• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Nejde Extravip
Nick: TheBuZynga
Ahoj. Objednal jsem si na serveru Zombie Darkness extravip, po prvé jsem poslal 2 sms. Zadám kod a ukáže se že je to špatné asi milionkrát zadám nejde, potom objednám po 2. opakuje se 2 sms dostanu kod. Zadám kod a tentokrát mi tam vyjelo že jsem zadal správně že mi pošlou informace na email či co. žádný email 2 dny. Evip nejde aji když jsem zopakoval všechny možnosti.
Po případě bych se obrátil na Infolinka 602 777 555. http://www.platmobilem.cz ...
Ahoj. Objednal jsem si na serveru Zombie Darkness extravip, po prvé jsem poslal 2 sms. Zadám kod a ukáže se že je to špatné asi milionkrát zadám nejde, potom objednám po 2. opakuje se 2 sms dostanu kod. Zadám kod a tentokrát mi tam vyjelo že jsem zadal správně že mi pošlou informace na email či co. žádný email 2 dny. Evip nejde aji když jsem zopakoval všechny možnosti.
Po případě bych se obrátil na Infolinka 602 777 555. http://www.platmobilem.cz ...
- lordmama
- Kolemjdoucí
[vyriešené] Nejde Extravip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde Extravip
Přes víkend to asi nefunguje, chvilku počkej a kdyžtak napiš na
[email protected]
Napiš hezky slušně !
Kdyžtak si ještě všechno překontroluj důrazně zkus ještě jednou postupovat jako kdyby jsi to odesílal ale nebudeš to odesílat třeba narazíš na nějakou chybu kterou si provedl!
))
[email protected]
Napiš hezky slušně !

Kdyžtak si ještě všechno překontroluj důrazně zkus ještě jednou postupovat jako kdyby jsi to odesílal ale nebudeš to odesílat třeba narazíš na nějakou chybu kterou si provedl!

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Dostal jsem Email, že ten první kod je vymyšlený.
(

- lordmama
- Kolemjdoucí
Asi je to pravda, ale pokud ti opravdu všechno přišlo a máš k tomu uplně všechny důkazy do jedničky tak se není o čem bavit! 

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Jestli sis vymyslel ten kod, neni se tu o čem bavit.
-
SMILEyCZE - Amatér
Myslím že ak si vymyslíš VIP či EVIP kód že dostaneš nový ? to určite nie to sa zistí vo VIP DATABAZE takže asi si klamal.
Verdikt je jasný ktorý ty prišiel.
Takže LOCK
Verdikt je jasný ktorý ty prišiel.
Takže LOCK
-
bombY - Zkušený
• Stránka 1 z 1