• Stránka 1 z 1
Basebuilder#1 - Spyro
Dobrý den. Váš "admin" Spyro je asi na hlavu. Když si večer hraju na vašem serveru BB#1 tak mě bez důvodu admin Spyro zabije
- Postavil jsem si air. Už bylo asi cca 30 sekund po startu kola a napsal jsem hráči "[D]avid" jestli mi bude plnit a jestli jo, tak budu plnit i já mu. A následně mě "admin" Spyro zabil... tak co to je?
OK ... zeptal jsem se proč mě zabil. Ano, napsal jsem to trošku urážlivě, a on mi dal kick ... za chvilku po začátku dalšího kola jsem mu napsal jaká dohoda? a on mi najednou napsal "neznalost pravidel neomlouvá", what the fuck? ... co to máte za admina ... už jsem pár krát zaslechl od hráčů že je Spyro hrozný admin, a teď se mi to potvrdilo...
Nemám důkaz, protože jsem zrovna netočil a než jsem vyscreennoval konzoly, tak mě kickl a nějak se mi resetla konzole...
Stalo se to kolem 21:10 takže by se ten chat našel v HLstatsX
Prosím, srovnejte si A-Team a mějte tam aspoň trochu rozumné adminy...
Není to tak úplně stížnost na admina, ale chci se ho zeptat na důvod, proč mě zabil!
- Postavil jsem si air. Už bylo asi cca 30 sekund po startu kola a napsal jsem hráči "[D]avid" jestli mi bude plnit a jestli jo, tak budu plnit i já mu. A následně mě "admin" Spyro zabil... tak co to je?
OK ... zeptal jsem se proč mě zabil. Ano, napsal jsem to trošku urážlivě, a on mi dal kick ... za chvilku po začátku dalšího kola jsem mu napsal jaká dohoda? a on mi najednou napsal "neznalost pravidel neomlouvá", what the fuck? ... co to máte za admina ... už jsem pár krát zaslechl od hráčů že je Spyro hrozný admin, a teď se mi to potvrdilo...
Nemám důkaz, protože jsem zrovna netočil a než jsem vyscreennoval konzoly, tak mě kickl a nějak se mi resetla konzole...
Stalo se to kolem 21:10 takže by se ten chat našel v HLstatsX
Prosím, srovnejte si A-Team a mějte tam aspoň trochu rozumné adminy...
Není to tak úplně stížnost na admina, ale chci se ho zeptat na důvod, proč mě zabil!
Nevíš něco ohledně serveru War3FT+SaveXP #2? zeptej se mě 
KSHMR & DallasK - Burn (DJ Wich Trap Remix) <3
[T]ox[O]_[o]

[T]ox[O]_[o]

-
Toxooooooo - Kolemjdoucí
Basebuilder#1 - Spyro
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder#1 - Spyro
Omlouvám se, mám v tom topicu trošku zmatek 

Nevíš něco ohledně serveru War3FT+SaveXP #2? zeptej se mě 
[T]ox[O]_[o]

[T]ox[O]_[o]

-
Toxooooooo - Kolemjdoucí
Zdravím,
přejdu rovnou k věci:
Zde přiznáváš svoji chybu, tudíž si byl právem potrestán
Ano, to jsem psal. Chceš mi tímto říct,(pouhý příklad) že když poprvé půjdu třeba na JB, budu ct a dám si MFK, nedaj mi BAN jen proto, že jim napíšu, sorry, nechtělo se číst pravidla... ???
Kámo si trochu mimo
Pokud někde hraješ, měl by si mít přehled o pravidlech daného módu které jsou zpřístupněny na webu.
To zde chcete mít adminy typu: skáču jak ty pískáš? Nebo takový, kteří vše nechávaj být? Promiň, ale já se tu snažím tento mód alespoň trochu uvést do správného chodu a občas je třeba použít bič.
PS: Nebudu odpovídat někomu, kdo mne zasypává tou samou otázkou jak na serveru, tak i na jiných komunikačních sítích. Navíc jsem ti ten důvod napsal, jenže ty si jej ignoroval.
+ Stížnost bez důkazů
Ode mne zatím vše
S pozdravem,
Spyro
přejdu rovnou k věci:
nevím, jak dlouho si tu nebyl, ale máme tu zavedené pravidlo, že náznaky /pokusy o dohodu, vyhrožování apod. se trestají slayem, kickem a toto mi jako jedno z toho rozhodně připadá. Zavedeno z důvodu neustálých a "přemnožených" dohod na serveru."[D]avid" jestli mi bude plnit a jestli jo, tak budu plnit i já mu.
Ano, napsal jsem to trošku urážlivě, a on mi dal kick ...
Zde přiznáváš svoji chybu, tudíž si byl právem potrestán
"neznalost pravidel neomlouvá"
Ano, to jsem psal. Chceš mi tímto říct,(pouhý příklad) že když poprvé půjdu třeba na JB, budu ct a dám si MFK, nedaj mi BAN jen proto, že jim napíšu, sorry, nechtělo se číst pravidla... ???

už jsem pár krát zaslechl od hráčů že je Spyro hrozný admin, a teď se mi to potvrdilo...
To zde chcete mít adminy typu: skáču jak ty pískáš? Nebo takový, kteří vše nechávaj být? Promiň, ale já se tu snažím tento mód alespoň trochu uvést do správného chodu a občas je třeba použít bič.
PS: Nebudu odpovídat někomu, kdo mne zasypává tou samou otázkou jak na serveru, tak i na jiných komunikačních sítích. Navíc jsem ti ten důvod napsal, jenže ty si jej ignoroval.
+ Stížnost bez důkazů
Ode mne zatím vše
S pozdravem,
Spyro
„Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života.“ Erich Maria Remarque
-
sSspyr0o0 - Drbna
Ahoj
Ten kick si dostal o de mě
A že nevíš za co? Z nás si dobrý den dělat nebudeš. Slay byl aspoň za mě oprávněný, ty se vůbec nemáš co domlouvat se ZM jestli si budete chodit bodíky. A napsal si to přesně: "Ano, napsal jsem to trošku urážlivě" My se snažíme pro Vás dělat první poslední a když uděláme něco dobře a vám se to nelíbí tak jsme ti nejhorší
+
Kick o de mě si dostal za chování se k adminovi Spyro

Ten kick si dostal o de mě

+
Kick o de mě si dostal za chování se k adminovi Spyro

-
Dubator - Drbna
Zamítá se.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1