Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

[vyreseno] EVIP nefunkčnosť.

Příspěvekod Iluminant » 24 lis 2014, 11:40

Zdravím Aktívoval som to aj zo starým KOD na obýčajne VIP Kod:xxxx a potom som poslal SMS.. a napísalo mi to že mam ešťe raz poslať a budem EVIP poslal som ešťe raz prišiel ten KOD opísal som ho z mobilu + ten prvý Aktivačný xxxx a dal som Aktivovať evip a všetko mi výpísalo hore zeleným že to aktivovalo.. a keď som zapol CSA a superhero som stale len VIP. a ie EVIP a spravú z mobilu osm výmazal a rýhlo odniesol mame.. takže tak. neviem či to som zbýtočne poslal 2x ? spravu za 8e.. alebo to nejak výriešíťe.?. aby som nedostál zbýtočny zjeb od starej.
Poslal som 2x SMS na EVIP a VIP už som bol.. a prišiel aktiačný KOD + ten čo som mal k VIP KOD... zadal som obidve na stranke napísalo mi to že EVIP bola aktivovane.. výmazal som tie 2x SMS spolu v konverzaci z mobilu.. prihlasil som sa na CS na Superhero.. a EVIP nepríslo.. iba VIP mam stale.. prosím vás čo to znemane ?.. lebo ja tu SMS už nemam musel som ju výmazať aby matka nezistila že to posielam z jej paušalu :P a proste som to aktivoval cez stranke gamesites lebo v CS mi nejde dať "." Bodku pri emaily.. v hre keĎ to chcem aktivovať.Možem vám dáť Kľudne aj čislo na ten mobil z ktoreho som poslal dnes 5x SMS na 8877 Gams 4. a nemam ani EVIP a poslal som 5x SMS po 4e takže asi len tak zbýtočne výhodených 20€. Poslal som 2x SMS aktivovalo mi to VIP poslal som 3x krát nekativovali mi to nič len napísalo v sprave v mobile že mam ešťe raz poslať a budem mať KOD na EVIP poslal som prišiel kod opísal som ho na stranke Gamesites som si aktivoval EVIP aspon to napísalo že dokončílo to a akitovalo otvoríl som CS a chuja.. poslal som 5x SMS nech mi znová poslu tu SMS čo bol posledný aktivačný KOD na EVIP lebo som tu SMS hneĎ výmazal.. a už mi po 5x SMS neprišla žiadna odozvá?.. kľudne vám dám aj čislo toho telefonu.

Prepačťe ale neapčí sa mi tuna váš prístup k tomú na tolko že som prišiel o 20€uro len tak žbýtočne?.. hm. budem to riešíť asi inak. tieto zmluvne veci boli porušene takže tak... poprípade budem informovať linku " Infolinka 602 777 555. http://www.platmobilem.cz" Keď t nevieťe výriešíť. neposlal som len 4x SMS na VIP + EVIP ale ešťe aj 5x SMS a po ktorej mi neprišlo od vás níč. už.. lebo 4tu SMS som prepísal Aktivačný kod na EVIP a výmazal ju hned ale pred tým som ešťe aktivoval EVIP cez Gamesites stranku a napísalo mi že aktivacia dokončena.. tak nechápem... prečo neni .. a hneď nato KeĎ bola aktivacia dokončena som tu SMS s kodom výmazal... a zrazu som zistíl že to nejde tak som poslal dalšiu SMS 5x... a po tej mi neprišlo níč.

Chcem sa opýtať či by to mohlí zasláť speť na to číslo tu istu SMS na aktivaciu EVIP len kvoli mojej demenci že som tu SMS ymazal hned po tom či mi ot napísal "EVIP Aktivovano". a nakoniec som zapol CS a server a v kuse obýčajne VIP.. a poslal som tretí krát SMS aby prišiel speť zase ten Aktivačný KOD na EVIP a neprišlo níč vôbec už.
Iluminant
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyreseno] EVIP nefunkčnosť.

od Rumcajz » 24 lis 2014, 11:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: EVIP nefunkčnosť.

Příspěvekod Dwandy » 24 lis 2014, 12:13 VIP

ty seš fakt strašný máslo. Ještě tady ten svuj kod vypisuj i když ti 100x všude píšeme aby si ho nikde neukazoval. Takže nemusíš mít strach, to tvoje vip už fungovat nebude, protože si to někdo pučí a zablokuje se to.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Iluminant » 24 lis 2014, 13:15

o čom to vravíš kde v Texte pre boha vidíš moj KOD?.. lol sa spametaj.. COD vieťe vý alebo Ta infolinka.. a nikto iný.. o čom točíš ?. to som akože zbýtočne výhodil 3x SMS na EVIP ? a +2x SMS na VIP ?.. pekne 5x SMS to je 20EURO som zvedavý kto to preplatí :)
Iluminant
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 24 lis 2014, 13:19 VIP

Iluminant píše:o čom to vravíš kde v Texte pre boha vidíš moj KOD?.. lol sa spametaj.. COD vieťe vý alebo Ta infolinka.. a nikto iný.. o čom točíš ?. to som akože zbýtočne výhodil 3x SMS na EVIP ? a +2x SMS na VIP ?.. pekne 5x SMS to je 20EURO som zvedavý kto to preplatí :)

napsal si v prvním příspěvku tvuj VIP kod ... samozřejmě sem se ho snažil schovat, ale jestli si ho někdo stihl přečíst, tak máš smůlu.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Iluminant » 24 lis 2014, 13:23

jaj fakt prepáč vážne lebo ja som ten text skopiroval z emailu čo som vám psolal víeš a naemaili to nevidieť a zabudol som že v texte je KOD .. ale to nevadí dík kamo.. nevadí pohode ten KOD je už od včera aktivovaný takže nepoužiteľný.
jedinne K EVIP mi ho treba.. a nie nepzoeral nik tie zhladnutia som tuna spravíl ja iba ja a ty sme to zatial videli.
Iluminant
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GreenNooB » 25 lis 2014, 10:41

To jěště jde? že když dáš někomu kód tak se ti zablokuje EVip já jsem si mysle že když dáš někomu kód a aktivuje ho tak musí počkat 48 hodin a pak se mu to aktivuje :) aspoň vím že to takhle na basebuilderu :D
CAPITANJAPONEZZ
GreenNooB
Amatér
Amatér

Příspěvekod SoMPiraaat » 27 lis 2014, 15:04

Dobrý deň mám taký istý problem poslal som SMS na uvedené číslo prišla mi prvá odpoveď ze mám poslať znovu spravil som tak no aktivačný klúč na extraVIP mi neprišiel ... myslel som si ze som spravil niekde chybu no tak som poslal znovu sms na aktivaciu extraVIP to isté prva sms mi prišla ze mám poslať este jednu sms tak som tak spravil a ďalšia sms s klučom mi neprišla ... poslal som E-maili neodpovedali ... pokial nedostanem odpoved do konca týzdna tak to budem riešiť inou cestou ... aj ked je to len 16euro ale myslím si ze mám nárok na bud vrátenie penazí alebo zaslanie aktivačneho klúču ...
SoMPiraaat
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Forst » 27 lis 2014, 21:36

SoMPiraaat píše:Dobrý deň mám taký istý problem poslal som SMS na uvedené číslo prišla mi prvá odpoveď ze mám poslať znovu spravil som tak no aktivačný klúč na extraVIP mi neprišiel ... myslel som si ze som spravil niekde chybu no tak som poslal znovu sms na aktivaciu extraVIP to isté prva sms mi prišla ze mám poslať este jednu sms tak som tak spravil a ďalšia sms s klučom mi neprišla ... poslal som E-maili neodpovedali ... pokial nedostanem odpoved do konca týzdna tak to budem riešiť inou cestou ... aj ked je to len 16euro ale myslím si ze mám nárok na bud vrátenie penazí alebo zaslanie aktivačneho klúču ...

Založ si vlastní topic, zde se řeší problém osoby, která tento topic založila.

Jinak k topicu od zakládající osoby. Napsal si, že kód je již nepoužitelný tudíž už je zřejmě zablokovaný za půjčování vip výhod (porušení podmínek) příště si vše moc dobře rozmysli co děláš. Pokud sem to špatně pochopil a vše již je v pořádku aktivované tak se omlouvám za sloh.
Informace s kódem a se vším nemáš jen v smsce, která ti byla zaslána, ale také na emailu, postupovat na serveru s aktivatorem máš tak jak ti píšou v uvedeném emailu.
Toto téma zamykám, jestli ti kód nejde je již zablokovaný, jelikož si ho zveřejnil na internetu a někdo ho použil místo tebe. Jestli si to myslel tak, že již je vše v pořádku a máš EVIP aktivované tak je problém vyřešen.
Lock.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na VIP poradna