• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Half-life prestal reagovat
No takze ked si zpandem CSko tak mi ho norm. nacita potom si dam hledat servery vtom mi to sekne a hodi na plochu Program half life prestal reagovat alebo nieco take a skusal som us Vlastnosti systemu Rozsirenene nastavenia aj Vlastnosti systemu spravca zariadeni ako som sa docital tu na FORUME. A to mi roby stale aj ked us mam aspon piate CSko. Kazde predosle CSko odstranene aspom by mali byt nikde som ich nenasiel. Ako to riesit ?
WINDOWS 8
Non-steam
WINDOWS 8
Non-steam
Meno na serveroch: "Smolko"
-
Daniel466 - Zkušený
[Vyřešeno]Half-life prestal reagovat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Half-life prestal reagovat
Daniel466 píše:No takze ked si zpandem CSko tak mi ho norm. nacita potom si dam hledat servery vtom mi to sekne a hodi na plochu Program half life prestal reagovat alebo nieco take a skusal som us Vlastnosti systemu Rozsirenene nastavenia aj Vlastnosti systemu spravca zariadeni ako som sa docital tu na FORUME. A to mi roby stale aj ked us mam aspon piate CSko. Kazde predosle CSko odstranene aspom by mali byt nikde som ich nenasiel. Ako to riesit ?
WINDOWS 8
Non-steam
Ak to píše program half-life prestal pracovať mrkni na TOTO.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Sak hovorim ze nepomohlo nic stoho jemine. a mam dalsi probelm stiahol som si nove CSko s tejto stranky GSplay a ked ho spustam tak mi naskoci Nieste pripojeny do siete internet ale zjavne je to somarina
ked prave tu pisem a to iste mi naskoci ked zapnem GOOGLE CHOROM asi vtom bude najvetsi problem takze ako ho vyriesit.

-
Daniel466 - Zkušený
Daniel466 píše:Sak hovorim ze nepomohlo nic stoho jemine. a mam dalsi probelm stiahol som si nove CSko s tejto stranky GSplay a ked ho spustam tak mi naskoci Nieste pripojeny do siete internet ale zjavne je to somarinaked prave tu pisem a to iste mi naskoci ked zapnem GOOGLE CHOROM asi vtom bude najvetsi problem takze ako ho vyriesit.
To nieste pripojený do siete to som už raz riešil dávnejšie ale nijak sme to nevyriešili.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Daniel466 píše:Sak hovorim ze nepomohlo nic stoho jemine. a mam dalsi probelm stiahol som si nove CSko s tejto stranky GSplay a ked ho spustam tak mi naskoci Nieste pripojeny do siete internet ale zjavne je to somarinaked prave tu pisem a to iste mi naskoci ked zapnem GOOGLE CHOROM asi vtom bude najvetsi problem takze ako ho vyriesit.
zkus vypnout a zapnotut internet v pc
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
toto se mě děje taky pořad .... a mě stači vždy jen vypnout a znova zapnout .. někdy při nereagovaní i pc restart
DarkSithLord
McEM Suit man :3
BH666 nejlepší co gamesites potkalo

BH666 nejlepší co gamesites potkalo
-
DarkSithLord - Pokročilý
OK ej diky. Ale stale mi to vypisuje PLUS asi toto bude problem cely zapnem google a stranku musim dat vyhladat aspon 3x lebo ked nedam tak mi do vypist : Nepodarilo sa najst DNS server co stym ? PROSIM
-
Daniel466 - Zkušený
-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1