• Stránka 1 z 2 • 1, 2
JailBreak 10#??!
Ahoj měl bych takovou otázku!
Jestli by bylo možné vytvořit JailBreak server jen pro STEAM..
Díky za odpověď...
Jestli by bylo možné vytvořit JailBreak server jen pro STEAM..
Díky za odpověď...
-
HrajuCZ - Amatér
JailBreak 10#??!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 10#??!
jakej problem by se tim vyresil? zadny ...
je jina doba a pred nekolika rokama meli steam jen admini , mozna i vyjimka byla ale ted uz fakt jsou jen steam hraci
je jina doba a pred nekolika rokama meli steam jen admini , mozna i vyjimka byla ale ted uz fakt jsou jen steam hraci

-
BwernCz - Mistr
presne jak píše bwern,, steam už má takmer každý,, a niektorý NS sú múdrejší jak steamaci.. nič by sa nevyriešilo
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS2 Hlavní Admin
Když jsem si prvně pořídil steam, tak jsem zalezl na jailbreak server, kde taky mohli jen steam hráči. Na tož jak krutý banování tam mají tam byla horší morálka jak tu (alespoň ještě v té době)..
Ještě před rokem bych to uvítal, dneska už asi také ne, ale nějaký steam server, kde by byl nahraný starý update JB, by nebylo zlý
Ještě před rokem bych to uvítal, dneska už asi také ne, ale nějaký steam server, kde by byl nahraný starý update JB, by nebylo zlý

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Dies píše:Když jsem si prvně pořídil steam, tak jsem zalezl na jailbreak server, kde taky mohli jen steam hráči. Na tož jak krutý banování tam mají tam byla horší morálka jak tu (alespoň ještě v té době)..
No třeba

Ale i tak bych uvítal STEAM nesnáším warezáčky!

-
HrajuCZ - Amatér
JB OldSchool jen pro ty co hrají JB's min. 2roky a pro admini s full právy
. Nahodil bych tam staré mapy jako třeba jb_temple, jail_beach, apod.. I když tam jsou bugy
Byla by aspoň sranda 

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
ProsteViktor píše:JB OldSchool jen pro ty co hrají JB's min. 2roky a pro admini s full právy. Nahodil bych tam staré mapy jako třeba jb_temple, jail_beach, apod.. I když tam jsou bugy
Byla by aspoň sranda
Jsou i starší mapy, které já osobně sem nikdy nehrál

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Mapy jsem taky nějaké nehrál
Ale ty bugy mi docela chybí 

-
HrajuCZ - Amatér
Jak hovoria ostatný nemá to zmysel ,niečo také spraviť. Skoro každý ma steam ,a ten kto téma ,tak prečo by mal mať zákaz chodiť do (napr. JB10). Šak to by bola nevýhoda pre neho. Ak si myslíte žeby sa zlepšila komunikácia a by to nelagoval server ste na omyle. Ja som týpek ktorý ma PC 1 jadro 2Ghz procesor 512 MB 128-bit graficku kartu 2GB RAM a mi laguje CS 1.6 lebo Steam mi taha veľa z procesora. Ako ja neviem či ma dakto omnoho lepšie PC alebo či horší. Problémy tam budu stále aj keď spravíš STEAM JB.Je tam aj problém zo strany servera tiež ,ale to s tým nič nespravíš. Proste nemá zmysel niečo také vytvárať. 

-
gonda - Amatér
Gonda, myslím že na lagování a běh serveru nenarážel 
Ano, oldschool byl možná v něčem lepší, ale to už se nevrátí, stále se to vyvíjí a nemá cenu se vracet zpátky. Bohužel by to v dnešní době už nefungovalo, lidé by ti tam nechodili
Jde o komunitu, která se stále vyvíjí, celé JB se vyvíjí a má to své + i -. Myslím že všichni víme, proč měl každý radši oldschool, kdo si to pamatuje. A to je zábavný simon, v té době hrála na JB elita (Clier, Wulfik a mohl bych pokračovat
potkávali jsme zde i vedení, které se bavilo s náma) Vidím to i dnes, když dojde nějaký oldschool hráč, vezme si simona, server ihned ožije. Proto si myslím, že hlavní problém je v simonech, což není problém navrátit zpátky. Zapojte svou představivost, improvizujte, nebojte se vymýšlet nové hry a uvidíte, že se vám i ostatním bude hrát lépe.
P.S. - Tím nechci říct, že tu není dnes žádný zábavný simon krom oldschool, potkal jsem pár, u kterých mě to náramně bavilo a hned se všem lépe hrálo

Ano, oldschool byl možná v něčem lepší, ale to už se nevrátí, stále se to vyvíjí a nemá cenu se vracet zpátky. Bohužel by to v dnešní době už nefungovalo, lidé by ti tam nechodili

P.S. - Tím nechci říct, že tu není dnes žádný zábavný simon krom oldschool, potkal jsem pár, u kterých mě to náramně bavilo a hned se všem lépe hrálo

www.twitch.tv/rivencz
-
Riven - Zkušený
Ďalši JB server by bol len v tom prípade ak by tie čo sú by už boli až až prepĺnené. Ten new ktorý by bol, by bol taký istý ako ostatné JB 100%.
Zbytočne only steam. Ako si môžeš všimnúť NS hráč (19r.) hraje normálne ako sa patrí narozdiel od steam hráča (14r.). To je len príklad no.
Zbytočne only steam. Ako si môžeš všimnúť NS hráč (19r.) hraje normálne ako sa patrí narozdiel od steam hráča (14r.). To je len príklad no.

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Steam, Nonsteam... Pozri sa napríklad taký Metinacek.. Keď nemal steam, robil bordel. Teraz má steam a robí bordel tak isto a nič sa na ňom nezmenilo.. Takže neviem, načo by bola takáto vec dobrá.
PS: Taký OldSchool JB by ale nebol zlý, to je fakt.
PS: Taký OldSchool JB by ale nebol zlý, to je fakt.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
eSimpLE píše:PS: OldSchool JB
čo je to za JB mod ?

[Name]--> "xaso_7852"
[Nickname]-->"Saxo"
[Nickname]-->"Saxo"
-
Xaso - Pokročilý
OldSchool JB by bola zbytočnosť. Akurat by si tam nemal veci z noveho update a to je pohyb, a zmena pri VIP na ZEBRU. + - nejake maličkosti ešte. Pravidla by ostali a ak by prišli ďalšie nove pravidlá, tak isto by platili aj pre OldSchool JB. OLD mapy čo boli na JB niekedy by tiež neboli lebo napr. jail_beach zhadzovala server a ostatné mapy čo sa zrušili boli tie čo sa malo votovali a hrali.
Takže OldSchool JB zbytočnosť.
Takže OldSchool JB zbytočnosť.

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
AZy píše:eSimpLE píše:PS: OldSchool JB
čo je to za JB mod ?![]()
čo je to za retarda ?

Na těle cejtíš, jak tě dupou cizí podrážky, muSíš Se zvednout. Oklepat Se z další porážky, je to třeba zlomit, ukázat jim, co já umim a nemuSet furt poslouchat nějaký vyj*baný urážky. by Marpo
-
esko - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2