• Stránka 1 z 1
[Neaktívne] Hide N Seek
Čaute chcel by som sa spýtať prečo mi neukazuje jump staty , to znamená že nechce mi namerať lj,cj,scj,mcj,scj,hj a všetko ide len ladder jump a duck bhop inak nič iné skákať viem... skúšal som meniť cfg vypínať to v /stats a zapínať preinštalovat csko a nič mam steam csko ptm ... za každú radu dakujem 

Šanci je milión, no tu správnu treba využiť 

-
10oka - Amatér
[Neaktívne] Hide N Seek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hide N Seek
10oka píše:Čaute chcel by som sa spýtať prečo mi neukazuje jump staty , to znamená že nechce mi namerať lj,cj,scj,mcj,scj,hj a všetko ide len ladder jump a duck bhop inak nič iné skákať viem...nemam ani 101+ fps
skúšal som meniť cfg vypínať to v /stats a zapínať preinštalovat csko a nič mam steam csko ptm ... za každú radu dakujem

-
10oka - Amatér
Staty ti to měří pouze za T (pokud nejsi VIP) a až od nějaké vzdálenosti.
Od kdy se problém začal projevovat a případně jakou příčinou? Jestli jsi něco dělal v CS, měnil nějaké cfg nebo jiné nastavení?
Od kdy se problém začal projevovat a případně jakou příčinou? Jestli jsi něco dělal v CS, měnil nějaké cfg nebo jiné nastavení?

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Karmik66 píše:Staty ti to měří pouze za T (pokud nejsi VIP) a až od nějaké vzdálenosti.
tak to sa stáva na všetkých serveroch skákať viem bez problémov 250blok a problém od kedy to neviem lebo som mal dlhšiu dobu pauzu s cs 1.6 ale vtedy to ešte išlo

-
10oka - Amatér
Ahoj, zkus prověřit integritu CS 1.6.
Myslím že ti chybí nějaký soubor
Tento problém jsem řešil už na TS, chalanovi taky neukazovalo staty a tak jsem mu poradit ověřit integritu CS 1.6 a pomohlo to 

CS 1.6 Support - Rád poradím

-
ChloUpek - Amatér
Re: [Rieši sa] Hide N Seek
Neaktívne....LOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať