• Stránka 1 z 1
Prestrelka
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to při těch scoutech, může se knife nebo ne? 

-
Milovany - Pokročilý
Prestrelka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prestrelka
RYTMOO píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to při těch scoutech, může se knife nebo ne?
Řekni mi proč by nemohl?
Kdyby se nemohl tak by si ani ten knife v ruce při módu neměl

-
Smokeyy - Spamerův sluha
No protože to říká dost lidí i adminů, že je to prej kazení hry, já si to taky myslím, když jsou scouty, tak scouty a né že si ct koupí speed a jde knife, to se pak nedá..
-
Milovany - Pokročilý
tak to môže spraviť každý, tak čo? nevidim dôvod to rušiť, ja som s tým problém za 3 roky na jb nemal, nikdy sa nikto nesťažoval, a bralo sa to ako samozrejmosť. A tvojmu vyjadreniu že to hovoria aj ostotny či aj admini, absolutne neverím 

EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
-
Mimiman - Redaktor
miskorisko1 píše:A tvojmu vyjadreniu že to hovoria aj ostotny či aj admini, absolutne neverím
Ze všeho nejvíc mě baví vymýšlet si na fóru blbosti -_- Nemusíš tomu věřit, takže knife se múže, díky.

-
Milovany - Pokročilý
Určite by to nahnevalo každého. keď sa na neho rozbehne CT so speedom a na 2 hity ho dá, ale ako už písali vyššie, tak keby to bolo zakázané, nebol by ten knife na výber vôbec.. A tí admini, čo ti povedali že to je kazenie hry, to určite nemysleli tak, že to je zakázané ale iba sa im to nepáčilo.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
eSimpLE píše:Určite by to nahnevalo každého. keď sa na neho rozbehne CT so speedom a na 2 hity ho dá, ale ako už písali vyššie, tak keby to bolo zakázané, nebol by ten knife na výber vôbec.. A tí admini, čo ti povedali že to je kazenie hry, to určite nemysleli tak, že to je zakázané ale iba sa im to nepáčilo.
No naštve to a hlavně když je někde zakempený a vždycky jen vyběhne, sundá někoho na 2 hity paralyzérem a zase zakempí. Nejspíš máš pravdu s tím kazením

A ještě jsme se chtěl zeptat, na mapě jail_niceshoot_v2 při přestřelce nebo spartě, můžou ct kempit na diskotéce? Když je zavřená a neběhne k ní 15 t tak se nikdy nedohodnou kdo dá kód a vždycky všichni střílí a nikdy se tam nedoustanou, pokud ct neotevřou

-
Milovany - Pokročilý
Ja zbožňujem reči "hovoril mi to admin" ale keď dôjde na meno, zrazu nemá čo povedať... Daj mi mená adminov, som zvedavý
a ne nie som za to aby sa rušil knife, je na hráčovi ako pôjde proti skupine. To rovno môžme zakázať i zvon pri matrixe 

-
Hoover - Spamer
HooveR píše: To rovno môžme zakázať i zvon pri matrixe
Nebo motor

Jestli chceš CT překvapit, cvič a brzy se naučíš dávat pěkný hlavičky scoutem

-
Smokeyy - Spamerův sluha
HooveR píše:Daj mi mená adminov, som zvedavý
Máš v PM
-
Milovany - Pokročilý
Tento spôsob určite hneva ľudí, tak ako keď si da niekto PP napr. awp a zabiješ ho knifom (paralizérom). Pri scout sa knifom killiť môže a nie len pri scout mode. 

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Ano môže ak si o to nenapíše T-čko. 

-
gonda - Amatér
gonda píše:Ano môže ak si o to nenapíše T-čko.
keď ti Tčko napíše no knife môžeš ho úplne ignorovať a knifnúť ho,, tak isto ako keď napíše no zoom, je na tebe ako ideš ten duel on ti to neurčuje
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
PuNko69 píše:gonda píše:Ano môže ak si o to nenapíše T-čko.
keď ti Tčko napíše no knife môžeš ho úplne ignorovať a knifnúť ho,, tak isto ako keď napíše no zoom, je na tebe ako ideš ten duel on ti to neurčuje
Ty ta ty vieš

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Napiš mi taky nick toho admina do PM.
Odpověď tady máš - Knife se může. Kdyby jsme ho nechtěli, udělali by jsme to tak, aby přehodit vůbec nešel.
lock
Odpověď tady máš - Knife se může. Kdyby jsme ho nechtěli, udělali by jsme to tak, aby přehodit vůbec nešel.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1