrazně pozmění hru a celkově její styl. Hra se během posledních let přesunula z kempů na volné prostranství, což se zase změní a lidi prostě nebudou mít šanci, pokud by chtěli hrát tak jak se to hraje teď. Ale to všechno se ještě uvidí :)

Cize vlastne pises, ze sa znova bude musiet kempit a ti, ktori budu behat, nebudu mat sancu? :) Lebo ak to tak bude, tak mam velky problem. Neviem kempit, to sa neda. Nerozumiem, ako to zvladaju ludia. # minuty cakaju a potom umru :D
keron
Zkušený
Zkušený

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery