• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Pokemod + SuperHero - chyby/bugy/připomínky
Hello, keďže som na tomto móde strávil týždne mám k tomu asi tiež čo povedať 
+ VOTE - ja ten vote nevidím tiež, a myslím že ho nevidí ani Fallen, aspoň tak mi raz napísal na Funs. Samozrejme zase myslím že ani s výberom máp nie sme spokojný, okrem máp ktorý buggujú Pokemod je 1000 ďalších iných máp ktoré by sa dalo hrať ale narážame na problém vedenie.
+ Ako obvykle myslím že to čo sa s tým serverom deje nie je chyba ani tak nás ako adminov ale nezáujem vedenia o tento server, a myslím že to nemôže poprieť ani samé vedenie. Ja mám pár kamarátov na Steame ktorý sa tomu rozumejú a majú vlastné verzie Pokemodu. Dokonca by sa dalo nájsť aj samotného objaviteľa. Ale zase je tu ten problém s vedením, mal som ponuku na Season 4 (my máme Season 2 ) za 20 e no vedenie mi neodpovedalo a aj keby asi by ani nedalo.
+ Jak písal Rider, tých ľudí čo by mali záujem je tu veľa, ale problém je len a len v jednom a to je že nevieme a ani nemáme potrebné kompetencie na to spraviť ho lepším, v tomto smere malo GS strašné šťastie že tu bol Enty ktorý sa tomu rozumie, a odvážim sa povedať že ak sa nikto nenájde GS ten server zruší.

+ VOTE - ja ten vote nevidím tiež, a myslím že ho nevidí ani Fallen, aspoň tak mi raz napísal na Funs. Samozrejme zase myslím že ani s výberom máp nie sme spokojný, okrem máp ktorý buggujú Pokemod je 1000 ďalších iných máp ktoré by sa dalo hrať ale narážame na problém vedenie.
+ Ako obvykle myslím že to čo sa s tým serverom deje nie je chyba ani tak nás ako adminov ale nezáujem vedenia o tento server, a myslím že to nemôže poprieť ani samé vedenie. Ja mám pár kamarátov na Steame ktorý sa tomu rozumejú a majú vlastné verzie Pokemodu. Dokonca by sa dalo nájsť aj samotného objaviteľa. Ale zase je tu ten problém s vedením, mal som ponuku na Season 4 (my máme Season 2 ) za 20 e no vedenie mi neodpovedalo a aj keby asi by ani nedalo.
+ Jak písal Rider, tých ľudí čo by mali záujem je tu veľa, ale problém je len a len v jednom a to je že nevieme a ani nemáme potrebné kompetencie na to spraviť ho lepším, v tomto smere malo GS strašné šťastie že tu bol Enty ktorý sa tomu rozumie, a odvážim sa povedať že ak sa nikto nenájde GS ten server zruší.
Pokiaľ budete rybu súdiť podľa jej schopnosti šplhať na strom, tak bude celý život veriť tomu, že je hlúpa.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
Albert Einstein
Think like CriTicaL.
-
CriTicaL - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Hoja, měl bych dotaz. Koupil jsem si novej comp. Když se přihlásim ve hře (pokemod) přes svůj vip kód, tak sice jsem tam jako vip ale nemám své pokémony, nevíte někdo jak se k nim dostat? 
e.Crit Odpoveď máš v PM, v prípade ďalších otázok píš PM

e.Crit Odpoveď máš v PM, v prípade ďalších otázok píš PM

-
ziry - Kolemjdoucí
Super hero, je tam chyba, že jeden hráč konkretne summerz hra zo spectu, nechapem jak to je možné, je v specte a chodí si po mapke s 30 lvlom a zabíja aj T aj CT jak sa mu lubi.. navyše ešte včera mal ten isty hráč 23 lvl.. aby dal za noc 7 lvlov je nerealne, da sa to nejak preveriť?
# 4 "Summerz" 291 VALVE_0:0:600330377 46 30:42 89 0
- GoldenDreams
- Kolemjdoucí
GoldenDreams píše:Super hero, je tam chyba, že jeden hráč konkretne summerz hra zo spectu, nechapem jak to je možné, je v specte a chodí si po mapke s 30 lvlom a zabíja aj T aj CT jak sa mu lubi.. navyše ešte včera mal ten isty hráč 23 lvl.. aby dal za noc 7 lvlov je nerealne, da sa to nejak preveriť?
Zřejmě přišel na nějaký bug :/ Až ho uvidím na serveru tak se pokusím podívat jak to dělá a následně mu vysvětlím že se tohle dělat nemá.. Pokud v tom bude dále pokračovat tak dostane shban (nepůjdou mu hrdinové a tudíž bude "jako na publicku").
-
FragONE - Sponzor
Mám zatiaľ tieto bugy:
V specte nevidia ľudia čo píšu živí len mrtvý./robia to hlavne ľudia s topky/
Potom tam je že ľudia chodia po mape keď su v specte a zabijajú all in....
VIP XP je bugnutý pokiaľ viem tak to nedáva bonus za zabitie furt je ten istý už niektorý VIP a EVIP hráči to hovorili...
pýtal som sa hráčov a nikdo o ničom nevie ....
Toto je zatiaľ všetko na čo som prišiel a ten 1 hovoril niečo o specte dúfam že to je 1 s tých 2...
V specte nevidia ľudia čo píšu živí len mrtvý./robia to hlavne ľudia s topky/
Potom tam je že ľudia chodia po mape keď su v specte a zabijajú all in....
VIP XP je bugnutý pokiaľ viem tak to nedáva bonus za zabitie furt je ten istý už niektorý VIP a EVIP hráči to hovorili...
pýtal som sa hráčov a nikdo o ničom nevie ....
Toto je zatiaľ všetko na čo som prišiel a ten 1 hovoril niečo o specte dúfam že to je 1 s tých 2...
Anime?

-
Fall - Amatér
Práve sa kukám na herolist tam sú zle leveli napísane a niektorý hrdinovia niesu vôbec na serveru prosím o opravu
Anime?

-
Fall - Amatér
Fall píše:Práve sa kukám na herolist tam sú zle leveli napísane a niektorý hrdinovia niesu vôbec na serveru prosím o opravu
Víme o tom a brzo bude vše aktuální.
-
FragONE - Sponzor
Chtěl bych se zeptat proč neustále blbne SuperHero server pořád se vypína a mě už to štve a resetují se lvly a rank. Hraju tam třeba tři minuty a vypne se server proč??
- Dukner
- Kolemjdoucí
Dukner píše:Chtěl bych se zeptat proč neustále blbne SuperHero server pořád se vypína a mě už to štve a resetují se lvly a rank. Hraju tam třeba tři minuty a vypne se server proč??
Vím o tom snažím se tento problém vyřešit. Bohužel nemám přístupy, tudíž musím otravovat vedení.
superhero-not-responding-t99157.html
-
FragONE - Sponzor
Už jste to ******* úplně s tim Superhero teď je ještě horší než byl !
-
Tufyyk - Pokročilý
Dobrý den,
Admin Teame chtěl bych váš upozornit na následující bugy:
Pokemon Vileplume- s rychlopalnou brokovnicí probugují se náboje př. 7 náboju se navýší na 20 a pak když dáte reload zbraně místo, aby se dávali pryč se dávají do aktuálního zásobníku. Což může dojít až k 150 nábojů, poté může dát go např. na kingdru být víceméně nesmrtelný a mít nekonečno nábojů.
Stává se to už jen málo, ale je dobré o tomto bugu vědět.
Pokemon Vileplume- s rychlopalnou brokovnicí probugují se náboje př. 7 náboju se navýší na 20 a pak když dáte reload zbraně místo, aby se dávali pryč se dávají do aktuálního zásobníku. Což může dojít až k 150 nábojů, poté může dát go např. na kingdru být víceméně nesmrtelný a mít nekonečno nábojů.
-
Blaziken - Kolemjdoucí
Ahoj na pokemodu se našli bugi:
-nefunguje jak ma masterball každy non-vip hrač si ho može kupiť i ked je iba pre evip hračov
-pri použiti masterballu non-vip hrači odchituju pokemoni
-každy jeden non-vip hrač si ho može kupiť čiže stava sa to stale
-presvedčte sa sami
-nefunguje jak ma masterball každy non-vip hrač si ho može kupiť i ked je iba pre evip hračov

-presvedčte sa sami

-
hanhdersen - Amatér
Blaziken píše:Dobrý den,
Tohle je spíš mechanika hry a nemám to jak opravit.
hanhdersen píše:Ahoj na pokemodu se našli bugi:
-presvedčte sa sami
Kdy to takhle začalo fungovat?
Potřeboval bych to otestovat a něco upravit, pokud to půjde koupit non-VIP (bez přístupu na server to opravím snad taky)
PS: Nemám moc čas poslední dobou na cokoliv => Fóru se nevěnuju každý den, takže trošku trvá, než si všimnu.
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
hanhdersen píše:Ahoj na pokemodu se našli bugi:
-presvedčte sa sami
Mělo by být opraveno.
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
Ahoj mám problém na SH, chci se připojit ale napíše mi to ,,zakládání připojení...(1,2,3)" a pak mi to napíše, že nelze připojit k serveru. Potřeboval bych prosím vás poradit, na SH hraju už dlouho.
Předem díky za pomoc.
*Zavorkaa*

Předem díky za pomoc.
*Zavorkaa*
ID: VALVE_0:0:1000165778
- Zavorka
- Amatér
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3