• Stránka 1 z 1
Survival pvp
Po dlouhé době jsem zavítala na minecraft servery od gamesites. Od mého odchodu z admin teamu se tu toho mnoho změnilo a řekla bych, že k lepšímu .. "slavný" megacreative, který byl důvodem mnoha odchodů z AT byl zrušen (?).. konečně.
Nejsem hráč, který by u toho minecraftu proseděl celý den. Jdu si třeba na hodinku zahrát na survival a je tam taková nepříjemnost. Povolené PvP .. já, jakožto začínající hráč na serveru mám sotva železné nářadí a přijde týpek s neviditelností, oenchantovaným mečem a kdo s čím vším a zabije mě a další mé kamarády, kteří to taktéž hrají jednou za čas. Věřte mi, že to dokáže zkazit chuť k hraní..
Pokud by tedy bylo možné nějak uvážit ještě nad nastavením PvP bylo by to super..

Nejsem hráč, který by u toho minecraftu proseděl celý den. Jdu si třeba na hodinku zahrát na survival a je tam taková nepříjemnost. Povolené PvP .. já, jakožto začínající hráč na serveru mám sotva železné nářadí a přijde týpek s neviditelností, oenchantovaným mečem a kdo s čím vším a zabije mě a další mé kamarády, kteří to taktéž hrají jednou za čas. Věřte mi, že to dokáže zkazit chuť k hraní..
Pokud by tedy bylo možné nějak uvážit ještě nad nastavením PvP bylo by to super..

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Survival pvp
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Survival pvp
PvP je tam povolené už dlho, je to spôsob hrania na tomto serveri, nebude sa to meniť.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1