I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Dust2 Only #1 / admin DOORKICKER

Příspěvekod Risiak86 » 29 lis 2014, 13:06

Server: Dust2 Only #1
Nickname porušujícího admina : DOORKICKER
Váš pohled na situaci:
Podavam staznost na tohoto admina z dovodu zneuziva svoje pravomoci a nepoznania pravidiel , takze situacia nastala 20 sek pred koncom hry ked som siel po bombu na t spawn kedze bola dropnuta ,medzi tym som narazil na 3 ct a medzi nimi bol aj mlady pan ADMIN, ked ze som ho zabil a nebol cas uz polozit tak asi 10 sekund pred koncom hry mi admin dal HNED kick. Ked som sa vratil do hry tak som sa spytal za co kick na to mi napisal za spawnkemp a na kazdeho rovnako platia pravidla ,ale od vtedy ked niekto nesiel defuz alebo kempil od t a nesiel polozit nik nedostal kick a pokial viem je pravidlo " UPOZORNIT,SLAP,SLAY,KICK a BAN" aj ked som ja NEPORUSIL pravidla.

dakujem za precitanie mojej staznosti a uz je len na Vas ako snou nalozite

prijemny vikend Risiak
Risiak86
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Dust2 Only #1 / admin DOORKICKER

od Rumcajz » 29 lis 2014, 13:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust2 Only #1 / admin DOORKICKER

Příspěvekod jamsY » 29 lis 2014, 13:59

Temu som presunul do spravnej sekcie.

Pockaj si na vyjadrenie admina a nasledny verdikt HLSA.
Obrázek
jamsY
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod freeky » 29 lis 2014, 22:44

Admin byl kontaktován. Ale ráda bych řekla i něco za sebe: hrávám s tebou na dustech každý den a jsi problémový hráč. Docela se divím, že s máslem na hlavě si tu jdeš ještě na někoho stěžovat. Každý den je s tebou nějaký problém. Lidem se vysmíváš, urážíš je, jsi vzteklý, vše ti hned vadí, ke všemu máš komentář, rýpeš do adminů i hráčů, býváš napomínaný i za kemp (btw. ode mě jsi byl napomenutý několikrát, vždycky jsem se dočkala reakce typu: nepiš nulo apod.Zrovna včera nebo předevčírem jsi mě rozčílil protože všichni byli mrtví a ty jsi kempil pod T spawnem za bednou a čekal jsi na konec kola) Pokud jsou admini zvyklí, že často kempíš a "dohráváš" kolo a jsi vždycky zázračně u spawnu, tak se nediv, že když tě pak vidí na spawnu, že už ani nezkoumají, jak to bylo. Admin ti sem dá vyjádření i svůj pohled na situaci. Ale než si začneš stěžovat na druhé, zkus se občas zamyslet i nad sebou. Pročti si např. co píšeš ve hře a popřemýšlej, jestli takové jednání je OK. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=36236
Obrázek
Obrázek
Obrázek
freeky
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Risiak86 » 30 lis 2014, 12:11

freeky nebudem sa k tebe a tvojmu postoju vyjadrovat kedze mi za to vobec nestojis a na ten odkaz ti len jednu vec poviem ked ta niekto nepravom vyhodi z hry tak mu nebudem pisat dakovne ódy a je to vytrhnute z konceptu cele.
Risiak86
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod freeky » 30 lis 2014, 13:29

Tady nejde o můj postoj, měla bych stejnou řeč pro každého jiného, pokud by na serveru dělal to co ty. Já nenarážím na tvůj chat z doby, kdy jsi byl vyhozen ze serveru, ale spíš mi šlo o celkovou komunikaci- i v jiné dny. Byla bych nerada, kdyby jsi znepříjemňoval slušným hráčům hru. Nic víc. :roll:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
freeky
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DOORKICKER » 30 lis 2014, 13:52

AHOJ z mého pohledu jsi byl ještě z jedním na spawnu už od začátku kola dostal jsi kick za spawn kemp a to opravdu cca 10sec do konce , následovali různé reči z Tvé strany jako madar atd vic jsem Tě netrestal a přesto jsi vypisoval různé provokativní řeci. Tvá stížnost je naprosto neopodstatněná přeju TI hezký nedělní odpoledne
DOORKICKER
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Jessie » 30 lis 2014, 14:12

Česť.
Si problémový hráč a veľmi dobre to vieš. Tvoje vyjadrovanie je kapitola sama o sebe. Admin sa ti sem vyjadril. Sťažnosť neopodstatnená plus môžeš byť rád, že si neobišiel s banom. Takže zamietam a do budúcna zváž formu vyjadrovania sa na servery !. LOCK.
Jessie
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy