• Stránka 1 z 1
Dust Maps / Bezejmenej / eS0*X7 LiVeoRdIe
Takze video uz je na servery
11:29 de_dust_2006
pre istotu keby sa nahodou stratilo je aj tu upnute http://ulozto.sk/xRKNpykU/bezmena-dem
Je vidiet ze akych adminov klamarskych tu mate.
Jasne preukazatelne ze bomba bola na spawne . a 20 sekund a dostat hned ban uuurcite .
Chcem aby sa mi tu nejaky hlavny admin co to ma nastarosti vyjadril ako AKO bude rieseny popripade potrestany. !!!
11:29 de_dust_2006
pre istotu keby sa nahodou stratilo je aj tu upnute http://ulozto.sk/xRKNpykU/bezmena-dem
Je vidiet ze akych adminov klamarskych tu mate.
Jasne preukazatelne ze bomba bola na spawne . a 20 sekund a dostat hned ban uuurcite .
Chcem aby sa mi tu nejaky hlavny admin co to ma nastarosti vyjadril ako AKO bude rieseny popripade potrestany. !!!

-
pepezke - Pokročilý
Dust Maps / Bezejmenej / eS0*X7 LiVeoRdIe
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust Maps / Bezejmenej / eS0*X7 LiVeoRdIe
odpoved mas v predchozim topicku tak nevim co tu spamujes.. a Ban jsem neudelil skrz jednu akci ale skrz tvoje hraci v poslednich tydnech.. tvoje prohresky jse naschromazdovali.. a plus tvoje nadavky na serveru 

-
Bezejmenny - Pokročilý
Bezejmenny píše:odpoved mas v predchozim topicku tak nevim co tu spamujes.. a Ban jsem neudelil skrz jednu akci ale skrz tvoje hraci v poslednich tydnech.. tvoje prohresky jse naschromazdovali.. a plus tvoje nadavky na serveru
Ty si neuvedomujes co pises??? Mas nejaku vadu?? Hresenie? ved nato je log v HLX mozme pozriet , moje hranie ? Mozme pozriet videa! Co vy mne tu vypisujete ze hresim . Snazim sa nic nepisat. Lebo na servery su proti mne milion hluposti lebo mam ab a wh . Tak prepac niekedy vybuchnem . Co ty si moj osobny strazca a mi zbieras bany? Halooooo komunisto otvor oci mne neni 15 rokov ale 28 rozumies ze sa viem branit?

-
pepezke - Pokročilý
Vyriešené to bolo tu - dust-maps-bezejmenej-es0-x7-liveordie-t69514.html
Prípadne si to HLSA/šerif odomkne.
LOCK
Prípadne si to HLSA/šerif odomkne.
LOCK
-
Elwyn - Mistr Yoda
Admin samozřejmě nemůže prohřešky sčítat a poté trestat déle za celý týden.. To bude adminovi znova vysvětleno.
Adminovi bylo domluveno a byl poučen, jak má v podobných situacích postupovat.
Adminovi bylo domluveno a byl poučen, jak má v podobných situacích postupovat.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1